Ako je igrac manje zasto onda redovno igra tu poziciju za hull? Istina je da je sunjic bolji defanzivno Ali je 3 puta losiji u svakom drugom segmentu. Upravo zbog toga trebamo igrati sa trojicom pozadi I dva krila a amir I gigovic u sredini
Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amir Hadziahmetovic
Slazem se, pogotovo jer imamo stopera dobrih, a i kolasinac i malic cak eto ako bas moramo imat mujakica mogu igrati stopere. Lwb moze bit Dedic jer smo najbolje minute u zadnje vrijeme imali sa Alajbeg-Dedic i Esmir-Memic po stranama.
I ja bi volio vidjeti ili 3-4-3 ili 4-2-3-1 sa novajlijama 10kama
Ako neko hoce da gleda a koristi iptv, ima na UK live events, pa onda na Hullovij stranici direktan prijenos
-
19vendetta87
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Gledam, realno bolji od sunjica i tahirovica. Nema sanse da bi oni mogli igrati ovaj tempo i intenzitet, a wales bas taki fudbal igra. Gledo sam amira u zelji sa 17/18 i bio sam siguran da ce dogurati do ligu petice, a vjerovatno je i imao ponuda ali eto.
Napišeš kako je odigrao i to je to, bez bespotrebnog poredjenja, pogotovo ako je neutemeljeno.
O kakvom tempu i intenzitetu pišeš?! Gledao sam utakmice Serije A s većim intenzitetom.
Najvažnije da Amir redovno igra i da bude u formi za baraz.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Vjerovatno je imao ponuda iz liga petice, ali vise mu se svidjelo igrati u turskoj ligi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Off topic je žešći al moramnse istrest.
Jeste li vidjeli kako je ono sm'ece Šljivak sad iskljucio mogucnost komentarisanja ispod teksta, taman krenuo da mu brojim redom 'ebo mu Modric ćaću, kad ono šipak, ne može.
Koje sm'eće fuj.
Jeste li vidjeli kako je ono sm'ece Šljivak sad iskljucio mogucnost komentarisanja ispod teksta, taman krenuo da mu brojim redom 'ebo mu Modric ćaću, kad ono šipak, ne može.
Koje sm'eće fuj.
- Beduin
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 22:59Vjerovatno je imao ponuda iz liga petice, ali vise mu se svidjelo igrati u turskoj ligi...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
Samo nemoj protiv Tahirovica
ili bolje receno, ne sumnjaj u Barbin izbor:-)Sindikat12 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 09:12Samo nemoj protiv Tahirovica![]()
a vala i ti ga pretjerujes sa Tahirovicem..moraces nam nekad priznati sta ti je on, ili neko njegov nazao uradio u svedskoj:-)
-
signalidunapark
- Kontakt:
Šunjić je DEFANZIVNI VEZNI...ne centralni vezni, ne deep lying playmaker, ne box to box veznjak, i kako ga možeš uspoređivat s njima onda?
On je spomenuo i Sunjica i Tahirovica u kontekstu u kojem je spomenuo…da je Sunjic i Tahirovic ne bi mogli izdržati intenzitet i tempo sinoćnje utakmice. Koji tempo i intenzitet?! Kao sto sam rekao, gledao sam dosta utakmica Serije A s većim intenzitetom.babino je napisao/la: ↑14 feb 2026, 09:51ili bolje receno, ne sumnjaj u Barbin izbor:-)
a vala i ti ga pretjerujes sa Tahirovicem..moraces nam nekad priznati sta ti je on, ili neko njegov nazao uradio u svedskoj:-)
Sunjic je ove sezone odigrao već preko 3.000 minuta (duplo vise minuta od Hadziahmetovica) i igrao je protiv Chelsija, Bayerna, Villareala, Juventusa, Monaka, D. Kijeva, Olimpijakosa…na nivou puno većem od FA kupa i gdje je intenzitet neuporediv.
Sto se tiče Tahirovica i poredjenja u tom smislu, dalo bi se porediti da ima šta. Obojica su odigrali približno minuta ove sezone i obojica su često letargični na terenu.
Edit: kao sto sam gore napisao, najbolje je napisati kako je igrač odigrao, bez bespotrebnog poredjenja. Ne pričamo recimo o Janeltu.
@babino, da imam veze s njim, ne bi on bio letargican nego maksimalno posvećen.
Hadziahmetovic igra svaku sedmicu u engleskoj, u kojoj je tempo i intenzitet dosta veci nego u ostalim ligama, a o danskoj i kiparskoj je smijesno uopste pricati ili to usporediti. Engleska, tri prazna mjesta pa tek onda ostali, ako je u pitanju tempo, intenzitet i cvrstina duela i igre.
Amir je u karijeri sve igro u veznom redu, desetku, osmicu i sesticu, zato ga i mogu usporediti sa sunjicem i tahirovicem, ne znam gdje je problem za mene je u skoro svakom segmentu bolji. Zato bi kod mene amir igro protiv velsa jer je naviko svake sedmice na taj stil fudbala i ritma jer je vels tipicna britanska ekipa koja igra taj fudbal.
I nemoj vise spominjati serie a, tamo je taktika na prvom mjestu, zato i puno igraca koji nemogu meda vise u engleskoj idu tamo. Nema tamo pola intenziteta, jer je mentalitet daj 1-0 i brani to, a u engleskoj ti je rock n roll 90minuta gore dole.
Amir je u karijeri sve igro u veznom redu, desetku, osmicu i sesticu, zato ga i mogu usporediti sa sunjicem i tahirovicem, ne znam gdje je problem za mene je u skoro svakom segmentu bolji. Zato bi kod mene amir igro protiv velsa jer je naviko svake sedmice na taj stil fudbala i ritma jer je vels tipicna britanska ekipa koja igra taj fudbal.
I nemoj vise spominjati serie a, tamo je taktika na prvom mjestu, zato i puno igraca koji nemogu meda vise u engleskoj idu tamo. Nema tamo pola intenziteta, jer je mentalitet daj 1-0 i brani to, a u engleskoj ti je rock n roll 90minuta gore dole.
Hadžiahmetović, martinella, igrač zadatka......Tahirović za siromašne.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
3:2 vode protiv Derby
Hadzija odlican
Hadzija odlican
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Evo ucestvo kod gola sjajno loptu prebacio u sesnaesterac i evo 4:2
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mislim da ovaj momak mora dobit sansu prije Sunjica. Brzi korak i okretnji, tehnicki mnogo jaci. Mozda Sunjic puno trci al sve je treca brzina i procenat dobijenih duela nizak. Puno zunda malo meda daje
Trenutno korisnika/ca: 231983, B1988K, CAGarfia, Confiance, cutura, DzemoVoliMarmeladu, Hazre, jasmin10, Micron, napapijri1987, Proximic, rukometubih23, seha77, signalidunapark, zikerrz21 i 78 gostiju.