Magija
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
perodeformero
- Kontakt:
-
GavranBeli
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
****ultra1987 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:22Ma provaljujes se i tjt.mamonelafo je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:18Ae ovako, katastrofalni smo, očajni i nikakvi. Ne igramo fudbal, imamo strašne amatere od igrača. Ne štima ništa kod nas, to je očigledno. I to nije sad, to je već odranije, to je veće godinama. Ne ide nam, ali ni u kom smislu i ova sezona je jedna stašna i katastrofalna od samo početka pa do sada.
Ali svakako, bez obzrira na sav naš silni amaterizam, na svo nezalaganje i neznanje igrača, svima vama, koji ovo koristite da nekog pljunete, da nekog iz sjene pogurate i slično - na forumu, u kafani ili bilo gdje, sjetim vam se majki. Dabogda svi vi, koji ovako zlo pišete i(li) govorite o Klubu, sebi brata napravili!
Bio je, bit će i prije i poslije, naš Željo! Vi, bolesnici, nećete biti. Sa većim i jačim neprijateljima se izborio, sa amaterima i sa katastrofalnim rukovodstvom - ali i s vama će, jadovi bijedni, koji sve na nož čekate već godinama, koji jedva čekate ovakve siutacije da u vašim bijednim životima imate nešto na čemu se možete iskaliti, gdje makar i fiktivno možete biti oni koji nisu upravo ovakvi kakva je naša igra - yadni i bijedni.
I sam sam negativan, ali ovoliko, ovo je katastrofa.
VOLIM TE ŽELJO!
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 25 feb 2026, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- Lokomotifa
- Kontakt:
1) Nikad veće pi*kice nisu igrale za Željezničar. Sloga nas je muški prebila, a kod loma noge Cveti niko ni A da kaže onom Mandiću. Kakvi beskičmenjaci igraju za nas.
2) Hajrudin Dino jako loše postavio utakmicu, on nije rješenje za buduće utakmice, žao mi je.
3) Galčev, Pejić i Prokop prolazna ocjena večeras. Ni Dragović nije bio loš iskreno. Osmanović, Radovac, Milošević, Jaganjac katastrofa.
4) Krajem maja odmah početi raditi novi teren sopstvenim sredstvima, Evropu svakako nećemo igrati.
5) Ako se nastave ovako loši rezultati i odluke rukovodstva Nijaz mora odgovarati. I on ne smije da pisne Savezu za ovo kriminalno suđenje, a stručni štab nam je katastrofa.
6) Na ljeto sve rastjerati, ostaviti 6-7 igrača, ostali ne zaslužuju nositi Željin dres.
7) Podrška Saninu Mirviću, on sigurno ima dobar nijjet, svi ovi ostali uključujući i Nijaza veliki minus za dosadašnji rad.
2) Hajrudin Dino jako loše postavio utakmicu, on nije rješenje za buduće utakmice, žao mi je.
3) Galčev, Pejić i Prokop prolazna ocjena večeras. Ni Dragović nije bio loš iskreno. Osmanović, Radovac, Milošević, Jaganjac katastrofa.
4) Krajem maja odmah početi raditi novi teren sopstvenim sredstvima, Evropu svakako nećemo igrati.
5) Ako se nastave ovako loši rezultati i odluke rukovodstva Nijaz mora odgovarati. I on ne smije da pisne Savezu za ovo kriminalno suđenje, a stručni štab nam je katastrofa.
6) Na ljeto sve rastjerati, ostaviti 6-7 igrača, ostali ne zaslužuju nositi Željin dres.
7) Podrška Saninu Mirviću, on sigurno ima dobar nijjet, svi ovi ostali uključujući i Nijaza veliki minus za dosadašnji rad.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Samo da pozdravim onog forumasa sto izvlaci statistiku kako je Osmanovic dobar stoper nije primio gol protiv zrinjskog. Ebo te on usta kuci ga vodi i statistiku pravo retarde.
Fk Željezničar.
Jel vas stid da Nijaza prozivate? Da prozivate Amara… ljudi koji su zaslužni za toliko toga dobro u prošlosti… ili ste počeli Želju pratiti od 2015.
