Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

General505
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la General505 » 21 feb 2026, 21:03

313 je napisao/la:
21 feb 2026, 18:41
Ja zamisljam da svako od vas pametnih zivi neke savrsene, melecke, zivote. Promijenio profilnu i opis na IG, nes ti promjene🫠 vjerovatno ne trenira vise, lezi, jede i baca ga kuci. Hajmo ga vrijedjat odmah. I da je losa sedmica, od nas ne dobije podrsku nego samo pljuvacinu ko i svako. Momak kontinuirano napreduje, hvala Bogu, a be-ha kenjatori i dalje kenjaju. Jeste li i sa 20 bili tako pametni da mi je znati.
:clap:
Napokon jedan zreo i smislen post.

Nevjerovatno cime se ovi zamaraju, ljudi analiziraju i prate insta profil i komentarisu ponasanje djeteta prakticki.. i sto je najgore donose zakljucke o njwgovom ponasanju i karakteru i odgoju na osnovu njegovih slika profila i da li je uklono ili postavio zastavu🤣🤣

Nevjerovatno kakvo mahalsko hujhudsko ponasnaje i sto je najzalosnije svi koji pisu o tome su neki starohani preko 40 osjeti se po pisanju, znaci neizivljeni neostvareni i sve gledaju kroz prizmu svog hujhudluka .

Srvarno, kao sto ima extra forumsaa ,ima ovdje pojedinaca zbog kojih je intelektualno ponizenje biti ovdje na forumu.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 21 feb 2026, 21:05

Vi ne shvatate da se svaki potez na društvenim mrežama gleda i analizira, nije vam ovo 1980. godina.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 21 feb 2026, 21:07

Izvinite molim vas, za sta forum sluzi nego za piskaranje? Da necemo pisat naucne tekstove mozda? Momku nije prvi put da ima ispade,to itekako govori o nezrelosti.. i ne pricamo o djetetu od 15-16 godina, nego O MOMKU KOJI IMA 21 GODINU koji je pritom profi nogometas..moramo se sloziti ipak da ovo nisu bas zreli postupci.Pa jedan Spahic je na presici spominje da ce razgovarati s njim o postupcima,toliko o tome sta i profi ljudi iz sporta misle o njegovom ''online ponasanju''. I da, 21. stoljece je,drustvene mreze su sve i ogledalo mnogo toga..

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 21 feb 2026, 22:03

izdzezveubrazil je napisao/la:
21 feb 2026, 19:41
313 je napisao/la:
Ja zamisljam da svako od vas pametnih zivi neke savrsene, melecke, zivote. Promijenio profilnu i opis na IG, nes ti promjene🫠 vjerovatno ne trenira vise, lezi, jede i baca ga kuci. Hajmo ga vrijedjat odmah. I da je losa sedmica, od nas ne dobije podrsku nego samo pljuvacinu ko i svako. Momak kontinuirano napreduje, hvala Bogu, a be-ha kenjatori i dalje kenjaju. Jeste li i sa 20 bili tako pametni da mi je znati.
Sve si u pravu, ali znaš šta opameti ljude? Ne opamete ih tipovi poput tebe, nego ljudi koji im kažu da su debili, ako se ponašaju kao debili.
Pa nije li bezobrazno covjeka nazivati debilom jer je PROMIJENIO SLIKU PROFILA I OPIS NA IG? Ako znas da je u pitanju svojevrsni problem, neces to pisati po forumu. A on ceka forumasa da mu napise da je debil da bi se opametio sigurno. Da je ovo forum penzionisanih fudbalera s internacionalnom karijerom donekle bi i razumio, al ne mogu shvatit da covjek ustane, uloguje se i napise covjeku da je debil. Nije li apsurdno da je to normalno? Jos Esmir, hvala Bogu, kontinuirano napreduje. Da se pitalo ine forumase vjerovatno bi se ubio prije 6 mjeseci. Cinjenica je, i da je Messi, naso bi se jedan da ga popljuje i kaze mu sta bi trebo sa zivotom. Ekvivalentno ovome je pricanje o Dejtonu iz izbjeglistva. Ovo se odnosi na sve nase sportiste i ovo je i najbenigniji primjer jer se hajde eto mozda moze izvuci nesto pozitivno iz tog primjera sto navodis.

