Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sta ce pratit klosari..
Dodju iz drugog kantona i sta za jednu uspiju odradit to je.
Dodju iz drugog kantona i sta za jednu uspiju odradit to je.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne bi u tom tvom slucaju, vidjeli auto i poceli da bjeze, nemas pravo pucati. Jedino da si krenuo za njima pa ih stigao pa se poceli povuci-potegni pa opalio. Ali bi se onda natezao sa zakonom pravo, teretili bi te za ubistvo, u Texasu bi ti mozda i progladili kroz prste ali ne bi bilo jednostavno, natezao bi se bas. Ti imas pravo da stitis svoj posjed, ali imas milion situacija. U sustini je ako je neko dosao s namjerom da naudi tebi ili tvojim ukucanima imas pravo da ga ubijes ako ga zateknes, ali nemas pravo pucati ako je krenuo da bjezi, jer ti tad ne prestavlja vise opasnost. Detalji su bitni i moras poznavati zakon, recimo neko ti prijeti (zakacio si s nekim nebitno), napise ti "sad cu ti doci kuci, *ebo sam ti mater zgazit cu te", tvoje je na to da odgovoris "tvoje prisustvo na mom posjedu bit ce smatrano kao opasnost/prijetna i biti ce tretirano tako", on se pojavi, ti ga upozoris on ne benda pa ga sacmaricom sasjeces preko pola, neces odgovarati u vecini slucajeva. Nazoves muriju kazes desila se pucnjava, ne govoris nikakve detalje jer se ti razgovori snimaju da ne bi rekao sta pogresno, oni dodju po tijelo izvrse svoj izvjestaj i to je to. Jer je dosao sa predumisljajem da ti naudi. No, iako je dosao i revimo vidio pusku pa kreno bjezati onda nemas pravo pucati, to je ubistvo bez obzira.Arvid je napisao/la: ↑26 feb 2026, 21:51Ja sam na vikendici zatekao lokalne redneke, primjetili kako dolazim sa autom pa izletili sa balkona i strcali niz livadu, ostao da nocim a auto parkirao kod komsije, sutradan pogledam kroz prozor oni opet krenuli prema objektu valjda da zavrse dokle su stigli
Nema nista gore neko kad zateknes rusvaj, cak i da ti ne odnese nista vrijedno (meni tad npr nisu nista vrijedno uzeli jer nisu ni imali sta), ali onaj haos koji naprave je da mu noge polomis i napravis ga invalidom do kraja zivota. To recimo alemu zavidim, dakle da zivim u USA mogao sam im komotno prosuti mozak u tom momentu kad sam ih zatekao i to treba zagarantovati i konvencijom o ljudskim pravima svima globalno![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bio je u moj blizini prosle godine slucaj, popeo se rom na balkon, da udje u stan prepadne ga bakica, krenuo da bjezi, skocio sa balkona i izlomio se sav, zvali mu hitnu, drugi sto ga je cekao samo pobjegao kad se ovaj razvalio 
Nije, uz vrata imam manji prozor koji je bio otvoren, pvc, to mi je terasa, taman krenuo da zatvorim prozor kad se necija ruka pruza unutra, pokusao je dohvatiti bravu od vrata da ih otvori iznutra i udje, u tom trenutku me cuo, pogledam kroz staklo a on vec trci i onda sam ja skocio za njim
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Moj komšija, nadimka Macola, uhvatio dvojicu u garaži kako mu kradu neke radijatore. Čovjek ih zatvorio i tukao karburatorom čitavu noć, ujutru ih pustio oni ga prijavili policiji. Dobio uslova godinu dana, kae nema veze oćejfio sam u pm.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zlatno doba OBN-a, bilo svega i svačega. Modni guru Emerik Gudelj, pa onaj gejasti kuhar. Imali neku svoju verziju milijunaša, Big Mama House i ona debela.VensanKasel je napisao/la: ↑26 feb 2026, 17:04Ma jašta ona je , plava tad bila . Bila ona i Lejla Kurbegović čini mi se .akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 16:31Neda Tadic direktorica programa BHT1, jel ovo ona sto se javljala iz bekstejdza na OBN Music talentima, Kraš kutak, ofo ono
Nezaboravni Saša Vugdalić i kolega Hadžić. Počeli sa Seriom A i to one najgore utakmice, na kraju su imali i ligu prvaka.
NBA noći sa Edinom i Vilićem (?) i epski okršaji Lakersa i Bostona. Bio je i onaj Feđa, izigravao nekog DJ-a, jedne godine i Wimbledon prenosio.
Music talenti, rat bendova, ne mogu se sjetiti da li je i operacija trijumf bila na OBN...
Mimo talk show, Telering Mate Đakovića, pa onaj Raspudić što je u saboru imao isto neku emisiju.
Maja Munda, Lanina vremenska prognoza itd...
it's football day
Sta bi sa onim Fetahagicem, on onda kako je imao onu nesrecu nestao skroz iz javnosti, jel ok sve sa njim
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A gdje je sad Vugdalić? Realno, nasmijavao je ljude u prenosima
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- akisarajevo92
- Kontakt:
Operacija trijumf je isla na FTV i RTRSBaboon je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:28Zlatno doba OBN-a, bilo svega i svačega. Modni guru Emerik Gudelj, pa onaj gejasti kuhar. Imali neku svoju verziju milijunaša, Big Mama House i ona debela.VensanKasel je napisao/la: ↑26 feb 2026, 17:04Ma jašta ona je , plava tad bila . Bila ona i Lejla Kurbegović čini mi se .akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 16:31Neda Tadic direktorica programa BHT1, jel ovo ona sto se javljala iz bekstejdza na OBN Music talentima, Kraš kutak, ofo ono
Nezaboravni Saša Vugdalić i kolega Hadžić. Počeli sa Seriom A i to one najgore utakmice, na kraju su imali i ligu prvaka.
