KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Dokle god ljudi dolaze zbog protivnika, a ne zbog lokalnog kluba, tu nema sreće ali eto... 6.000, a pozorišni ambijent.
Ne znam jeste li to ovdje vec komentarisali, no koliko je grozno sto se u Zetri na ovim montiranim tribinama( sjever, jug i istok ako se ne varam) nalaze stolice bez naslanjaca! Jbt ni na jednom stadionu ili dvorani nemas stolice bez naslanjaca, sav se iskrivis dok pogledas utakmicu.
Šta je tu je, bolje u ovom trenutku nemamo. Novac za rekonstrukciju Zetre u iznosu 1.3 miliona KM je odobren ali je tender pao zbog žalbi ponuđača. Valjda se nešto unaprijedi do početka sezone 2026/2027 ako se ne vratimo u Skenderiju, mada i njoj je potrebna ozbiljna sanacija.moreno123 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:13Ne znam jeste li to ovdje vec komentarisali, no koliko je grozno sto se u Zetri na ovim montiranim tribinama( sjever, jug i istok ako se ne varam) nalaze stolice bez naslanjaca! Jbt ni na jednom stadionu ili dvorani nemas stolice bez naslanjaca, sav se iskrivis dok pogledas utakmicu.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Alfonso Plummer je ponudio jos jedan odlican mec. Protiv Kanade je za nesto manje od 31 minute na terenu ubacio 22 poena, imao 2 skoka i 1 asistenciju. Sut iz igre 8/14, ubacio je 6 trica uz 50% (6/12).
- svrakino1921
- Kontakt:
evo našeg brata Alfonsa kako trpa Knađane
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.
Ne bi bilo lose dovesti ovog Makitana iz Borca za narednu sezonu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sjasi kurta da uzjase murta.DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.
Ovaj Damjanović ko materija, samo mijenja funkciju
Dirče, de nam skautiraj ovu Švicarsku nabrzaka 
Ciglaš teški, u Dvabi ima 18% za tri i 50% bacanja, sramotno. Sa ovim fizikalijama i šutem on ne može prismrditi nivou Bosne i ABA lige, a "već" mu je 21 godina
ZELJEZNICAR 1921!
Ja bih reko ‘tek’ mu je 21, druga seniorska sezona koliko vidim a vec ozbiljan napredak. Bolja verzija Zubca, a svakako nam treba da imamo sto vise reprezentativaca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Shategabri
- Kontakt:
Mogo bi malo i u političare.Jarodwest je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:33Ovaj Damjanović ko materija, samo mijenja funkcijuDirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nek dovedu ovog Simanica i Penavu
Atic ograjisao svega mi
Atic ograjisao svega mi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mejdan izgleda ko coca cola arena za zetru.
Je li te stid uce, magodo jagodo i bukvo.
Je li te stid uce, magodo jagodo i bukvo.
Kasnis Dirk sa informacijamaDirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ne kasnim, vijest je od prije 2 dana.Zabit je napisao/la: ↑28 feb 2026, 02:41Kasnis Dirk sa informacijamaDirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.![]()
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
West, Lopez i Shepherd bi trebali biti, dok za Delu nisam siguran. Svakako kad budemo kompletni, bice nam viska igraca u rosteru. Da i mi to jednom dozivimo ako Bog da.CAZIN je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:21Plummerova trojka protiv Zadra za produžetak izabrana za najbolji highlight u ABA ligi u januaru i februaru
Protiv Partizana će se po svemu sudeći oboriti rekord gledanosti ove sezone![]()
Valjalo bi poslije Partizana pobjediti u Mađarskoj i Igokeu da se napuni dvorana protiv Mađara u revanšu i protiv Cluja.
@Dirk da li ćemo protiv Partizana biti kompletni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.