@RightBack - Analizirajte vi, vjerujem da to pomaze i njima i reprezentacji. Prvo je bio ‘debil’, sad su to vec utvrdjeni ispadi (promijenio sliku i opis na IG). Dobre analize. Sutra ce biti najbolji vjerovatno ako da go ili upise asistenciju. Ja zamisljam sta momci pomisle ako eventualno udju da procitaju nekad ovaj forum. Mi smo mala sredina, i umjesto da smo kompaktni, mi cekamo los dan da vrijedjamo momke koji nas predstavljaju. Moja je namjera da uspijemo u svemu, a Bajrak da bude bolji od Messija, a ne znam cemu vrijedjanje doprinosi - koja je namjera pljuvaca tu? (iskreno pitanje, bez ironije). Ne mogu da skontam da mogu javno lincovati covjeka kojem zelim sve najbolje. Vjerovatno ne misle da je to ista lose, zato bih volio sve vidjeti u istoj poziciji, gdje usput naravno da nisu, jer da jesu, ne bi to ni pisali. I da mi je vidjeti koji bi ga sreo na ulici i reko ‘Debilu nepametni, sta ono mijenjas sliku profila?’ Ili ‘E Anele, sta si ono ozenio? Ko god to ne bi uradio po meni je licemjer.
Zadnja izmjena: 313, dana/u 21 feb 2026, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 feb 2026, 22:09

313 je napisao/la:
21 feb 2026, 22:03
izdzezveubrazil je napisao/la:
21 feb 2026, 19:41
313 je napisao/la:
Sve si u pravu, ali znaš šta opameti ljude? Ne opamete ih tipovi poput tebe, nego ljudi koji im kažu da su debili, ako se ponašaju kao debili.
Pa nije li bezobrazno covjeka nazivati debilom jer je PROMIJENIO SLIKU PROFILA I OPIS NA IG? Ako znas da je u pitanju svojevrsni problem, neces to pisati po forumu. A on ceka forumasa da mu napise da je debil da bi se opametio sigurno. Da je ovo forum penzionisanih fudbalera s internacionalnom karijerom donekle bi i razumio, al ne mogu shvatit da covjek ustane, uloguje se i napise covjeku da je debil. Nije li apsurdno da je to normalno? Jos Esmir, hvala Bogu, kontinuirano napreduje. Da se pitalo ine forumase vjerovatno bi se ubio prije 6 mjeseci. Cinjenica je, i da je Messi, naso bi se jedan da ga popljuje i kaze mu sta bi trebo sa zivotom. Ekvivalentno ovome je pricanje o Dejtonu iz izbjeglistva. Ovo se odnosi na sve nase sportiste i ovo je i najbenigniji primjer jer se hajde eto mozda moze izvuci nesto pozitivno iz tog primjera sto navodis.

@RightBack - Analizirajte vi, vjerujem da to pomaze i njima i reprezentacji. Prvo je bio ‘debil’, sad su to vec utvrdjeni ispadi (promijenio sliku i opis na IG). Dobre analize. Sutra ce biti najbolji vjerovatno ako da go ili upise asistenciju. Ja zamisljam sta momci pomisle ako eventualno udju da procitaju nekad ovaj forum. Mi smo mala sredina, i umjesto da smo kompaktni, mi cekamo los dan da vrijedjamo momke koji nas predstavljaju. Moja je namjera da uspijemo u svemu, a Bajrak da bude bolji od Messija, a ne znam cemu vrijedjanje doprinosi - koja je namjera pljuvaca tu? (iskreno pitanje, bez ironije). Vjerovatno ne misle da je to ista lose, zato bih volio sve vidjeti u istoj poziciji, gdje usput naravno da nisu, jer da jesu, ne bi to ni pisali. I da mi je vidjeti koji bi ga sreo na ulici i reko ‘Debilu nepametni, sta ono mijenjas sliku profila?’ Ili ‘E Anele, sta si ono ozenio? Ko god to ne bi uradio po meni je licemjer.
Ponovo strasno glup upis.

