FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bolje poraz nego nula. Da se ne trošimo na kup. Još trebamo dobiti pitare u polufinalu pa kako sa njima izgurati 4 utakmice do kraja sezone. Što neko reče rizikovati sa dvojicom igrača koji inače rijetko igraju da ih baš mlate u Doboju.
U drugom je ipak bilo nekog pokušaja igre. Čudi me da Dino ranije nije vidio da Milošević ne može u prvih 11, isko kao i Erik. Pejić se popravio u drugom, Galčev interesantan igrač.
Lično ne bih pokušavao tražiti trenera u narednom periodu, mislim da bi Dino ipak mogao izboriti opstanak sa ovom ekipom što nam je jedino bitno.
U drugom je ipak bilo nekog pokušaja igre. Čudi me da Dino ranije nije vidio da Milošević ne može u prvih 11, isko kao i Erik. Pejić se popravio u drugom, Galčev interesantan igrač.
Lično ne bih pokušavao tražiti trenera u narednom periodu, mislim da bi Dino ipak mogao izboriti opstanak sa ovom ekipom što nam je jedino bitno.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Jako teška utakmica za gledati. Godinama igraju ovakvu igru i u našim medijima i svakog relevantnog su bili okarakterisani samo kao "čvrsta" ekipa. Zapravo je samo i isključivo riječ o divljačkoj ekipi sa sudijskom zaštitom Cveta se desilo ono što se moglo i očekivalo da će se desiti bilo kome. Mateju stvarno želim brz oporavak. Ovom povredom zvanično ostajemo na samo jednom zdravom seniorskom krilu, izbjegavao sam ovo napisati jer sam se nadao da će neko doći u dogledno vrijeme ali prelazni rok u fazi napada smo odradili za čistu nulu. Ako i ima smisla da neko dođe to treba biti završeno do večeras da bi ga već sutra predstavili, naravo ako se i desi to pitanje je registracije i kakav će biti. Neko je ovdje spominjao postavu sa rombom u sredini koja polako postaje potreba i realnost, mogu se gurati Odinaka, Galchev i slično na krilo, kod Galcheva se nešto i vidjelo da zna ali to je neprirodno. Jedino ostaje prinudno rješenje kojim bi riješili i U21 pravilo da u prvi tim uđu Babaluk ili Efendić. Gol je posljedica svega po malo. Jedna stvar mi samo nije jasna kako od onoliko šetnje lopte kroz njihov kazneni povratnih, odbijanaca i slično nismo sposobni jednu prikucati u gol. Još jednom Mateju brz oporavak.
Najgora mi je činjenica da je danas rođendan Eduardu i da sam pročitao nekoliko tekstova upravo danas kako mu je onaj lom noge završio karijeru, nadam se da to neće biti slučaj kod Mateja.
Najgora mi je činjenica da je danas rođendan Eduardu i da sam pročitao nekoliko tekstova upravo danas kako mu je onaj lom noge završio karijeru, nadam se da to neće biti slučaj kod Mateja.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
perodeformero
- Kontakt:
[img][.gif/img]
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 25 feb 2026, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo pogodi kolega sledece sezone borit cemo se sa stupcanicom za titulu . Sta nam radi Nijaz inace proglasavan sportskim radnikom godine.Arma00 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:59Već od naredne se možemo boriti za titulu ako se sve posloži na vrijeme. Nijaz nije neki indijanac, kao ni Sanin, neće nas ni sudije više tako lako zakidat, a da se ne lažemo ni Borac, Zrinjski nisu Bog zna kakav kvalitet, nego imaju zaštitu sudija prije svega. Ako se ostvari ovo što je najavljeno na pressu i druga polusezona iskoristi kao podloga, već od naredne sezone nas čeka blistavija budućnost.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Adzeme; doveo si Osmanovica, Holandeze, otjerao Dangubica. Nisi htio Juričića i Berbica. Jel te stid DEBILCINO Krembilska, psihijatrijska.
Nijaze, došao si da klub napraviš boljim. Do sada sve sto si uradio je da ga unazadis.
