NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Da vec je presao Kegena Murraya, i za to mu je teebalo 20 tekmi manje. Hajd sto se ispucava al on i pogadja
sinoc 66% za 3 poena, brutalno dobar suter.
Free Reed Sheppard
-
TripleThreat
- Kontakt:
I pored takvih šuterskih brojki i ubačaja do sada, opet je nekako osjećaj kao da leti ispod radara. Ne hajpaju ga mediji previše, barem iz mog nekog iskustva i osjećaja. Ali momak baš djeluje da ima pregršt potencijala.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Igra u Hornetsima + nije u playoffuTripleThreat je napisao/la: ↑27 feb 2026, 13:51I pored takvih šuterskih brojki i ubačaja do sada, opet je nekako osjećaj kao da leti ispod radara. Ne hajpaju ga mediji previše, barem iz mog nekog iskustva i osjećaja. Ali momak baš djeluje da ima pregršt potencijala.
-
TripleThreat
- Kontakt:
I LaMelo je također u Hornetsima, daleko od playoffa bio u rookie sezoni još imao i gore brojke od Kona pa je bio puno veći hype oko njega.
- Shategabri
Ko onda da dobije? Cooper?alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2026, 14:16Igra u Hornetsima + nije u playoffuTripleThreat je napisao/la: ↑27 feb 2026, 13:51I pored takvih šuterskih brojki i ubačaja do sada, opet je nekako osjećaj kao da leti ispod radara. Ne hajpaju ga mediji previše, barem iz mog nekog iskustva i osjećaja. Ali momak baš djeluje da ima pregršt potencijala.
Koševo Zapad
LaMelov stari je bio po medijima (Lavar) cesto, plus Lonzo je tad bio drugi pick, tako da su "kamere" vec bile na toj familiji/porodici. ShvatasTripleThreat je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:10I LaMelo je također u Hornetsima, daleko od playoffa bio u rookie sezoni još imao i gore brojke od Kona pa je bio puno veći hype oko njega.
Nego evo Blake rekao rijec za rijec sto sam juce napisao, znaci nema sta drugo biti nego da mi citaju postove vjerovatno na forumu Raketa
A Flagg je u playoffu? Hornetsi ce barem igrati play inn, a Dalas nece sigurno. A veliku zaslugu ce za to imati i Kneupellalemsa je napisao/la: ↑27 feb 2026, 14:16Igra u Hornetsima + nije u playoffuTripleThreat je napisao/la: ↑27 feb 2026, 13:51I pored takvih šuterskih brojki i ubačaja do sada, opet je nekako osjećaj kao da leti ispod radara. Ne hajpaju ga mediji previše, barem iz mog nekog iskustva i osjećaja. Ali momak baš djeluje da ima pregršt potencijala.
- Shategabri
Nije daleko ni playoff.ronaldo99 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 16:21A Flagg je u playoffu? Hornetsi ce barem igrati play inn, a Dalas nece sigurno. A veliku zaslugu ce za to imati i Kneupellalemsa je napisao/la: ↑27 feb 2026, 14:16Igra u Hornetsima + nije u playoffuTripleThreat je napisao/la: ↑27 feb 2026, 13:51I pored takvih šuterskih brojki i ubačaja do sada, opet je nekako osjećaj kao da leti ispod radara. Ne hajpaju ga mediji previše, barem iz mog nekog iskustva i osjećaja. Ali momak baš djeluje da ima pregršt potencijala.
Koševo Zapad
Kakve veze ima sto je prvi pick? Koliko je prvi pickova da kazem propalo ili ni blizu potencijal nisu ispunili?
Po meni Kon vise od Flags zasluzuje, al kazem po meni.
Ma da ako ovako nastavi ne sumnjam da ce ubrzo poceti svi pisati da je on prvi za rokie godine.
Ma da ako ovako nastavi ne sumnjam da ce ubrzo poceti svi pisati da je on prvi za rokie godine.
Nije da, na 4 tekme su od 6-og mjesta a ima jos 22 utakmice. Sve moguce.
Ti pises sto je tebi cejf a ne citas kontekst konverzacije. @triple je napisao da Kon leti ispod radara, misleci da ne dobija medijsku paznju, na sto sam rekao sto sam rekao, da bi ti pitao za Flagga, Flagg je bio prvi pick i biti ce oci na njemu bez obzira, znaci to je kontekst konverzacije a ne ko zasluzuje.ronaldo99 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 16:54Kakve veze ima sto je prvi pick? Koliko je prvi pickova da kazem propalo ili ni blizu potencijal nisu ispunili?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Lakersi su baš očaj živi, jedva će izboriti i ovo 6.mjesto da ne uđu u play in. Ako i to
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nek ih na 6om, ili 7om, oni ili Phx nama easy 4-0, 4-1. Pa da udarimo na ove iz Sirokog Brijega. I njih da klepimo pa sa okc sta budeRobertHrkac555 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:04Lakersi su baš očaj živi, jedva će izboriti i ovo 6.mjesto da ne uđu u play in. Ako i to
Dal ce brada veceras igrat, protiv Baksa bio najavljivan i opet nije odigro.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Dakle samo si potvrdio da nije do Hornetsa i do playoffa, nego do nekih trećih stvari, tj. PR-a. Hvala.alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:40LaMelov stari je bio po medijima (Lavar) cesto, plus Lonzo je tad bio drugi pick, tako da su "kamere" vec bile na toj familiji/porodici.TripleThreat je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:10I LaMelo je također u Hornetsima, daleko od playoffa bio u rookie sezoni još imao i gore brojke od Kona pa je bio puno veći hype oko njega.
Historijska noc bostona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.