A s obzirom da ti mongoloid brigada aplaudira znas vec kolko je sati
naprijed rejal

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 21 feb 2026, 22:12

Cijenim - dodijeli mi titulu dva najgluplja upisa na sportsport.ba forumu, Sveti, hahahaha
Walk on

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 21 feb 2026, 22:30

Ovaj sveti qrac ima traume od cuvenog brigade, svaki post ga spominje tolike komplekse mu nabioo ....kakav pacenik jbt majmun pismeniji od njegaa ,pitanje ima li i osnovnu skolu vidi se po upisima da je prirodno neinteligentan i ogranicen ko balkon cak i onaj francuski😆

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 21 feb 2026, 22:44

E čuj ispad što je momak promjenio profilnu i opis na ig. Nešto što dosta mladih danas radi, pa ni Yamal nema barcelonu u opisu, a ni profilnu nema. Skroz normalna stvar, ali eto, bitno je naći razlog za pljuvanje.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 21 feb 2026, 22:54

Dijete je odgojen u americi, jest da je nas, drugacija kultura kod njih tamo je to normalno pa pogledaj te samo onog trumpa sta se sve pise

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 21 feb 2026, 22:55

riki46 je napisao/la:
21 feb 2026, 22:44
E čuj ispad što je momak promjenio profilnu i opis na ig. Nešto što dosta mladih danas radi, pa ni Yamal nema barcelonu u opisu, a ni profilnu nema. Skroz normalna stvar, ali eto, bitno je naći razlog za pljuvanje.
Ma malom se ovdje mjeri svaki korak i pojedini jedva cekaju ne bi li ga popljuvali

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 21 feb 2026, 23:07

Mislim da je to razlika u generacijama, ja sam prestar da kontam kako je promjena slike na Instagramu big deal I zašto bi na to iko obraćao pažnju, ali kontam da neko mlađi to i drugačije doživljava.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 feb 2026, 02:08

General505 je napisao/la:
21 feb 2026, 22:30
Ovaj sveti qrac ima traume od cuvenog brigade, svaki post ga spominje tolike komplekse mu nabioo ....kakav pacenik jbt majmun pismeniji od njegaa ,pitanje ima li i osnovnu skolu vidi se po upisima da je prirodno neinteligentan i ogranicen ko balkon cak i onaj francuski😆
Jao :yawn:

Jos debil prica o sebi u trecem licu :facepalm:
naprijed rejal

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 23 feb 2026, 08:54

Koliko je važno, ako te Barbarez ne prati ne možeš u repku :rol: :rol:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 feb 2026, 19:07

Klupa danas.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 feb 2026, 20:02

Vidim opet ovaj rumun zabio,bojim se da ce se nacekati da opet bude starter u ligi,eventualno kup ostaje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 28 feb 2026, 20:05

Man u fantastičnoj formi nažalost.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 28 feb 2026, 20:11

Jbgg,tesko da ce se on ovaj mjesec naigrat pred okupljanje,steta.. Kad mu se otvorilo,ocigledno nije isporucio sta se ocekivalo od njega,i sad opet minute na kapaljku

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 28 feb 2026, 20:36

Ni minute danas. Nadam se da igra u kupu full tekmu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 feb 2026, 20:36

Ma ne znam dobro je i odigrao ono što je igrao. I trener ga je hvalio i sad odjednom ništa, minute na kapaljku. Neka bude Man ispred njega ali daj mu neka ima neku zagarantovanu minutažu, nekih 20-30 min po meču jer ono što je igrao nije bio uopšte loš.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 feb 2026, 20:52

Dobro je odigrao u proslim tekmama toliko da sad jedva dobija minute. Pametno dosta.
U biti, odigrao je tek solidno i nista vise. Man daje notu vise u fazi napada i to je osnova krila. A ne prepoznatljivost po dobrom obrambenim zadacima. Esmir pod hitno se treba nametnuti u napadu, jer kako drugacije da se trener osloni na njega i ubacuje ga kad nemaju rezultat?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.