FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
41
12%
Drugi
38
11%
Treći
112
32%
Četvrti
72
21%
Peti
26
7%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
26
7%

Ukupno glasova: 351

Jet2Holiday
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jet2Holiday » 28 feb 2026, 20:36

Pichkiceeeeeeeee, niste zasluzili ni da vas hiljadu ljudi gleda.

Digli se jer smo dobijali Radnik, Slogu, Posusje i zelju... Sad kad su krenule ozbiljne utakmice, mi sut u okvir gola nemamo.

Pickeeeeeee preplacene
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Strucnjak1
Kontakt:

Post Postao/la Strucnjak1 » 28 feb 2026, 20:37

Crvsta utakmica, cimirot definitvno falio u drugom. Individualna greska odlucila utakmicu. Podrska Mariu, idemo dalje.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 28 feb 2026, 20:38

NazorUso je napisao/la:
28 feb 2026, 20:31
Derbi petog kola Wwin lige Bosne i Hercegovine odigran je večeras u Banjaluci, a Borac je deklasirao Sarajevo sa 5:1.

Tad je bilo do sudjenja, a veceras je samo Mario kriv !
Ubise vas dupli arsini, zato ovaj klub nece milimetra naprijed dokle god se bosnje pitaju za bilo sta !!!
Nije tacno. Koliko se sjecam, a dobro se sjecam, tad je bilo iskljucivo i samo do Musemica, nista cist ponisten gol i to.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 28 feb 2026, 20:38

NazorUso je napisao/la:
Derbi petog kola Wwin lige Bosne i Hercegovine odigran je večeras u Banjaluci, a Borac je deklasirao Sarajevo sa 5:1.

Ubise vas dupli arsini, zato ovaj klub nece milimetra naprijed dokle god se bosnje pitaju za bilo sta !!!
Ja bi rekao da tebe ubiše dupli aršini, u svemu živom nađeš način da Musemića popljuješ i svaki koji kritikuje Maria je sad za to da se Husref vrati?
Bolestan si druže od momenta kad je raja podržala najtorfejnijeg trenera ekipe i stala protiv tvoje drage direktorice Sabrine postao si opsjednut čovjekom.
Musemić nije trener kojeg Sarajevo treba, a večeras je ovo Cvitanovićev poraz je l možeš skontati takvu postavku činjenica Olovski mamlaze

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 28 feb 2026, 20:39

Podrska nece prestati nikad, ali se muda moraju pokazati na jakim ekipama, dobijes ove sa dna , kone otreses onda u kupu izgubis jer si naravno ti fks i lahko cemo mi, ma necemo mi nista i izgubis od veleza, pa sad dodjes u BL kao curice odigras utakmicu, vazda sam govorio izadji pogini i izgubi, kapu ti skidam, a ovako ne ide brale……

Nisam pametan neke igrace ostavlja na klupi ne kontam, ali ok valjda on zna bolje, idemo dalje….

Sto ne izadje mario pred kamere??

Jako rudar dobiti zaboravih reci i onda u revansu kupa se potuci i proci dalje jednostavno nam kup mora biti prioritet svima neka im je to u glavi!!!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 28 feb 2026, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 feb 2026, 20:40

Gotova sezona u februaru. Praviti ekipu za sljedeću sezonu. Riješiti se Beganovića, Mamasa, Krdzalica, Oliveire i Turkeša. Brazilac bi mogao biti strašno pojačanje, danas najbolji.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 feb 2026, 20:40

pitara je napisao/la:
28 feb 2026, 20:38
NazorUso je napisao/la:

Ja bi rekao da tebe ubiše dupli aršini, u svemu živom nađeš način da Musemića popljuješ i svaki koji kritikuje Maria je sad za to da se Husref vrati?
Bolestan si druže od momenta kad je raja podržala najtorfejnijeg trenera ekipe i stala protiv tvoje drage direktorice Sabrine postao si opsjednut čovjekom.
Musemić nije trener kojeg Sarajevo treba, a večeras je ovo Cvitanovićev poraz je l možeš skontati takvu postavku činjenica Olovski mamlaze
Kako se uzbune na pomen jednog od njih 🤣
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 feb 2026, 20:40

Picko izadji pred kamere
Samo Sarajevo

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 28 feb 2026, 20:40

Nakom pauze Bugojanac nam nije dao da igramo, vjerojatno pod pritiskom. Fali fizičke spreme, hrabrosti i uigranosti. Treneri sličnog mindset a, ziheraši oba, pobjedila je poguranija ekipa. Bit će ovo bolje aBd.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Bejker
Kontakt:

Post Postao/la Bejker » 28 feb 2026, 20:41

Ristovski, Maroodza i Ignatkov katastrofa danas. Zasluzeno su ljudi pobijedili, ne zato sto su bili dobri, nego jer je nama odbrana i sredina terena nakon izlaska Cimirota izgledala katastrofalno. Ljajic isto los veceras, nervozan.
Carlos nije izgledao lose, mogao bi valjati.
Sve u svemu jako lose odigrana utakmica. Nisu oni nista pokazali, koliko smo im mi poklonili u drugom poluvremenu.
Zasluzili smo poraz ovakvom igrom.
Sto prije se konsolidovati, jako protiv Rudara na Kosevu, vratiti moral i samopouzdanje za revans protiv Veleza. Kup nam mora biti prioritet.
U novi boj...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 feb 2026, 20:43

Katastrofalno odigrana utakmica i opet zakažu oni koji bi najmanje trebalo. Cvitanović ako ispadne od Veleža, slobodno nek se pakuje i noga, nema više potrebe, počeo se gubiti. Bralić i Maroodza ne bi trebali biti u ekipi do kraja sezone. Ristovski klupa pod hitno da odmori jednu ili dvije.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 28 feb 2026, 20:44

Tu i tamo moze se reci zasluzeno, prvo poluvrijeme dok je sudjenje ok i utakmica je mrtva i bez prilika.
Ocigledno su sudije dobile posjetu na poluvremenu, nema drugog objasnjenja za ovih par faula koje unose nervozu medju igrace.
Carlos jedini prolazna ocjena, ostalo svi ispod nivoa.

