Da bili su i na obnu ali kasnije.Prvo su bili na Hajatu.Adis Fadil i Dario prenosili.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 01:16Keceri su bili na OBN. Ona dvojica komentatora bas rega bili.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- akisarajevo92
- Kontakt:
Keceri su bili top dok sam vjerovao da se stvarno onako rokaju, kad sam shvatio da je sve gluma nije mi bilo vise zanimljivo, valjda ih zato nisam ni gledao kasnije na OBN-u
Znam da je tad bila i neka prica da ce doci u Sarajevo, tesko je opisati uzbudjenje koje je oko toga vladalo
Znam da je tad bila i neka prica da ce doci u Sarajevo, tesko je opisati uzbudjenje koje je oko toga vladalo
Don't believe the hype.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- napoleon72
- Kontakt:
OBN je radio i WWE, kecere one. A mislim da su oni od Prve uzeli Survivor, one prve dobre sezone. Prvo "obicni" kad je onaj mali Aca pobijedio, pa i VIP sa Knezom i Rokvicem.Baboon je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:28Zlatno doba OBN-a, bilo svega i svačega. Modni guru Emerik Gudelj, pa onaj gejasti kuhar. Imali neku svoju verziju milijunaša, Big Mama House i ona debela.VensanKasel je napisao/la: ↑26 feb 2026, 17:04Ma jašta ona je , plava tad bila . Bila ona i Lejla Kurbegović čini mi se .akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 16:31Neda Tadic direktorica programa BHT1, jel ovo ona sto se javljala iz bekstejdza na OBN Music talentima, Kraš kutak, ofo ono
Nezaboravni Saša Vugdalić i kolega Hadžić. Počeli sa Seriom A i to one najgore utakmice, na kraju su imali i ligu prvaka.
NBA noći sa Edinom i Vilićem (?) i epski okršaji Lakersa i Bostona. Bio je i onaj Feđa, izigravao nekog DJ-a, jedne godine i Wimbledon prenosio.![]()
Music talenti, rat bendova, ne mogu se sjetiti da li je i operacija trijumf bila na OBN...
Mimo talk show, Telering Mate Đakovića, pa onaj Raspudić što je u saboru imao isto neku emisiju.
Maja Munda, Lanina vremenska prognoza itd...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Rat bendova koji nadolaze
Inace taj show kad je poceo predlozio sam na OBN forumu, koji nije bio nesto posjecen, da uvedu baraz i nedugo nakon toga su ga i uveli i bilo je puno zanimljivije nego na pocetku
100% sportski i krajnje opušten potpis
- VensanKasel
- Kontakt:
Kad skontaš 2000-te bile vrhunac neki televizije i sporta , fudbal , košarka , rukomet hoćeš ovako hoćeš onako ...
Baš me interesuje šta li toliko desilo da sve propadne ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- JayCatwright
- Kontakt:
počela raja čitati sarajevo x comVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:41Baš me interesuje šta li toliko desilo da sve propadne ?
Hrt 2 prenosio seria a akonse dobro sjecap 98-99, petica bila. Bhrt, tada bht prenosio bundesligu, medina sehic ili kako se vec zvala prenosila cesto.VensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:41Kad skontaš 2000-te bile vrhunac neki televizije i sporta , fudbal , košarka , rukomet hoćeš ovako hoćeš onako ...
Propalo jer je poskupilo sve.
ja se sjecam kada je tvsa prenosila bundesligu, onda hayat - mreza plus imala formulu 1, spansku ligu. bht prenosio englesku ligu, obn imao seriu a, isto tako nfl jedno vrijeme. Dobra stara vremena 
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma Petica se nije smjela propustiti , 21:00h ponedjeljak čini mi se .Neutral je napisao/la: ↑27 feb 2026, 12:54Hrt 2 prenosio seria a akonse dobro sjecap 98-99, petica bila. Bhrt, tada bht prenosio bundesligu, medina sehic ili kako se vec zvala prenosila cesto.VensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:41Kad skontaš 2000-te bile vrhunac neki televizije i sporta , fudbal , košarka , rukomet hoćeš ovako hoćeš onako ...
