FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
rade rade sigurno magnetne rezonance koljena i td, sve vrhunska oprema i znanje u mimo medical
objasni ti sto je dzaba pusten, sto je spor ko vagon a pogledaj od prije 3-4 god na yt kako je trcao i sto izadje sam od sebe u Mostaru,
od kad se to nije vidjelo na terenu kod nas ne pamtim da sam lik izadje
svaki igrac je bio povrijedjen nikad nema perfektnog i na tebi je da preuzmes rizik ili ne da li ce to drzati izdrzati ili nece
po toj logici nikad nijednog igraca nebi mogao dovesti svi su bili ispovredjivani, ali ima nesto sto se moze pregargati a nesto ne,
ima neko ko zna znanje a ima neko ko ne zna i td
objasni ti sto je dzaba pusten, sto je spor ko vagon a pogledaj od prije 3-4 god na yt kako je trcao i sto izadje sam od sebe u Mostaru,
svaki igrac je bio povrijedjen nikad nema perfektnog i na tebi je da preuzmes rizik ili ne da li ce to drzati izdrzati ili nece
po toj logici nikad nijednog igraca nebi mogao dovesti svi su bili ispovredjivani, ali ima nesto sto se moze pregargati a nesto ne,
Hajde podijeli taj video sa nama gdje je Nastić ta trkačka zvijer. Čovjek je jednostavno spor. Troupee broj 2.berjan je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:11rade rade sigurno magnetne rezonance koljena i td, sve vrhunska oprema i znanje u mimo medical
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
nista ja ne govorim , evo mene bi prvog zeznuli isto, pustaju ti dzaba bivseg reprezentativca , treba ti jako pojacanje prvo malo da se pokazes raji i to je to
samo komentarisem da malo siru sliku pogledamo i da ne prenagljujemo , koliko je komplexna teska slika i igra ovaj fudbal, sigurno svaki tim iz drugih liga u europi ima jaci skauting jace mreze jace informacije od nas vece iskustvo i znanje
zato se trebamo okrenuti domacim talentima pronaci likove u manjim mjestima, nemas ti sanse u europi nikakve, cak ni crnce neke da nadjes , sve je to pokriveno 1000 timova ima u europi da ce uzeti prije tebe igraca a ovdje imas neke sanse da ti prije ugrabis nesto
samo komentarisem da malo siru sliku pogledamo i da ne prenagljujemo , koliko je komplexna teska slika i igra ovaj fudbal, sigurno svaki tim iz drugih liga u europi ima jaci skauting jace mreze jace informacije od nas vece iskustvo i znanje
zato se trebamo okrenuti domacim talentima pronaci likove u manjim mjestima, nemas ti sanse u europi nikakve, cak ni crnce neke da nadjes , sve je to pokriveno 1000 timova ima u europi da ce uzeti prije tebe igraca a ovdje imas neke sanse da ti prije ugrabis nesto
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ne znam za Nastića, al evo lično iskustvo.
Skočni zglob tretiran, ali ispostavit će se nepotpuno za nastavak takve vrste napora.
3 mjeseca olimpijskog ciklusa ko na drogama, letio, ništa, maksimalan napor.
Nakon toga takav zamor materijala da se sam zglob izvrtao i kad malo ležernije šetam.
Ozbiljnom sportisti i nije teško proći ljekarski ako nije svježe povrijeđen. Ne mora ništa skrivati ili glumiti, dovoljno je da nije hronično premoren.
Pošteno, pa kako bude.
ma dobro druze ne mislim se svadjati komentarisem siru sliku ne optuzujem nikogLevin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:18Hajde podijeli taj video sa nama gdje je Nastić ta trkačka zvijer. Čovjek je jednostavno spor. Troupee broj 2.berjan je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:11rade rade sigurno magnetne rezonance koljena i td, sve vrhunska oprema i znanje u mimo medical
ok ako ti mislis da je zdrav ja bi najvise volio isto radi nas i da je ove brzine igrao u genku oostendeu jageloniji i wisli plock
Čovjek mu je rekao da je koljeno uništeno. To i nije baš obična povreda druže i ne radi se tu samo o ljekrskom ima i drugih metoda provjere.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:21Ne znam za Nastića, al evo lično iskustvo.
Skočni zglob tretiran, ali ispostavit će se nepotpuno za nastavak takve vrste napora.
Nakon toga takav zamor materijala da se sam zglob izvrtao i kad malo ležernije šetam.
Ozbiljnom sportisti i nije teško proći ljekarski ako nije svježe povrijeđen. Ne mora ništa skrivati ili glumiti, dovoljno je da nije hronično premoren.
Šta bi sa tim videom?
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Krpić je zabio 4 gola u 6 utakmica u kojima je Dino bio šef nakon Brune. Možda ga krene
Levin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:25Čovjek mu je rekao da je koljeno uništeno. To i nije baš obična povreda druže i ne radi se tu samo o ljekrskom ima i drugih metoda provjere.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:21Ne znam za Nastića, al evo lično iskustvo.
Šta bi sa tim videom?
uzivaj troupe, od 16 do 16 šparta lik
Druže ovo je video od prije sedam godina a ne tri. Znači imao je tad 24 godine a nijansu brži. Naravno da će biti sad sporiji sa 31 godinom. Priroda druže. Ništa ja ne vidim specijlno na ovom videu što ne dođe prirodno sa godinama i igranjem u lošijim ligama.
