FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I onda se pitamo sto je 3k ljudi na stadionu
- MokraKifla
- Kontakt:
Ma do sehura da se igra ne bi mi dali gol
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Izlazak Cimirota je kljucan bio, nas najbolji igrac trenutno. Prema naprijed smo poprilicno bezidejni. Prvo poluvrijeme smo bili bolji, u drugom rani gol nas je presjekao. A mi kad gubimo, ne znamo ili ne mozemo da napadnemo. Drugo poluvrijeme nemoć.
Idemo dalje, mora da se radi jos puno, da bi to bilo dobro.
-
bordobijeli
- Kontakt:
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Mario kakve izmjene pravi i rozman bi bolje. Nije ni čudo sto je zadnji put vodio nekog prije 10 godina
Maroodza i Ristovski propuh. Mislim da je Mario pretjerao sa rotacijama, jednostavno nije prvi koji to radi, i ne znam jos nikog da mu se nije obilo o glavu i odrazilo na rezultat.
Ako ima pozitivna stvar, to je ovaj brazilac, iako mislim da je i on jos pod sokom onog svog faula nad Hererom.
Ako ima pozitivna stvar, to je ovaj brazilac, iako mislim da je i on jos pod sokom onog svog faula nad Hererom.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Haj ba ne jedire gowna,sta su oni napravili?
Pertvrda tekma.
Kukic,Ristovski su nas yebali..
Uz to dodati da je Hujber odigrao uzasno kao i Maroodza.
Jos kad pogledas ko je ostao na klupi,sta reci.
Taman ovako sam nesto i mislio da ce biti.
Kukicu samo da mi je tu njusku da ti dohvatim.
Prodana gowna smrdljiva.
Naci ce se vazda novi Kazlagici,Halkici,itd…
Pertvrda tekma.
Kukic,Ristovski su nas yebali..
Uz to dodati da je Hujber odigrao uzasno kao i Maroodza.
Jos kad pogledas ko je ostao na klupi,sta reci.
Taman ovako sam nesto i mislio da ce biti.
Kukicu samo da mi je tu njusku da ti dohvatim.
Prodana gowna smrdljiva.
Naci ce se vazda novi Kazlagici,Halkici,itd…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ljudi dva gola ni iz cega daju, pogotovo drugi go vrijedja inteligenciju prosjecnog navijaca
Jedini sto zna zadrzati loptu, ovi ostali samo nabi pa sta bude. Daleko najbolji vezni u ligi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
Strucnjak1
- Kontakt:
Ristovski jako los danas, direktno kriv kod prvog gola, nije uopste prisutan na terenu, kod drugog gola izlazi na vukovica na kojem je hujber i ostavlja perica samog koji zatim postize drugi pogodak.
Derbi petog kola Wwin lige Bosne i Hercegovine odigran je večeras u Banjaluci, a Borac je deklasirao Sarajevo sa 5:1.
Tad je bilo do sudjenja, a veceras je samo Mario kriv !
Ubise vas dupli arsini, zato ovaj klub nece milimetra naprijed dokle god se bosnje pitaju za bilo sta !!!
Tad je bilo do sudjenja, a veceras je samo Mario kriv !
Ubise vas dupli arsini, zato ovaj klub nece milimetra naprijed dokle god se bosnje pitaju za bilo sta !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zato ima rekordan broj zagrljaja s protivnickim igracima.Strucnjak1 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:31Ristovski jako los danas, direktno kriv kod prvog gola, nije uopste prisutan na terenu, kod drugog gola izlazi na vukovica na kojem je hujber i ostavlja perica samog koji zatim postize drugi pogodak.
Zekić je prošle sezone, ničim izazvan, izveo treći sastav protiv Širokog na Koševu i tada je krenuo sunovrat. Cvitanović u ključnim utakmicama sezone izvodi sulude rokade i pravi neracionalne poteze, a kako će to završiti ostaje da vidimo...
-
Zapadunapad
- Kontakt:
Cimi se povrijedio šteta nije mogao nastavitiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:28Izlazak Cimirota je kljucan bio, nas najbolji igrac trenutno. Prema naprijed smo poprilicno bezidejni. Prvo poluvrijeme smo bili bolji, u drugom rani gol nas je presjekao. A mi kad gubimo, ne znamo ili ne mozemo da napadnemo. Drugo poluvrijeme nemoć.
Ma nećemo ali ne mogu vjerovati da je ovo uradio u ove dvije utakmice. Zašto danas Menalo i pogotovo Elezi na klupi to mi nikako nije jasno.
