Kad na to dodas da nemas pravog napadaca svaka cast Cvitanovicu za dosadasnje rezultatejurisicduska je napisao/la: ↑01 mar 2026, 19:22Osnovni problem ove ekipe su bekovi
Beganovic Hujber Kupresak i Mujkic su jako neozbiljni bekovi
Shvatam ja da je tesko dovesti u Bosnu dobrog beka ali nasi su ispod nivoa svakog još kad dodaš Ristovskog koji je sigurno najgori igrac Sarajeva, dobijes bas limitiranu ekipu za izaći sa svoje polovine
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Da si najvećem neprijatelju dao, da nam protiv Veleža izmiksa, izrotira, kombinuje tim, ne bi gore uradio od Cvitanovica. Znalo se, da nam je cijela sezona stala u dvomeč sa Veležom, a mi onako pristupimo. Cvitanović ne smije ostati ni dana trener, ako ispadnemo.Oerde je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:31Nasa je greska ta rucna protiv Veleza i rotiranje najjace ekipe da se kofol sacuvamo za utakmicu protiv Borca koji je odmarao skoro dvije sedmice, u međuvremeno otisao na laksi footing u Doboj, al u petak… mi imali Veleza i odlazak na ovo tamo. Vaznije je bilo bas zapeti protiv Veleza, a ako sta bude u bl bude. No dobro, valja nam se boriti i tjt.
Ispali smo vecLucas je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:43Da si najvećem neprijatelju dao, da nam protiv Veleža izmiksa, izrotira, kombinuje tim, ne bi gore uradio od Cvitanovica. Znalo se, da nam je cijela sezona stala u dvomeč sa Veležom, a mi onako pristupimo. Cvitanović ne smije ostati ni dana trener, ako ispadnemo.Oerde je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:31Nasa je greska ta rucna protiv Veleza i rotiranje najjace ekipe da se kofol sacuvamo za utakmicu protiv Borca koji je odmarao skoro dvije sedmice, u međuvremeno otisao na laksi footing u Doboj, al u petak… mi imali Veleza i odlazak na ovo tamo. Vaznije je bilo bas zapeti protiv Veleza, a ako sta bude u bl bude. No dobro, valja nam se boriti i tjt.
Cvitanovic ostaje jos najmanje godinu
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako idu s tim mentalitetom na revans u Mostar majku im unaprijed.5arajevo je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:47Ispali smo vecLucas je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:43Da si najvećem neprijatelju dao, da nam protiv Veleža izmiksa, izrotira, kombinuje tim, ne bi gore uradio od Cvitanovica. Znalo se, da nam je cijela sezona stala u dvomeč sa Veležom, a mi onako pristupimo. Cvitanović ne smije ostati ni dana trener, ako ispadnemo.Oerde je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:31Nasa je greska ta rucna protiv Veleza i rotiranje najjace ekipe da se kofol sacuvamo za utakmicu protiv Borca koji je odmarao skoro dvije sedmice, u međuvremeno otisao na laksi footing u Doboj, al u petak… mi imali Veleza i odlazak na ovo tamo. Vaznije je bilo bas zapeti protiv Veleza, a ako sta bude u bl bude. No dobro, valja nam se boriti i tjt.
Od Banja Luke napravili utakmicu zivota a za nas skroz nebitno.Protiv Veleza uzasno falio Ljajic s nekim pasom ili potezom kao u Doboju,protiv Borca nesto drugo.Kako znaju i umiju po prolaz u Vrapcice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Turkeš, kakav god je, morao je početi protiv Veleža. Zašto je vraćen sa posudbe, ako ce njegovu poziciju igrati dva krilna igrača od metar i žilet, a znalo se kakve jablane ima Velež u odbrani.
U vrapcicima nece biti vise od pola sata aktivne igre, a mi za toliko ni sami sebi ne mozemo uvaliti 2 golaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:54Ako idu s tim mentalitetom na revans u Mostar majku im unaprijed.5arajevo je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:47Ispali smo vecLucas je napisao/la: ↑01 mar 2026, 20:43
Da si najvećem neprijatelju dao, da nam protiv Veleža izmiksa, izrotira, kombinuje tim, ne bi gore uradio od Cvitanovica. Znalo se, da nam je cijela sezona stala u dvomeč sa Veležom, a mi onako pristupimo. Cvitanović ne smije ostati ni dana trener, ako ispadnemo.
Od Banja Luke napravili utakmicu zivota a za nas skroz nebitno.Protiv Veleza uzasno falio Ljajic s nekim pasom ili potezom kao u Doboju,protiv Borca nesto drugo.Kako znaju i umiju po prolaz u Vrapcice
Samo se nadam da ovaj Brazilac nije Butic iz favela. Nekako mi najvise na to naginje. Jak, moze trcat, al kad treba egzekutor, jedva i sa penala...
Nadam se da grijesim.
Nadam se da grijesim.
U novi boj...
