FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Propala tema ko zeton, pola botovi.
Sad za sad su sve nagađanja oko imenovanja trenera, valjda ce do kraja sedmice zvanicno objaviti.
Samo Denis Coric i to ako prihvati izvinjenje, gospodin veliki kojem je ucinjena nepravda a sa onakvim parmacima izvukao nesto. Covjek koji je zavolio Zelju i otisao uzdignute glave. Ovi Zeljini ratnici i DNK su mi na vrh qrca
Covjek koji je izgubio od Zrinjskog 5:0
Registrovan Armin Hodžić 

-
MisterBlue
- Kontakt:
Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ogromna. Kosoric je tim menadzer, spona izmedju ekipe, SS i upravljackih struktura kluba. Slato je direktor kluba, bavice se administrativnim poslovima, marketingom itd. Mislim da nema boljeg od Ace za posao tim menadzera. Sve je on to radio i kao kapiten, a ovom momku stvarno nista ne znam da bi mogao dati neki sud. Neka radi, pa cemo vidjeti.MisterBlue je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:41Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Po svemu sudeći do kraja nedjelje a mozda i prije, vidjet cemo uglavnom. Ko god dođe imat će posla puno.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Kakav coric,prodao te protiv goska,posusja,sirokog,svinjskog...daleko mu kuca od,nase
-
MisterBlue
- Kontakt:
Hvala paša na odgovoru.sanjinusto je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:44Ogromna. Kosoric je tim menadzer, spona izmedju ekipe, SS i upravljackih struktura kluba. Slato je direktor kluba, bavice se administrativnim poslovima, marketingom itd. Mislim da nema boljeg od Ace za posao tim menadzera. Sve je on to radio i kao kapiten, a ovom momku stvarno nista ne znam da bi mogao dati neki sud. Neka radi, pa cemo vidjeti.MisterBlue je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:41Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
Rekla kazala.Railwayman30 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 16:48Kakav coric,prodao te protiv goska,posusja,sirokog,svinjskog...daleko mu kuca od,nase
Fk Željezničar.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Curva Sud
Ma glupe price, milion istih prica se vrti.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:44Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Gosk savladao dva puta, u jednom se spavasavali vodili 3:0 cini mi se, raznio siroki na pecari, posusje pobjedio kuci i tamo X.
Uzeo i Goska 4:1 ako se ne varam.
Fk Željezničar.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Prica se Edis Mulalic do ljeta?
Hoce li opet prihvatiti to ulogu vatrogasca?
Ima li uopste istine u tome?
- gegenpressing
- Kontakt:
Otišao Hiroš a došao Šošić.Problem je bio što je ušao u priču sa onim degenom Bulićem,pa je još privatno zglajzao,što se na naš klub prenijelo preko rezultata.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:44Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Tad si imao davno otpisanu Slobodu i Gošk i tu si se mogao vaditi,sad takvih ekipa nema.
Brohra ribo se...
I otisao mu pomocnik na zimu koji je očito veliki dio zasluga imao. Denis nije mogao pratiti na proljece.gegenpressing je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:06Otišao Hiroš a došao Šošić.Problem je bio što je ušao u priču sa onim degenom Bulićem,pa je još privatno zglajzao,što se na naš klub prenijelo preko rezultata.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:44Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Tad si imao davno otpisanu Slobodu i Gošk i tu si se mogao vaditi,sad takvih ekipa nema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ma ostaviti ga ako bude imao dobre rezultate i sljedecu sezonu. Jedan je Edis Mulalić koji se sa Arminom Hodzicem na napdacu, Ševkijom Rešićem na krilu Vučenovićem, Bećom igrao dobro!!! Utemeljio je igračima Željin DNK!!!tiagofaria25 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:02Prica se Edis Mulalic do ljeta?
Tim menadžer je pošta na relaciji ŠS - SD, da se šef može fokusirati samo na igrače i taktike, tim menadžer se bahće registracijama, putovanjima, prijateljskim utakmicama, kartonima itd islMisterBlue je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:41Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
Kosorić i Slato skoro pa ništa nemaju zajedničko niti neku poslovnu relaciju, direktor kluba, Slato, ima marketing, strukturalna, sponzorska, finansijska i budžetska zaduženja, totalno odvojeno od sportskog segmenta.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 2 gosta.