Hajde da ovo ovdje zaključimo nemam namjeru da se svađam. Simpatična vam je priča. Dva nick-a registrovana u par dana. Daj molim te.
sta ne smije se pisati ako si tek registrovan i td
kakva prica i da ocrnimo nastica jeli?
liku je pukla ahilova tetiva prije 2 god a ti tvrdis da ovo moze igrati u genku ovakvo, i nije mu 36 nego 31 ,
momak ok rekao davno da navija za zelju, spomenut je samo za to da bi se dobila slika kako je tesko plivati u ovim vodama fudbalskim cak i ako imas nesto vise para
liku je pukla ahilova tetiva prije 2 god a ti tvrdis da ovo moze igrati u genku ovakvo, i nije mu 36 nego 31 ,
momak ok rekao davno da navija za zelju, spomenut je samo za to da bi se dobila slika kako je tesko plivati u ovim vodama fudbalskim cak i ako imas nesto vise para
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
-
perodeformero
- Kontakt:
Ko zna plivati nije mu teškoberjan je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:38sta ne smije se pisati ako si tek registrovan i td
Prvo ko je rekao da mu je 36?! Druže dijeliš video iz sezone 2018/2019 kad je bio u punoj formi.berjan je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:38sta ne smije se pisati ako si tek registrovan i td
Drugo povreda ahilove tetive nije isto što i povreda koljena. Poslije te povrede je lik odigrao cijelu sezonu i imao preko 2000 minuta na terenu. Nema zabilježeno da je ikad imao problema sa koljenom.
Treće ne moraš ti meni govoriti da su ofulali sa Nastićem ali ti ovdje želiš nešto drugo da prikažeš.
Četvrto, samo sam rekao da ste simpatični. Slobodno vi pišite.
ako komentarišem da su poljaci možda bolje prošli od nas u ovim transferima, što sam odmah bot majka mu staraLevin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:35Druže ovo je video od prije sedam godina a ne tri. Znači imao je tad 24 godine a nijansu brži. Naravno da će biti sad sporiji sa 31 godinom. Priroda druže. Ništa ja ne vidim specijlno na ovom videu što ne dođe prirodno sa godinama i igranjem u lošijim ligama.
Hajde da ovo ovdje zaključimo nemam namjeru da se svađam. Simpatična vam je priča. Dva nick-a registrovana u par dana. Daj molim te.
Ja bih volio da se Nastić uklopi jer mislim da je kvalitetniji igrač od Marina, ali trenutno ne izgleda baš najbolje. Nadam se da nema nikakve povrede nego da je stvar uigranosti/forme/psihičkog stanja čitave ekipe. Čovjeku je stalo i vjerujem i nadam se da će doći u najbolju formu i da će nam pomoći da napredujemo.
Puna podrška novoj Upravi i Saninu, ovakva transformacija je jedini način na koji možemo napredovati kao klub - kad već moram reći. Vidimo se u 16h na Grbavici sutra.
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
Ćosić i Gojak nisu kod Slaviše ni na klupi bili. Vidjećemo šta misli Đurbuzović. Ja kontam da ne može škoditi da se da Gojaku šansa ako ništa, momak izgara od želje da igra, i nikako ne kontam što ne dobija priliku. Kad je ušao protiv Sloge u decembru vidjelo se da tu ima potencijala i baš puno energije i želje. Freeman je baš interesantan isto.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:43Daj ovo pa makar izgubili 5:0 ali ce se igraci boriti i ici 100% u svaki duel.
![]()
Dino nas nije nikad razočarao siguran sam da će ovo sad isto iznijeti i stabilizovat nas.
aha a sto je pio lijekove za bolove i igrao prije nego sto mu je i pukla ahilova, ali dobro to je nikakva povreda kako kazes , znam nema na transfermarktu koljena zato je i prosao ljekarski zato si i ti siguran - mora se sve prijaviti trasfermarktu
juricic borac rizikovao dobio dosta, jaksic borac rizikovao dobio dosta, mi nismo s njima
s ovim jesmo rizikovali i ispushili
ali nebitno, uhvatili se momka bezveze ne znam na sta ti guras koga branis i sta
niko napadnut nije samo je pocela peica o komplexnosti dovodjenja igraca , nije niko napadnut ne kontam te
juricic borac rizikovao dobio dosta, jaksic borac rizikovao dobio dosta, mi nismo s njima
s ovim jesmo rizikovali i ispushili
ali nebitno, uhvatili se momka bezveze ne znam na sta ti guras koga branis i sta
niko napadnut nije samo je pocela peica o komplexnosti dovodjenja igraca , nije niko napadnut ne kontam te
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ovaj Galcev sto je odigrao u Mostaru .. ne znam da li ce biti bas pojacanje, al hajde jos je upitnik, vicemo uskoro
On će bit strašan igrač samo je neuigran sa ekipom, mislim da bi s njim uskoro mogli konačno vidjet prvi upotrebljiv centaršut s desne strane od tekme u Mostaru protiv ZrinjskogGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 feb 2026, 23:47Ovaj Galcev sto je odigrao u Mostaru .. ne znam da li ce biti bas pojacanje, al hajde jos je upitnik, vicemo uskoro
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Kako vam fraer baca patke samo da se pokrene neka rasprava. Covjek je pitar, par puta se zezno odgovorio sa drugog pitarskog profila, ignorisite i ne odgovarajteibz je napisao/la: ↑24 feb 2026, 23:49On će bit strašan igrač samo je neuigran sa ekipom, mislim da bi s njim uskoro mogli konačno vidjet prvi upotrebljiv centaršut s desne strane od tekme u Mostaru protiv ZrinjskogGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 feb 2026, 23:47Ovaj Galcev sto je odigrao u Mostaru .. ne znam da li ce biti bas pojacanje, al hajde jos je upitnik, vicemo uskoro
Trenutno korisnika/ca: CCMuHa87, eldin1987, ibz, Stanceski, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 56 gostiju.