Igrači, jel vas barem malo stid? Debilcine preplaćene.
I dok smo mi nijemi, ususkani, ušutkani i dešavati će nam se da nam igračima lome noge bez sviranom faula. Da igrači igraju rukama a da nam se ne svira penal.
A ovaj Jusufbegovic, **** od čovjeka, kaže muški smo igrali.
Kidali nam noge. Umalo još jedan igrač nije završio slomljene noge on kaže da je sudija bio taj koji je kriv za sve to. Kakav ogavan lik.
Čovjek živi u Sarajevu… eeeeeee milosti.
Ova Sloga je prošlo kolo se sklanjala i neka je. Danas se borila ko luda i neka je. I valjda nam je ovo sve za nauk ubuduće.
Nismo bolje ni zaslužili.
Nijaze, došao si da klub napraviš boljim. Do sada sve sto si uradio je da ga unazadis.
Igrači, jel vas barem malo stid? Debilcine preplaćene.
I dok smo mi nijemi, ususkani, ušutkani i dešavati će nam se da nam igračima lome noge bez sviranom faula. Da igrači igraju rukama a da nam se ne svira penal.
A ovaj Jusufbegovic, **** od čovjeka, kaže muški smo igrali.
Kidali nam noge. Umalo još jedan igrač nije završio slomljene noge on kaže da je sudija bio taj koji je kriv za sve to. Kakav ogavan lik.
Čovjek živi u Sarajevu… eeeeeee milosti.
Ova Sloga je prošlo kolo se sklanjala i neka je. Danas se borila ko luda i neka je. I valjda nam je ovo sve za nauk ubuduće.
Nismo bolje ni zaslužili.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ae ovako, katastrofalni smo, očajni i nikakvi. Ne igramo fudbal, imamo strašne amatere od igrača. Ne štima ništa kod nas, to je očigledno. I to nije sad, to je već odranije, to je veće godinama. Ne ide nam, ali ni u kom smislu i ova sezona je jedna stašna i katastrofalna od samo početka pa do sada.
Ali svakako, bez obzrira na sav naš silni amaterizam, na svo nezalaganje i neznanje igrača, svima vama, koji ovo koristite da nekog pljunete, da nekog iz sjene pogurate i slično - na forumu, u kafani ili bilo gdje, sjetim vam se majki. Dabogda svi vi, koji ovako zlo pišete i(li) govorite o Klubu, sebi brata napravili!
Bio je, bit će i prije i poslije, naš Željo! Vi, bolesnici, nećete biti. Sa većim i jačim neprijateljima se izborio, sa amaterima i sa katastrofalnim rukovodstvom - ali i s vama će, jadovi bijedni, koji sve na nož čekate već godinama, koji jedva čekate ovakve siutacije da u vašim bijednim životima imate nešto na čemu se možete iskaliti, gdje makar i fiktivno možete biti oni koji nisu upravo ovakvi kakva je naša igra - yadni i bijedni.
I sam sam negativan, ali ovoliko, ovo je katastrofa.
VOLIM TE ŽELJO!
Ali svakako, bez obzrira na sav naš silni amaterizam, na svo nezalaganje i neznanje igrača, svima vama, koji ovo koristite da nekog pljunete, da nekog iz sjene pogurate i slično - na forumu, u kafani ili bilo gdje, sjetim vam se majki. Dabogda svi vi, koji ovako zlo pišete i(li) govorite o Klubu, sebi brata napravili!
Bio je, bit će i prije i poslije, naš Željo! Vi, bolesnici, nećete biti. Sa većim i jačim neprijateljima se izborio, sa amaterima i sa katastrofalnim rukovodstvom - ali i s vama će, jadovi bijedni, koji sve na nož čekate već godinama, koji jedva čekate ovakve siutacije da u vašim bijednim životima imate nešto na čemu se možete iskaliti, gdje makar i fiktivno možete biti oni koji nisu upravo ovakvi kakva je naša igra - yadni i bijedni.
VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Ovo samo mi sami sebi mozemo napraviti. Nemamo mi dusmana koji su veci od nas samih. Unistili smo klub.
