FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Kakav ba jug, ko te narkomane vise shvata ozbiljno. Sanin ako bude znao moze napraviti nesto, a prioritet je da se narkomani nista ne pitaju. Idi pali baklje jesu jedino za to.
A treba biti realan pa makar reći da smo odigrali daleko najbolje poluvrijeme proljetos, makar smo vidjeli “pritisak”
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Dugo bolji momak nije igrao kod nas, da je dosao sa strane, a da mu je toliko stalo.MrAmarOsim je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:49Cvetanoskom brz oporavak, prošlu subotu sam ga vidio na protestima, jako prijatan momak. Žao mi je mnogo zbog ovoga što mu se desilo.
Odvratno je sto mu se ovdje pisalo zbog lazi i poluistina.
Brz oporavak Cveta.
Brate, Nijaz je jedva dva mjeseca u klubu.Lokomotifa je napisao/la: ↑25 feb 2026, 19:08Nema ništa od Osima ljudi šta vam je. Nemojte gajiti lažnu nadu. Ne daju džematlije sa juga i tu se priča završava.
Ja lično poštujem Nijaza, ali Željo je klub koji kroz svoju historiju je uvijek tražio instant rezultate. Takva je navijačka baza i pritisak i to treba prihvatiti. Isto kao što treneri odgovaraju za loše rezultate, i uprava ima dio odgovornosti.
Ne razumijem sta se konkkretno ocekivalo od njega
Ovo sto se sad desava Zelji je posljedica visegodisnjeg nerada i javasluka. I trebat ce vremena da se sve te godine javasluka poprave.
Jok eto ja sam kriv sto nije doveden nijedan ofanzivac, sto smo nakamarali zadnjih veznih a akcije nema ko napravit.NoDi80 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:12Kakve veze ima nijaz 3 igraca nova bila u prvih 11, a 2 na klupi od okupno 23 igraca
Ovo je na naplatu sav nerad prethodnih 10 godina od terena koji je losiji nego ugandi do panjeva poput krpica, fadovca, milosevica, osmanovica, jaganjca i svih ostalih
Kad sve saberes od 30 igraca 5,6 ih moze ostat, a ostale sve otkerat u picku materinu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Dajte ba ljudi kakav Osim pa lik otkako je otisao od nas nikoga ozbiljnog nije trenirao i iz svih ovih govana da nas on izvadi, treba neko kvalitetniji i moderniji trener, velika greska je bio otkaz Denisu Coricu po mom misljenju
Crni Cerak 🐦⬛
Boli me k koja je godina, možda neko ko prati moderan Fudbal da nas vodi, tipa Nedo Turkovic
Tata će se vratiti kad tad.
A ti kad budes za Želju učinio koliko sam ja, možeš se tek onda prepucavati sa mnom
- Lokomotifa
- Kontakt:
Da jarane, ali imaš četiri uzastopna poraza i ne možeš očekivati aplauze. Kritike raje su sasvim opravdane. Ovdje se traže rezultati pa makar sa juniorima igrali. Kao što rekoh takva je navijačka baza. Nadam se da će Nijaz sad još više upregnuti kad je vidio šta se dešava na terenu, u svlačionici i u savezu.let3 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 19:12Brate, Nijaz je jedva dva mjeseca u klubu.Lokomotifa je napisao/la: ↑25 feb 2026, 19:08Nema ništa od Osima ljudi šta vam je. Nemojte gajiti lažnu nadu. Ne daju džematlije sa juga i tu se priča završava.
Ja lično poštujem Nijaza, ali Željo je klub koji kroz svoju historiju je uvijek tražio instant rezultate. Takva je navijačka baza i pritisak i to treba prihvatiti. Isto kao što treneri odgovaraju za loše rezultate, i uprava ima dio odgovornosti.
Ne razumijem sta se konkkretno ocekivalo od njegada bude Hari Poter, dva put mahne carobnim stapicem i tako rijesi sve probleme.
Ovo sto se sad desava Zelji je posljedica visegodisnjeg nerada i javasluka. I trebat ce vremena da se sve te godine javasluka poprave.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Hitan sastanak je u toku...
krpa tata igrice, trci lik i za lopte sto vidi da su u autu
i opet napominjem serite mu kad fuli 5 sansi, kad fuli 2 stopostotne,
ali ne napadaci i ne prismrde lopti po 90min, pa ibrahimovic kod nas nebi dao 2 gola
probl je ovog tima sto nema mangupa, ovo su sve curice
u nasoj ligi to ne prolazi nije ovo "fina" liga
ali ne napadaci i ne prismrde lopti po 90min, pa ibrahimovic kod nas nebi dao 2 gola
Za sta sada hitan?
Imali su vec dva hitna u 10 dana, ovo je treci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
GavranBeli
Nikakav sastanak ovdje nece pomoci. Vratiti Holanđane u ekipu. Skupiti se nekako probati opstanak izboriti, a onda dobro vidjeti sta naredne sezone.
Pa i Dino je skonto da nije budala da poslje svih inzinjera da se slomi na njemu sve...
Vjerovatno suzavanje izbora novog trenera...
- dubioza144
- Kontakt:
Pa kod nas nema ko odigrat zadnji pas, nema ko napravit visak driblingom krila, vezni red totalno bezopasni bezidejni i onda ocekujemo da ce napadac zabit go, a on gore ne dobije nijednu loptu da ima priliku za go, onda hajmo rec bazirali se na neke centarsute sa strane a u 16m dva igraca stoke, hajd sto nas nema u 16 il na 16 m nego sto i ona odbijena lopta se ne moze nama odbit jer stojimo predaleko, smijesno je to sto uopste nemamo igrace koji su opasni ekipe protiv nas nemaju nikakvog straha jer im nijedan igrac nije teret, Vinija mozes pustit tamo po strani on nista nece napravit, ovi sto igraju protiv nas kad pripremaju utakmicu za nase napade kazu samo igracima smetajte im i oni nece znat gdje ce sa loptom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Jel te stid ?berjan je napisao/la: ↑25 feb 2026, 19:19krpa tata igrice, trci lik i za lopte sto vidi da su u autu
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Upravo to i govorim, ne pamtim kad je neko sa strane došao i davao se toliko koliko su on i Karamarko. Još pogotovo na protestima kada sam ga vidio, momak apsolutno nema nikakve veze sa ovim gradom, na kraju krajeva, sutra može doći ponuda da ode negdje, ali je odlučio tu biti. Za to mu zaista skidam kapu.tiagofaria25 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 19:12Dugo bolji momak nije igrao kod nas, da je dosao sa strane, a da mu je toliko stalo.MrAmarOsim je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:49Cvetanoskom brz oporavak, prošlu subotu sam ga vidio na protestima, jako prijatan momak. Žao mi je mnogo zbog ovoga što mu se desilo.
Odvratno je sto mu se ovdje pisalo zbog lazi i poluistina.
Brz oporavak Cveta.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: eldin1987, ibz, Stanceski, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 59 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)