FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dino i kompanije dosli iz ljubavi ahhaha eh sto je Guso iz ljubavi ja ga J***…UBLEHE
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Samo ti vidis da je on skrivio gol, da ides na utakmice vidio bi ko je skrivio gol i ko mu je prilazio da ga podrzi, nisu bicakcicu prilazili sigurno.
Fk Željezničar.
**** li vam krpic majku umrlu svima u klubu! On ce da vodi trening postavlja taktiku i odredjuje ko ce igrati. Sram vas sviju bilo a tebe djurbuzovicu najvise, gnjido jedna!
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kakav hamelj moras bit da ti je ovdje kriv Nijaz ili bilo ko iz nove uprave koji su tu nepuna 2 mjeseca i 4-5 zvanicnih utakmica. Ovo je produkt godina i godina nerada, a psihikatrijski slucaj nam je zabio zadnji ekser. Da nije Sanin dosao vrlo moguce da bi i ispali ove godine, a sasvim je sigurno da bi narednih par godina bili medju najgorim ekipama. Puno misketovih botova ovdje ima koji se nasladjuju svemu ovome. Ali nema veze, kad sve ovo bude jucer i prebrodimo ovu polusezonu, pa na ljeto Sanin odrijesi kesu, dovedemo SD, provjeren strucni stab i igrace upratite samo kako ce 90% ovih profila jednostavno nestati. Do tad cemo imati i novi teren i novi jug. Cekamo novu sezonu i to je to.
-
GavranBeli
Brz oporavak Cvetanovskom. Nadati se da nije ono najgore.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
E cuj Nijaz im kriv hahahahahahah
Ljudi tek usli u klub, ljeto ce pokazati koliko su ozbiljni, ako opstanemo
Ljudi tek usli u klub, ljeto ce pokazati koliko su ozbiljni, ako opstanemo
Tako jeManijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:42Kakav hamelj moras bit da ti je ovdje kriv Nijaz ili bilo ko iz nove uprave koji su tu nepuna 2 mjeseca i 4-5 zvanicnih utakmica. Ovo je produkt godina i godina nerada, a psihikatrijski slucaj nam je zabio zadnji ekser. Da nije Sanin dosao vrlo moguce da bi i ispali ove godine, a sasvim je sigurno da bi narednih par godina bili medju najgorim ekipama. Puno misketovih botova ovdje ima koji se nasladjuju svemu ovome. Ali nema veze, kad sve ovo bude jucer i prebrodimo ovu polusezonu, pa na ljeto Sanin odrijesi kesu, dovedemo SD, provjeren strucni stab i igrace upratite samo kako ce 90% ovih profila jednostavno nestati. Do tad cemo imati i novi teren i novi jug. Cekamo novu sezonu i to je to.
Potpisaobih ovo sedmo mjesto samo da sutra august svane
Teren ko ugandi, krpic nam lider i nista me vide ne cudi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma hajde sta ja znam ja sam i protiv investitora pa evo sa Sanjinom kako dobro igramo ne znamo sta je X kako treba . Ne dao bog da je neko drugi bio zamisli da je bio bogicevic pa psovali bi mu od do i citavu familiju imenom i prezimenom .Pablo11 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:42Samo ti vidis da je on skrivio gol, da ides na utakmice vidio bi ko je skrivio gol i ko mu je prilazio da ga podrzi, nisu bicakcicu prilazili sigurno.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
A sto je brate Bicakcic kriv slab pas osmanovica i lopta odskocila po makadamu
Bicakcic dobar igrac u losem klubu s losim igracima na losem terenu
Ovo je sve naplata 10 godina prevera, pljacke, nemara za Zeljom
Da nije nijaz dosao umjesto bicakcica i prokopa doveli bi dva igraca iz federalne lige
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 feb 2026, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Za ovo što se nama sada dešava kriva je prošla uprava koja je Adžemu dozvolila da dovodi ove amatere. Nažalost i Nijaz je nastavio slično. Pogrešan izbor trenera, ni ovi novi igrači se zasad nisu pokazali. Nakamarano veznjaka, nemamo štopere, nemamo krila ni centarfora.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dinu takodjer krivite ? Boze sacuvaj kakvi maloumnici?
Dobro je rekao , grijese ko mala djeca, nemamo kvalitet. On ih nije dovodio
Dobro je rekao , grijese ko mala djeca, nemamo kvalitet. On ih nije dovodio
-
GavranBeli
Najvece zlo koje smo dobili dobili smo od laznog hadzije, I kvazi visokoskolovanih isprdaka. Uz to dodati lobotomiju i svu ti masineriju dobijemo ovo sto dobijemo. Majku li vam J*** bolesna, nikad vise nećete krociti na Grbavicu. Dovodili su Pozdere, Hervase izvukli su iz kluba 5 miliona maraka.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Cvetanoskom brz oporavak, prošlu subotu sam ga vidio na protestima, jako prijatan momak. Žao mi je mnogo zbog ovoga što mu se desilo.
Sa druge strane, nadam se da su u upravi skontali da nema zezancije, da bilo koje ime osim Amara znači ispadanje iz lige, i da će učiniti sve, pa čak i iznad svojih mogućnosti da tog čovjeka dovedu, ne zanima me kako.
Jedino sam zahvalan istoku, raji je do te mjere muka svega da sam se istinski ismijao u par navrata.
Sa druge strane, nadam se da su u upravi skontali da nema zezancije, da bilo koje ime osim Amara znači ispadanje iz lige, i da će učiniti sve, pa čak i iznad svojih mogućnosti da tog čovjeka dovedu, ne zanima me kako.
Jedino sam zahvalan istoku, raji je do te mjere muka svega da sam se istinski ismijao u par navrata.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Bičakčić je danas bez greške odigrao, i onda mu se desi ono, za šta treba biti realan su više krivi Osmanović i teren.
Osmanović je najveći panj kojeg imamo, nije ni Šukilović mnogo bolji, i onda kako da Bičakčić dođe do izražaja kad igra sa panjevima u tandemu.
Osmanović je najveći panj kojeg imamo, nije ni Šukilović mnogo bolji, i onda kako da Bičakčić dođe do izražaja kad igra sa panjevima u tandemu.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ma krivi su svi u zadnjih 15 godina nema deset pozitivnih stvari izgradnja istoka, trofej kupa, titula, osmina finala omladinca i par tranferaHrasno15 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:47Za ovo što se nama sada dešava kriva je prošla uprava koja je Adžemu dozvolila da dovodi ove amatere. Nažalost i Nijaz je nastavio slično. Pogrešan izbor trenera, ni ovi novi igrači se zasad nisu pokazali. Nakamarano veznjaka, nemamo štopere, nemamo krila ni centarfora.
I to je sve od Zelje od 2013 znaci klub su pokrali, opljsckali, unistili domaci izadjnici koji su samo gledali korist od Zelje gutajuci tatine sinove, panjeve od igraca, trenera da bi oni profitirali
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 feb 2026, 18:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kriviti Brkovic za ovo je za smijeh. Pa nece 3 igraca promijeniti tok sezone kada nemas 8 igraca koji su sposobni igrati fudbal 
Gol za golom eto nove pobjede...!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
Dosadni ste s tim terenom vise i grubom igrom, jes mi smo barselona igramo tika taku ne mozemo 'vakooo
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, doncarlo, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, MrkiMedo, sassari i 68 gostiju.