Vidim ljudi pisu za Elezija otkud na klupi, ljudi ovo bi mu bila 3. utakmica u SEDAM DANA po 90. min.
Cvitanovicu KUP I SUPERKUP su pod MORANJEM. Na tebi je da skontas kako.

Hocemo srce na teren i tjt. Ove 2 utakmice su igrale same picqetine raspale

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 28 feb 2026, 20:45

NazorUso je napisao/la:
28 feb 2026, 20:40
pitara je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

Eto vidiš da si debilčina bolesna
Ako se iko uzbudi onda si to ti, ja Musemića ne spominjem od momenta kad je napusti klupu, idući put ću ga spomenti kad se vrati, a nadam se da se neće vraćati. Sa druge strane ti ga konstantno pominješ jer si opsjednut.
Ja sam svakog trenera pa i Musemića i podržavao i kritikovao, kao i sad Maria, puna podrška ali postoje stvari koje mora popraviti. Za razliku od tebe nisam bio navijač uprava ili direktorica, već fudbalskog kluba Sarajevo

ps. Napuši se khurca

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 feb 2026, 20:47

pitara je napisao/la:
28 feb 2026, 20:45
NazorUso je napisao/la:
pitara je napisao/la:

Ako se iko uzbudi onda si to ti, ja Musemića ne spominjem od momenta kad je napusti klupu, idući put ću ga spomenti kad se vrati, a nadam se da se neće vraćati. Sa druge strane ti ga konstantno pominješ jer si opsjednut.
Ja sam svakog trenera pa i Musemića i podržavao i kritikovao, kao i sad Maria, puna podrška ali postoje stvari koje mora popraviti. Za razliku od tebe nisam bio navijač uprava ili direktorica, već fudbalskog kluba Sarajevo

ps. Napuši se khurca
Jao kako frajko pjeni 🤣 obuzdaj se, nece babuku vise niko kantati 5 razlike, odsvirao je taj svoje...

P.S. Nacin izrazavanja govori da si babukin podanik :guz:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 feb 2026, 20:47

Mi smo imali bolji medjusobni skor i od Borca i od Zrinje.
Za 2-3 godine vise necemo imati. Zalosno

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 28 feb 2026, 20:50

Steta imam osjecaj da je SŠ imao malo hrabrosti moglo se ovdje dosta vise. Ostavis Gojkovica, Elezija i Menala na klupi i na poluvremenu vadis najboljeg igraca na terenu pa ne znam kako je on mislio izvuci nesto iz ove utakmice.
Ovaj Hubjer je 10x gori od Beganovica.

Fokus maximalan na kup bez kalkulacija 🏆🏆🇱🇻
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 feb 2026, 20:51

Nije vas bilo od novembra, sada došli na svoje da s.rete. Podrška treneru i igračima, nije moglo bolje. Šup.i vidjeli željkan promijenio trenera, pa hajde i mi da promijenimo.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 28 feb 2026, 20:54

NazorUso je napisao/la:
28 feb 2026, 20:47
pitara je napisao/la:
28 feb 2026, 20:45
NazorUso je napisao/la:

ps. Napuši se khurca
Jao kako frajko pjeni 🤣 obuzdaj se, nece babuku vise niko kantati 5 razlike, odsvirao je taj svoje...

P.S. Nacin izrazavanja govori da si babukin podanik :guz:
Kako ograničen Olovski magarac
Vrhunac u komunikaciji ti je da napišeš kako neko pjeni i da napišeš babuka.
Hajde samo daj mi poveznicu između kritikovanja Cvitanovića za večerašnju utakmicu i Musemića, ja ne vidim da ga je iko spomenuo osim tebe a konstantno potenciraš da su ljudi na forumu Husrefovi ljubitelji. Ti svaki put nađeš način da ga ubaciš u diskusiju niko drugi to ne radi, postoje ljudi koji ga poštuju i postoje ljudi koji ga ne vole kao što si ti, što je legitimno i svako ima pravo hoće li nekoga voliti ili ne, ali ti si opsjednut čovjekom a prebacuješ drugima da ga ko hoće da vrate za trenera
I ja se nadam da je odsvirao svoje kao trener Sarajeva.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 28 feb 2026, 20:55

Mario i igraci, vi ste pichke najvece.
Zadnje dvije utakmice, kada su dosli pravi protivnici, pokazali ste da su vam muda malena.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 28 feb 2026, 20:55

Idemo dalje, kriza koja je morala doći, podrška koja ne smije stati.

Ponašate se kao da smo igrali protiv Famosa, ljudi imaju dobru ekipu sa dosta kvalitetnih igrača, mi odigrali prije dva dana utakmicu oni mali lakši trening prije deset, lagano sudijsko navlačenje i šta sad treba skidati glave, ma dajte ba.

Možda je i vrijeme da stoperski par budu Gojković-Bralić.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.