Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Talić nešto bolje razigrava od Arslanagića. U odbrani isto korektniji.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Muske ni da mrdne u odbrani
Daj Roleta
Talic fino razigrava ekipu.
Crnjo ubi Musu i lik nakon treceg duela svira faul 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Aticu retarde ako ti se ne igra izadji
A cemu to?
Sasvim korektno igra.
Jesi vidio blokadu mozda?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
iduuuu triceeeee oleeee
Razbismo ih.
Cini mi se da Gjergja bas gotivi Lazica 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Njih dvojica ne bi mogli biti bekovski par jer bekovski par čine play i bek suter a musa i biberovic su više krila nego bekoviMocvara1991 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:21Kakav bi mi bekovski par imali u Musi i Biberovicu da nije izdajnik otisao u Tursku. Jest ****,ali moram mu priznati da je igracina. Po meni cak i kompletniji igrac od Muse. Kara Biberoglu potomke opet.
Mora se priznati i da ce potomci Osmanlija dobiti odlicnog igraca u ovom Bogoljubu Markovicu,odlican igrac.
Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
Ali evo, ovo veceras izgleda sasvim korektno,treba pohvaliti.
Al aj mi reci, mimo zajebancije ove iznad, sto se toliko vrijedjate kad vam neko kaze sto vam himna ne bude jedna si jedina ?
- Shategabri
Ne daju druga dva naroda da to bude himna.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:45Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
Al aj mi reci, mimo zajebancije ove iznad, sto se toliko vrijedjate kad vam neko kaze sto vam himna ne bude jedna si jedina ?
Koševo Zapad
- Shategabri
Njenu je bitno da ne nekog galami, Atić, pitari, svejedno
Koševo Zapad
Pf, nema mi smisla uopste. Mislim razumijem sto ne daju, ali to mi je nidje veze. Svakako niko ne sljivi melodiju koja ide, nego svi pjevaju ovo jedna si jedina..treba pustiti ljudimaShategabri je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:48Ne daju druga dva naroda da to bude himna.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:45Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
- Shategabri
Kad pogledaš tekst, tiče se isključivo BiH i bh motiva, ali eto... Kažeš i sam da ti je jasno.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:50Pf, nema mi smisla uopste. Mislim razumijem sto ne daju, ali to mi je nidje veze. Svakako niko ne sljivi melodiju koja ide, nego svi pjevaju ovo jedna si jedina..treba pustiti ljudimaShategabri je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:48Ne daju druga dva naroda da to bude himna.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:45
Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
Ostaje da se ovako pjeva.
Koševo Zapad
Glupko, Biberoglu nije ni prvi ni posljednji koji ne igra za zemlju u kojoj je rodjen, ali vjerovatno si intelektualno limitiran cim ti se to mora pojasnjavati. Da zakljucim, prebaci se na kanal na kojem vas predaci guze i mani se Bosne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

.jpg)