Po trenutnoj formi i kako igramo čisto sumnjam da ćemo proći Velež volio bih da griješim ali daj Bože,sačuvati treće mjesto i probati nešto napraviti u evropi aBd i elham
- DoktorXabaras
- Kontakt:
..................Banić
Hujber....Gojković......Bralić....Marudža
......Elezi.....Cimirot.....Krdžalić
.................Ljajić
.........Menalo........Carlos
Ovo je naš najjači sastav i tako bi išao protiv Veleža i to od prve minute ultra ofanzivno jer se tu nema šta čekati i taktizirati u rezultatskom si zaostatku a što vrijeme bude više odmicalo sve manje i manje će biti aktivne igre.
Za Rudar ovako,
................Banić
.....Ristovski....Gojković....Bralić
Hujber...Elezi....Ignjatkov....Kuprešak
..........Menalo....Krdžalić
.................Carlos
Naš najveći problem je klupa, gdje imamo samo dva igrača u rotaciji koji mogu (bar u teoriji) donijeti prevagu kad uđu u igru. Sve ostalo je na nivou gdje se nadaš da ćemo njihovim ulaskom ostati u istom ritmu. Povrede Mamasa i Renana se osjete pravo na ekipu.
.................Ljajić
Ovo je naš najjači sastav i tako bi išao protiv Veleža i to od prve minute ultra ofanzivno jer se tu nema šta čekati i taktizirati u rezultatskom si zaostatku a što vrijeme bude više odmicalo sve manje i manje će biti aktivne igre.
Za Rudar ovako,
................Banić
.................Carlos
Naš najveći problem je klupa, gdje imamo samo dva igrača u rotaciji koji mogu (bar u teoriji) donijeti prevagu kad uđu u igru. Sve ostalo je na nivou gdje se nadaš da ćemo njihovim ulaskom ostati u istom ritmu. Povrede Mamasa i Renana se osjete pravo na ekipu.
Treba Musemiću pružiti još jednu šansu.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Makar to su mogli skupiti snage, odigrati muski, i pobjediti. No jok, oni izasli, ko pichke odigrali i izgubili.
Bravo Mario, bravo igraci.
Od srca vam zelim u zivotu ovakav osjecaj kakav ste vi nama pripredili.
Preplacene pichke.
Makar to su mogli skupiti snage, odigrati muski, i pobjediti. No jok, oni izasli, ko pichke odigrali i izgubili.
Preplacene pichke.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Jet2Holiday je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:47Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Preplacene pichke.
Jesmo li to ispali iz kupa? Koliko je druga tekma zavrsila?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zato što taj igrač od metar i žilet čitaj Kyeremeh ima više ofanzivno osvojenih zračnih duela nego Turkeš zračnih + na zemlji. Lik ima odraz centimetar.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa sta si dobio od Kyeremecha, kao centralnog napadača, kad se podvuče crta, kakav doprinos ? Igrao je to nekad i kod Zekica i Rozmana.
Ko nije upratio Gulija sinoc
-
rimljanin90
- Kontakt:
Jedva cekam pobjedu u mostaru i nemogucnost kukanja pojedinacaRule_hz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:57Jet2Holiday je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:47Jedinu sansu za pozitivnu sezonu, Mario i igraci su propustili.protiv Veleza.
Preplacene pichke.
Jesmo li to ispali iz kupa? Koliko je druga tekma zavrsila?
Maroodza nije i ne treba igrati lijevog beka. Nikad.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:29..................Banić
.................Ljajić
Za Rudar ovako,
................Banić
.................Carlos
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bolji je od Mujkića.mirzatele je napisao/la: ↑01 mar 2026, 22:56Maroodza nije i ne treba igrati lijevog beka. Nikad.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:29..................Banić
.................Ljajić
Za Rudar ovako,
................Banić
.................Carlos
Na lijevom beku nije.
Banić
Hujber Gojković Mujkić Kuprešak
Cimirot
Kyeremeh Elezi Ljajić Menalo
Carlos
Juriš na Velež
U-21 predstavlja najveći problem, bilo bi lijepo imati nekog stopera, beka za ovu ulogu zaštićenog godišta. Đurić se tek sljedeće sezone vraća, Krdžalić, Ignatkov nemaju šta tražiti ispred ovog veznog reda. Opet Mujkić kao stoper nekako najmanje će praviti smetnju.
Hujber Gojković Mujkić Kuprešak
Cimirot
Kyeremeh Elezi Ljajić Menalo
Carlos
Juriš na Velež
U-21 predstavlja najveći problem, bilo bi lijepo imati nekog stopera, beka za ovu ulogu zaštićenog godišta. Đurić se tek sljedeće sezone vraća, Krdžalić, Ignatkov nemaju šta tražiti ispred ovog veznog reda. Opet Mujkić kao stoper nekako najmanje će praviti smetnju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, Google Adsense [Bot], Sazg, Vanja8 i 32 gosta.
.png)