izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:41
313 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:41
Ja zamisljam da svako od vas pametnih zivi neke savrsene, melecke, zivote. Promijenio profilnu i opis na IG, nes ti promjene

vjerovatno ne trenira vise, lezi, jede i baca ga kuci. Hajmo ga vrijedjat odmah. I da je losa sedmica, od nas ne dobije podrsku nego samo pljuvacinu ko i svako. Momak kontinuirano napreduje, hvala Bogu, a be-ha kenjatori i dalje kenjaju. Jeste li i sa 20 bili tako pametni da mi je znati.
Sve si u pravu, ali znaš šta opameti ljude? Ne opamete ih tipovi poput tebe, nego ljudi koji im kažu da su debili, ako se ponašaju kao debili.
Pa nije li bezobrazno covjeka nazivati debilom jer je PROMIJENIO SLIKU PROFILA I OPIS NA IG? Ako znas da je u pitanju svojevrsni problem, neces to pisati po forumu. A on ceka forumasa da mu napise da je debil da bi se opametio sigurno. Da je ovo forum penzionisanih fudbalera s internacionalnom karijerom donekle bi i razumio, al ne mogu shvatit da covjek ustane, uloguje se i napise covjeku da je debil. Nije li apsurdno da je to normalno? Jos Esmir, hvala Bogu, kontinuirano napreduje. Da se pitalo ine forumase vjerovatno bi se ubio prije 6 mjeseci. Cinjenica je, i da je Messi, naso bi se jedan da ga popljuje i kaze mu sta bi trebo sa zivotom. Ekvivalentno ovome je pricanje o Dejtonu iz izbjeglistva. Ovo se odnosi na sve nase sportiste i ovo je i najbenigniji primjer jer se hajde eto mozda moze izvuci nesto pozitivno iz tog primjera sto navodis.
@RightBack - Analizirajte vi, vjerujem da to pomaze i njima i reprezentacji. Prvo je bio ‘debil’, sad su to vec utvrdjeni ispadi (promijenio sliku i opis na IG). Dobre analize. Sutra ce biti najbolji vjerovatno ako da go ili upise asistenciju. Ja zamisljam sta momci pomisle ako eventualno udju da procitaju nekad ovaj forum. Mi smo mala sredina, i umjesto da smo kompaktni, mi cekamo los dan da vrijedjamo momke koji nas predstavljaju. Moja je namjera da uspijemo u svemu, a Bajrak da bude bolji od Messija, a ne znam cemu vrijedjanje doprinosi - koja je namjera pljuvaca tu? (iskreno pitanje, bez ironije). Ne mogu da skontam da mogu javno lincovati covjeka kojem zelim sve najbolje. Vjerovatno ne misle da je to ista lose, zato bih volio sve vidjeti u istoj poziciji, gdje usput naravno da nisu, jer da jesu, ne bi to ni pisali. I da mi je vidjeti koji bi ga sreo na ulici i reko ‘Debilu nepametni, sta ono mijenjas sliku profila?’ Ili ‘E Anele, sta si ono ozenio? Ko god to ne bi uradio po meni je licemjer.