Jao Medina i kada tenis prenosi , odličan forhend Šarapove i odličan bekend Šarapove , samo ta dva poteza znala .
Ipak Baho je sa Cambiom izdominirao
HRT 3 prenosio Chicago Bulls - Utah Jazz 98 , kada Jordan polomi onog Russela e jesam se iznervirao
Hugo i Lilo , pritisni peticu i započni igricu . Joško Lokas i Upitnik , na Federalnoj Oz i brat Adebisi . Nije Bajram ako Edin Pandur na BHRT-u i ne zapjeva Eselamu alejkum aljekumu selam
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Shategabri
Ma bježi, top gol čeko ponedeljkom ko ozebo sunceVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 13:54Ma Petica se nije smjela propustiti , 21:00h ponedjeljak čini mi se .Neutral je napisao/la: ↑27 feb 2026, 12:54Hrt 2 prenosio seria a akonse dobro sjecap 98-99, petica bila. Bhrt, tada bht prenosio bundesligu, medina sehic ili kako se vec zvala prenosila cesto.VensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:41Kad skontaš 2000-te bile vrhunac neki televizije i sporta , fudbal , košarka , rukomet hoćeš ovako hoćeš onako ...
Jao Medina i kada tenis prenosi , odličan forhend Šarapove i odličan bekend Šarapove , samo ta dva poreza znala .
Ipak Baho je sa Cambiom iz dominirao
HRT 3 prenosio Chicago Bulls - Utah Jazz 98 , kada Jordan polomi onog Russela e jesam se iznervirao
Hugo i Lilo , pritisni peticu i započni igricu . Joško Lokas i Upitnik , na Federalnoj Oz i brat Adebisi . Nije Bajram ako Edin Pandur na BHRT-u i ne zapjeva Eselamu alejkum aljekumu selam![]()
NBA na OBN-u i to utakmica sedmično
Koševo Zapad
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ja dobio fudbalsku loptu, glasao za najbolji gol u emisiji Top gol
Baho Topalbecirevic mi pogrešno pročitao prezime
Baho Topalbecirevic mi pogrešno pročitao prezime
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Televizija je propala jer je poklopio internet.VensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:41Kad skontaš 2000-te bile vrhunac neki televizije i sporta , fudbal , košarka , rukomet hoćeš ovako hoćeš onako ...
Što shategabri napisa, cekas ponedjeljkom Top gol da vidiš golove, a sad na telefonu ili gledaš uzivo utakmicu ili ako te interesuje odmah vidiš gol.
Pa ja sam iza rata gledao intermezzo na TV-u, nisam imao nista drugo. Dok cekas neku emisiju, pola sata gledaš kako tece voda ili kako konji trče po livadi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Na Hayatu ja mislim bili Sopranosi.
Don't hate what you don't understand.
- bavariapivo
- Kontakt:
a i nije bilo toliko nogometa, kao sada.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 feb 2026, 14:01Televizija je propala jer je poklopio internet.VensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2026, 11:41Kad skontaš 2000-te bile vrhunac neki televizije i sporta , fudbal , košarka , rukomet hoćeš ovako hoćeš onako ...
Što shategabri napisa, cekas ponedjeljkom Top gol da vidiš golove, a sad na telefonu ili gledaš uzivo utakmicu ili ako te interesuje odmah vidiš gol.
Pa ja sam iza rata gledao intermezzo na TV-u, nisam imao nista drugo. Dok cekas neku emisiju, pola sata gledaš kako tece voda ili kako konji trče po livadi![]()
naci vikendom za bundesligu, seria a, pl se zivjelo, a st reci onda za CL, te utakmice gledati je neopisivo bilo....
a danas, ne znam da odgledam 2-3 utakmice tjedno, zasitilo se...
- napoleon72
- Kontakt:
Uno mas uno son siente
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
To je posebna serija za mene u tom dobu, vidim ponovo je emituje neka televizija ali nije to to.
Don't hate what you don't understand.