NBA noći sa Edinom i Vilićem (?) i epski okršaji Lakersa i Bostona. Bio je i onaj Feđa, izigravao nekog DJ-a, jedne godine i Wimbledon prenosio.![]()
Music talenti, rat bendova, ne mogu se sjetiti da li je i operacija trijumf bila na OBN...
Mimo talk show, Telering Mate Đakovića, pa onaj Raspudić što je u saboru imao isto neku emisiju.
sto se tice Serie A, koliko se sjecam prvih par godina imali samo prava na prenose domacih utakmica Trevisa, Lazia, Cagliarija, tek kasnije dobili prava i na jace utakmice
Mozda su radili i Cataniu, sjecam se da su oni trebali prenositi derbi Sicilije, Catania - Palermo kad je ubijen onaj policajac
Oj Catania, kolonija argentinaca i Guiseppe Mascara, kakav igrac, a u Laziu u to vrijeme Mauro Zarate izgledao kao Messi 2
Ujutro ta debela vodila neke igrice za djecu, IKS OKS itd.., pa je bio i kao neki riality gdje su trazili nove modele, njih par iz tog takmicenja sad rade kao voditeljice
Ne smije se zaboraviti ni astro guru Zarko Gambiroza
Don't believe the hype.
16:28,familia Hamidovic,Bosnia
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Izraelski plaćenik koji koristi AI u islamofobnim videima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zlatno doba OBN-a. Jos kad se sjetim Bundeslige na FTV-u, Pink Spanci, BHT1 Englezi. Jbt danas nigdje nista nema na ovim kanalima...akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:46Operacija trijumf je isla na FTV i RTRSBaboon je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:28Zlatno doba OBN-a, bilo svega i svačega. Modni guru Emerik Gudelj, pa onaj gejasti kuhar. Imali neku svoju verziju milijunaša, Big Mama House i ona debela.VensanKasel je napisao/la: ↑26 feb 2026, 17:04
Ma jašta ona je , plava tad bila . Bila ona i Lejla Kurbegović čini mi se .
NBA noći sa Edinom i Vilićem (?) i epski okršaji Lakersa i Bostona. Bio je i onaj Feđa, izigravao nekog DJ-a, jedne godine i Wimbledon prenosio.![]()
sto se tice Serie A, koliko se sjecam prvih par godina imali samo prava na prenose domacih utakmica Trevisa, Lazia, Cagliarija, tek kasnije dobili prava i na jace utakmice
Mozda su radili i Cataniu, sjecam se da su oni trebali prenositi derbi Sicilije, Catania - Palermo kad je ubijen onaj policajac
Oj Catania, kolonija argentinaca i Guiseppe Mascara, kakav igrac, a u Laziu u to vrijeme Mauro Zarate izgledao kao Messi 2opalit ce me nostalgija
Ujutro ta debela vodila neke igrice za djecu, IKS OKS itd.., pa je bio i kao neki riality gdje su trazili nove modele, njih par iz tog takmicenja sad rade kao voditeljice
Ne smije se zaboraviti ni astro guru Zarko Gambiroza![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Liga prvaka na OBNu nesto najjace ikada
Samo sladokusci ce se sjetiti wimbledonskog duela Djoković - Amer Delić na OBN sa Fedjom Fetahagicem kao komentatorom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Edin Avdic bio najjaci, kad god je vodio sportski segment vijesti na dnevniku OBN-a nije mogao izdrzati a da se iz nekog razloga ne odvali od smijeha, iznenadjen sam da to niko nije upload na YouTube, mogla se napraviti ozbiljna kompilacija
I dan danas ima taj neki jak prelaz iz ozbiljne face u smijeh, kao dva razlicita covjeka
I dan danas ima taj neki jak prelaz iz ozbiljne face u smijeh, kao dva razlicita covjeka
Don't believe the hype.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
2006-2008 tad su najjači bili bar što se sporta tiče.I onda prekinu ono finale Lakers vs Magic i gotovo.Sad i nemaju nikog u sportskoj redakciji.Jedno vrijeme se javljao Saša telefonom i čitao vijesti.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 00:05Edin Avdic bio najjaci, kad god je vodio sportski segment vijesti na dnevniku OBN-a nije mogao izdrzati a da se iz nekog razloga ne odvali od smijeha, iznenadjen sam da to niko nije upload na YouTube, mogla se napraviti ozbiljna kompilacija
I dan danas ima taj neki jak prelaz iz ozbiljne face u smijeh, kao dva razlicita covjeka![]()
- SantiCazorla08
- Kontakt:
F1 i La liga na Hayatu/Mreži plus 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije Hayat puno zaostajao za OBN u sportskom smislu, jos su bili uzeti i svjetski kup u ski skokovima, skijanju koje je tada bilo daleko popularnije nego sada, gledati Bode Millera kad navali u slalomu > cijeli danasnji svjetski kup
A ako se dobro sjecam, mozda grijesim, bio sam bas dijete tad, mislim da je Hayat prvi prenosio NBA, imali jednu utakmicu petkom ili nes tako, kroz maglu se sjecam Jason Kidda u Netsima na Hayatu
Imali su i kecere u isto to vrijeme
Don't believe the hype.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Keceri su bili na OBN. Ona dvojica komentatora bas rega bili.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