Zaslužena pobjeda Borca, bez šuta u okvir gola
Činjenica je da mi sa Cvitanovićem igramo da ne primimo gol, sa strahom od poraza, pravo lice pokažemo kad vodimo 1-0 ili 2-0 i to je razumljivo bilo jer smo primali golove kao na terminu prije njegovog dolaska.
Ja mu zamjeram ovo šaranje sa sastavom, Gojković prošlu utakmicu najbolji, danas na klupi, Elezi najbolji igrač ekipe danas na klupi počinje, Maroodza katastrofalan i protiv Veleža i danas vadi ga u 83 minuti. Hujber odličan protiv Posušja, protiv Veleža Beganović igra
Ne možeš očekivati konstantnost kod igrača kad ti ne igra 2 utakmice i danas u prvu (Bralić)
Nemamo ideje prema naprijed i to je očigledno, Kuprešak ne može igrati krilo jer čim osjeti da mu neko dolazi u presing odma je vraća nazad, Maroodza je stoper za formaciju sa tri nazad nije čovjek bek, danas Cimirota vadi i ostavlja u igri Ignatkova i Krdžalića. Prošlu utakmicu igraš sa dva napadača, od kojih ni jedan nije napadač, protiv ekipe koja znaš da će igrati na nulu, a danas izlaziš u 4-5-1 protiv ekipe koja će te napasti i gdje možeš tražiti tu šansu iz kontri i polukontri, sad si se doveo do toga da protiv najčvršće ekipe u ligi faktički moraš u gostima ganjati gol zaostatka jer ti je kup jedina prilika da koliko toliko izvučeš sezonu.
Mislim da je danas totalno promašeno sa postavkom i strategijom, odnosno Cvitanovićev poraz, da ne skačete odmah nije tjeranje Maria već moje mišljenje šta treba popraviti i vjerujem da može.
Činjenica je da mi sa Cvitanovićem igramo da ne primimo gol, sa strahom od poraza, pravo lice pokažemo kad vodimo 1-0 ili 2-0 i to je razumljivo bilo jer smo primali golove kao na terminu prije njegovog dolaska.
Ja mu zamjeram ovo šaranje sa sastavom, Gojković prošlu utakmicu najbolji, danas na klupi, Elezi najbolji igrač ekipe danas na klupi počinje, Maroodza katastrofalan i protiv Veleža i danas vadi ga u 83 minuti. Hujber odličan protiv Posušja, protiv Veleža Beganović igra
Ne možeš očekivati konstantnost kod igrača kad ti ne igra 2 utakmice i danas u prvu (Bralić)
Nemamo ideje prema naprijed i to je očigledno, Kuprešak ne može igrati krilo jer čim osjeti da mu neko dolazi u presing odma je vraća nazad, Maroodza je stoper za formaciju sa tri nazad nije čovjek bek, danas Cimirota vadi i ostavlja u igri Ignatkova i Krdžalića. Prošlu utakmicu igraš sa dva napadača, od kojih ni jedan nije napadač, protiv ekipe koja znaš da će igrati na nulu, a danas izlaziš u 4-5-1 protiv ekipe koja će te napasti i gdje možeš tražiti tu šansu iz kontri i polukontri, sad si se doveo do toga da protiv najčvršće ekipe u ligi faktički moraš u gostima ganjati gol zaostatka jer ti je kup jedina prilika da koliko toliko izvučeš sezonu.
Mislim da je danas totalno promašeno sa postavkom i strategijom, odnosno Cvitanovićev poraz, da ne skačete odmah nije tjeranje Maria već moje mišljenje šta treba popraviti i vjerujem da može.
Istina da je zadnja linija bila ispod nivoa. Ali svi smo vidjeli kakvo je suđenje montirano bilo. Idemo dalje momci ovo nas ne smije obeshrabriti
Jedino ako se cimirot zalio na neku ozledu, bio je cimirot najbolji nas igrac.
Drugo Maroodza je katastrofalan svaku loptu je izgubio.
Treci najlosi igrac je Ristovski, covjek se ponasa koda je on u SARAJEVU ne u dinamo proveo vecinu karijere
Adem danas nista nije uradio
Krdzalic jednostavno nije mogo ni 70% da radi ono sto je radio cimirot.
KUPRESAK LOS
Elezi cimirot BRAZILAC I MENALO MOGU DOBIT PROLAZNU OCJENU
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Elezi,Gojkovic i Menalo na klupi...
To mi samo nije jasno
To mi samo nije jasno
Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:25Da si Barsa sa MSN-om ovo ne uzimas. Odredjeno jos prije pocetka sezona. Samo se bezveze sekirate.
Dovoljno su “fini” pa pustaju u kupu da se barem igra.
Kao da bi nam značila i pobjeda od 0-5, isti k kad se sve zna. Ovo nas samo može podići kasnije. Opletite pljuvači
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.