Pročepit će negdje.
Doduše nisam ni precizirao liguPact1921 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:18Evo pogodi kolega sledece sezone borit cemo se sa stupcanicom za titulu . Sta nam radi Nijaz inace proglasavan sportskim radnikom godine.Arma00 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:59Već od naredne se možemo boriti za titulu ako se sve posloži na vrijeme. Nijaz nije neki indijanac, kao ni Sanin, neće nas ni sudije više tako lako zakidat, a da se ne lažemo ni Borac, Zrinjski nisu Bog zna kakav kvalitet, nego imaju zaštitu sudija prije svega. Ako se ostvari ovo što je najavljeno na pressu i druga polusezona iskoristi kao podloga, već od naredne sezone nas čeka blistavija budućnost.
Ma provaljujes se i tjt.mamonelafo je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:18Ae ovako, katastrofalni smo, očajni i nikakvi. Ne igramo fudbal, imamo strašne amatere od igrača. Ne štima ništa kod nas, to je očigledno. I to nije sad, to je već odranije, to je veće godinama. Ne ide nam, ali ni u kom smislu i ova sezona je jedna stašna i katastrofalna od samo početka pa do sada.
VOLIM TE ŽELJO!
Jel neko Zeljo branio da se i on bori ko lud ? nije.
Ekipa amatera koja ne moze dati gola vec duze vrijeme
-
MisterBlue
- Kontakt:
NIJAZE UBLEHO NIJE TI OVO 2010. godina. NIJAZE KLOŠARU JEDAN NAPUSTI NAŠ KLUB. DOVEO SI NAM JOŠ JEDNOG PEJIĆA I HUSKOVIĆA U SVE UBLEHE. ZAVALIO SI NAS ZA POLA MILIONA A NIKAKVE KORISTI NISMO DOBILI. NADAM SE DA ĆE TI MIRVIĆ DATI NOGU. DOVESTI NEKOG DRUGOG A TEBE ODJEEBAT ZA SVA VREMENA!
-
perodeformero
- Kontakt:
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 25 feb 2026, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
GavranBeli
Sad ce rektalni alpinisti iz rajlovca da se aktiviraju vec su počeli s rezervnih profila.
Pa dovedite Sablju pa ako ista da ih lomi na treninzima. Ja veci bol u qurcu nisam vidio kao ove polusezone ne losu igru nego sviju boli briga sto se nalaze na terenu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Dajte Mulalica **** vas sunce. Da ove balerine zatjera u **** **** bi im mater u picku. Takođe J*** sjeme i pleme onome ko je ovo uradio sa travnjakom
Mislio sam da nešto tako odvratno kao na istoku na Koševu nije moguće nigdje čuti, ali prevario sam se. Svi smo razočarani i potučeni igrama i rezultatima, ali nema opravdanja za psovanje djece svojim igračima i onakve uvrede. Dotakli smo smo i kao navijači i ljudi. Bogami me sramota. Da smo ljudi kao što tvrdimo, ustalo bi pola stadiona i izbacilo one idiote s istoka, pogotovo onog odvratnog žvalju što je vrijeđao u prvom Hasanovića, a kasnije Osmanovića.
Onaj sut Jaganjca kad nabi loptu 20 metara iznad gola
najbolje pokazuje u kakvom stanju nam je ekipa, sav jad i cemer.
Nije ni pomislio da doda Krpicu koji mu se otvarao.
Nije ni pomislio da doda Krpicu koji mu se otvarao.
Umri jadovane
Zadnja izmjena: TefalTava, dana/u 25 feb 2026, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
GavranBeli
Samo pogledati da je covjek slomio nogu, a nasi igraci nikom ništa stoje s strane pricaju,jasno je kakva je situacija unutar ekipe. Osim Krpica koji je jedini danas pravio pritisak na sudiju i platio se. Iskreno povlacim sve sto sam rekao za njega. Ovo ostalo golo smece od igraca i bolikurci.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 25 feb 2026, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nijazeeeeeee
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.