Do mene , mislim na TOP Gol a pišem Peticaakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 20:44Top Gol isao oko 21h, prije toga 60 minuta, to sam samo cekao da prodje, a nakon Top Gola mislim da se emitovao X files, sa onim jezivim intromVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 13:54Ma Petica se nije smjela propustiti , 21:00h ponedjeljak čini mi se .
Jao Medina i kada tenis prenosi , odličan forhend Šarapove i odličan bekend Šarapove , samo ta dva poteza znala .
Ipak Baho je sa Cambiom izdominirao
HRT 3 prenosio Chicago Bulls - Utah Jazz 98 , kada Jordan polomi onog Russela e jesam se iznervirao
Hugo i Lilo , pritisni peticu i započni igricu . Joško Lokas i Upitnik , na Federalnoj Oz i brat Adebisi . Nije Bajram ako Edin Pandur na BHRT-u i ne zapjeva Eselamu alejkum aljekumu selam![]()
BHT imao cetvrtkom nesto kao Coca Cola vece, Maja Cengic vodila, samo bila bucmasta, emitovale se premijerno po dvije nove epizode Prijatelja, to su jos vremena dok nije bilo zavrseno snimanje te serije
Eurosport je imao nesto slicno kao Top Gol, ponedjeljkom, ali bez jacih liga, pa one sprdnje Watts, dok jos nije zazivio internet
E đe se Wattsa sjeti , baš dobra zajebancija bila
Eurosport i Banjac debil , baš tu emisiju gledao kao da je jučer i Ibišević zabio 2 gola , mislim da mu je to bio 14-i gol u 12 utakmica i kaže Banjac novi gol prvog strijelca Bundeslige Vahida Ipševića
A Maca i Petica , ćao ćao vozdrica čičkovo ulje kosica ?
Sjećaš li se Roldanovih i Lise ? Pa Žade i Zabranjena ljubav
Onda Polat Alemdar i Dolina Vukova , sjećam se reklame kako su ulice Istanbula puste kada se emitira serija , tu se i ja navučem ...
@Arvid koja ba , nikako mi ne ide u glavu ?