Vratiti Amara i NEK crknu dušmani
Vratiti Amara i NEK crknu dušmani
Puna podrska nijazu, bicakciu, pejicu, huskovicu, prokopu, galcevuMisterBlue je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:22NIJAZE UBLEHO NIJE TI OVO 2010. godina. NIJAZE KLOŠARU JEDAN NAPUSTI NAŠ KLUB. DOVEO SI NAM JOŠ JEDNOG PEJIĆA I HUSKOVIĆA U SVE UBLEHE. ZAVALIO SI NAS ZA POLA MILIONA A NIKAKVE KORISTI NISMO DOBILI. NADAM SE DA ĆE TI MIRVIĆ DATI NOGU. DOVESTI NEKOG DRUGOG A TEBE ODJEEBAT ZA SVA VREMENA!
Ako su vam oni krivi koji ni mjesec dana nisu onda stvarno ste bazobrazni vi iz rajlovcs
Ovo gledamo 10 godina i sezonu dvije smo kako treba odigrali u tih 10 godina, a sve istalo je na ovo licilo samo sto je bilo vise slabijih fenjerasa na kojima smo se vadili
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 feb 2026, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Potpisujem.Lokomotifa je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:301) Nikad veće pi*kice nisu igrale za Željezničar. Sloga nas je muški prebila, a kod loma noge Cveti niko ni A da kaže onom Mandiću. Kakvi beskičmenjaci igraju za nas.
Posebno prvu nalisanu stavku. Nemamo srca i hrabrosti. Mlitavi smo, bez zelje ikakve.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ja sam samo vidio da je Bicakcic se okliznuo 100 posto je kriv ta prevara od reprezentativca.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nas će izgleda pratiti zla kob dok se ne okači transparent sa izvinjenjem
Mrs keru jedan ebo te osmanovic glupane jedan. Idi izvlaci statistiku to je za tebe.
Fk Željezničar.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Gledaj sto slavi moderator lobotomije. Vi ste nam gori dusmani od najzadrtijeg pitara. Hulahopka je melem za ovakve.
Sve ti je oprosteno, **** im svima od do.
Ja samo znam da je nama bicakcic napravio penalu Mostar i sad sam skrivio gol na grbavici . 2 utakmice sam izgubio lik jer su to 2 gola koja smo primali u te 2 utakmice.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Nijaze smanji gas nijaze, izginusmo svi!!
Mamu vam J*** svima redom, mrs iz kluba!! UPRAVA NAPOLJE!!
Mamu vam J*** svima redom, mrs iz kluba!! UPRAVA NAPOLJE!!
I treba, zamisli neko ti napravi klub najtrofejnijim u drzavi i ti mu u znak zahvalnosti napises onakvu parolu, fuj.
Željezničar über alles
-
MisterBlue
- Kontakt:
Boli me kita za sve nijaza amara misketa gušu. Samo me interesuje Željo. Nadam se da više nećemo gledati ove ublehe što su u Klubu 15 godina i sisaju budžet. Adžem nas je ne skupo koštao nego mu ne bih više dao da uđe u Mars na sjeveru. Nadam se da ćemo početi prvo čistiti od uprave i ljudi oko Kluba pa onda igrače. Ovo večeras je toliko bijedno bilo da me je stid pogledati se u ogledalo. Iako sam mnogo ljut i isfrustriran opet cu pojesti goovno i otici cu da gledam protiv zrinjskog….
Trenutno je 2026ta godina
Pročitaj ovo 10 puta dok ne skontaš
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
svakakvi kreteni i ubaceni elementi pisu po ovoj temi, ali ti si daleko najvece smece koje sam ikad vidio u zivotu na nekom forumu.
Bicakcic nije skrivio penal u mostaru nego pejic i galvec
Bicakcic je igracina koja mora podici formu i to je to
Teren imamo gori nego u ugandi, plus dosta panjeva
Ne moze bicakcic igrati nazad koliko naprijed ne znaju zabiti gol
Ko god nam je bio u odbrani nista bolji nisu bili od njega, s naprijed sve isto ne znaju zabiti
Covjek ima vise utakmica lige prvaka, europa lige nego svi Zeljini igraci nakon rata
Smijesno ga za ono prozivat lopta odskocila i prevarila ga
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 feb 2026, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: eldin1987, ibz, Stanceski, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 58 gostiju.