Protiv Partizana će se po svemu sudeći oboriti rekord gledanosti ove sezone
Valjalo bi poslije Partizana pobjediti u Mađarskoj i Igokeu da se napuni dvorana protiv Mađara u revanšu i protiv Cluja.
@Dirk da li ćemo protiv Partizana biti kompletni?
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Šta je tu je, bolje u ovom trenutku nemamo. Novac za rekonstrukciju Zetre u iznosu 1.3 miliona KM je odobren ali je tender pao zbog žalbi ponuđača. Valjda se nešto unaprijedi do početka sezone 2026/2027 ako se ne vratimo u Skenderiju, mada i njoj je potrebna ozbiljna sanacija.moreno123 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:13Ne znam jeste li to ovdje vec komentarisali, no koliko je grozno sto se u Zetri na ovim montiranim tribinama( sjever, jug i istok ako se ne varam) nalaze stolice bez naslanjaca! Jbt ni na jednom stadionu ili dvorani nemas stolice bez naslanjaca, sav se iskrivis dok pogledas utakmicu.
Sjasi kurta da uzjase murta.DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.
Ciglaš teški, u Dvabi ima 18% za tri i 50% bacanja, sramotno. Sa ovim fizikalijama i šutem on ne može prismrditi nivou Bosne i ABA lige, a "već" mu je 21 godina
Ja bih reko ‘tek’ mu je 21, druga seniorska sezona koliko vidim a vec ozbiljan napredak. Bolja verzija Zubca, a svakako nam treba da imamo sto vise reprezentativaca
Mogo bi malo i u političare.Jarodwest je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:33Ovaj Damjanović ko materija, samo mijenja funkcijuDirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.
Kasnis Dirk sa informacijamaDirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.
Ne kasnim, vijest je od prije 2 dana.Zabit je napisao/la: ↑28 feb 2026, 02:41Kasnis Dirk sa informacijamaDirkNowitzki je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:13Mladen Jojic vise nije trener razvojnog tima. Aco Damjanovic je sada postavljen na to mjesto. Ono sto sam pricao mjesecima napokon se i desilo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.