Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
podrumasi znaju samo ono sto vide u svom telefonu i to je njihova "stvarnost", to sto ti mozes samo vidjeti qravele, drogerase i fitnes trenere kojima je u interesu da se eksponiraju na "drustvenim" mrezama ne znaci da je to sve sto se tamo radi, ona ogromna vecina koja radi obican i normalan posao nisu licnosti na koje ces naletiti skrolajuci danonocno
Don't believe the hype.
jel bilo jos napada amera i izr ili onaj prvi udat ..
Treci svjetski na pragu braca ovdje diskutuju o quravama iz Dubaija.
Jaki ko zemlja
PS: Da odem malo u off topic za sada Persijanci lijepo ovo hendlaju. Po snimcima vidi se koliko je prilicno supalj PVO ovih baza na BI.
Nakon sto su danas prilicno opteretili PVO veceras treba ocekivati soficiranije sisteme i to po Izraelu i Jordanu.
A i ljepsi je vatromet nocu realno.
PS: Da odem malo u off topic za sada Persijanci lijepo ovo hendlaju. Po snimcima vidi se koliko je prilicno supalj PVO ovih baza na BI.
Nakon sto su danas prilicno opteretili PVO veceras treba ocekivati soficiranije sisteme i to po Izraelu i Jordanu.
A i ljepsi je vatromet nocu realno.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
PVO sistemi Irana te generalno efikasnost odbrane neba, nije nivo koji može parirati kompleksnim tehnologijama američkih borbenih aviona.
Ono što mogu uraditi jeste skrivanje važnih punktova.
Snaga Irana leži u rakretnom segmentu te balističkim projektilima kratkog i srednjeg dometa. Ovi zadnji imaju domet preko 2000 km, te veću preciznost i poboljšanje sisteme navođenja.
Ta razvnovrsnost projektila, brzina izrade i dostupnost tehnologije na domaćem terenu, lansira ovu državu na jedan izuzetan nivo.
Ono što mogu uraditi jeste skrivanje važnih punktova.
Snaga Irana leži u rakretnom segmentu te balističkim projektilima kratkog i srednjeg dometa. Ovi zadnji imaju domet preko 2000 km, te veću preciznost i poboljšanje sisteme navođenja.
Ta razvnovrsnost projektila, brzina izrade i dostupnost tehnologije na domaćem terenu, lansira ovu državu na jedan izuzetan nivo.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ako ne pratiš današnje medije i šta se dešava , onda si neinformisan .akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:18podrumasi znaju samo ono sto vide u svom telefonu i to je njihova "stvarnost", to sto ti mozes samo vidjeti qravele, drogerase i fitnes trenere kojima je u interesu da se eksponiraju na "drustvenim" mrezama ne znaci da je to sve sto se tamo radi, ona ogromna vecina koja radi obican i normalan posao nisu licnosti na koje ces naletiti skrolajuci danonocno
Ako ih pratiš , onda si dezinformisan .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- feniksptica
- Kontakt:
Sve vise mislim da mediji i drustvene mreze kakve su danas ce brzo biti ugasene il promjenjene.
Njihova propaganda s ovako puno dostupnih informacija ne prolazi.
Njihova propaganda s ovako puno dostupnih informacija ne prolazi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Trump je debilčina na kub.
Najgora stvar je što on nema nikakvog plana za Iran. On napada samo zbog napada.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije on debil, nego pedofil i kriminalac, koji je pijun iZraela i koji ga moze pustiti niz vodu u svakom trenutku jer ga imaju u saci zbog epsteina.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Jeste, debil je.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:43Nije on debil, nego pedofil i kriminalac, koji je pijun iZraela i koji ga moze pustiti niz vodu u svakom trenutku jer ga imaju u saci zbog epsteina.
I Venecuelu je napao pa zadržao postojeću administraciju koju je nazivao narko kartelom, a to nema veze sa Izraelom, a niti Epsteinom.
- Wilshere10
- Kontakt:
Sada kada cijene goriva planu, morat cu svog Arteona pokriti zastavom sa ljiljanima i ostaviti u garaži. Sve zbog maga retardosa.
Vidi sa Alemom da ti placa gorivoWilshere10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:49Sada kada cijene goriva planu, morat cu svog Arteona pokriti zastavom sa ljiljanima i ostaviti u garaži. Sve zbog maga retardosa.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
VelicinaVensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:32Ako ne pratiš današnje medije i šta se dešava , onda si neinformisan .
Lik nema los film ili ja takav jos nisam gledao
Don't believe the hype.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Drake u plavoj trenerci meme
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Uvijek problemi s ovim Arapima, gdje ih miješaju s Europljanima, pogotovo u sportu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
New player joins the game ''World Bank deeply concerned''Arvid je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:14Pregledaj ovaj account![]()
Hamenei je izgleda rahmetli
- VensanKasel
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:55VelicinaVensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:32Ako ne pratiš današnje medije i šta se dešava , onda si neinformisan .
Lik nema los film ili ja takav jos nisam gledao
Odmah mi je iza Vensana , my man .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...