FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta kažu, imamo mi kvalitet, ekipa nam vrijedi na TMu ko Zrinjski.
Ovo je igra za sredinu tabele federalne lige, najozbiljnije tvrdim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Idite u PM! Qrac od igraca sve i jedan! Kad vidim ovde da neko pravi sastave haha
bolesno bgm
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
perodeformero
- Kontakt:
Nijazeeeeeeeeeeeeeee
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Sve je ovo sport ljudi. Nekad se izgubi, a nekad se opet izgubi. Ne treba se nervirat, bodove trazit protiv konkurenata za opstanak.
Neka nama Muftei Krpe dva najgora kapitena u 100 i nesto godina kluba
Neka nama Muftei Krpe dva najgora kapitena u 100 i nesto godina kluba
Zadnja izmjena: JohannWolfgang, dana/u 02 mar 2026, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ajd onaj bar ima 20 i kusur godina, pa na mladost (šalu na stranu, odlična motorika Spahića na onu građu).
Pošteno, pa kako bude.
Samo da napišem sumnjao sam a sad mi je i jasno ovo od početka je sve Dinina taktika i on je haman Slavišu koštao posla jer mu je ovu 442 sa kojim smo zijanili sve utakmice od početka poludezone predložio vjerojatno.Evo i sad protiv Zrinjskog izvodi isto i još zahvaljuje veznjake na krila.Sramota me šta gledam da nam na Grbavici ovako lekciju očitava ko god stigne,pa Posušije,Radnik,Rudar bi sa ovom podrškom 100x bilo opasnije.Situacija je alarmantna mi ne postojimo naprijed
Zadnja izmjena: antibot, dana/u 02 mar 2026, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma znaci ljudi su tolko bolji da nemam sta ni zamjerit puno nasim...losi su, oni bolji i tjt..s pola snage nas otrsliBosniaBoston je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:29Šta kažu, imamo mi kvalitet, ekipa nam vrijedi na TMu ko Zrinjski.
=\_1921_/=
Evo dočekasmo da zaigraju sva Nijazova pojačanja, rezultat je vidljiv. Ne znam ko je preporučio ove igrače ali izgleda da će sa njima biti kao sa holanđanima
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Cekati ljeto, ne bude li remont, mi ispadamo slj sezone ako ove sezone ne ispadnemo .
Pare pripremi ako zelis biti na vrhu
Pare pripremi ako zelis biti na vrhu
- invincible1921
- Kontakt:
Jes nema sta, iskreno mozda najveci X faktor igrac ove sezone u ligi...svaka cast na skautingu veleza i ko ga je doveozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:30Ajd onaj bar ima 20 i kusur godina, pa na mladost (šalu na stranu, odlična motorika Spahića na onu građu).
=\_1921_/=
Otjerati gusu, dinu isve ove satro trener pomocnike zajedno sa jaganjcem, mufticem, krpicem, radivcem i ostalima
Sve isto kao sa slavisom i dobro je napisao brat iznad
Idite u tri pm svi zajedno nek vas je stid ove publike ljudi pjevaju ko da vodimo 4:0 picke nezahvalne mrs
Sve isto kao sa slavisom i dobro je napisao brat iznad
Idite u tri pm svi zajedno nek vas je stid ove publike ljudi pjevaju ko da vodimo 4:0 picke nezahvalne mrs
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Brate sprema se ekstra plan, oca mi načiii Nastić i Bičakčić reprezentativci, sa jednom nogom najbolji štoperi lige, Pejić znači oca mi nema jačeg zadnjeg veznog,sjećaš se bruda Hodzica veznog, i njega bruda dovodimoBosniaBoston je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:29Šta kažu, imamo mi kvalitet, ekipa nam vrijedi na TMu ko Zrinjski.
Nijaz bruda zaveo reda, bićemo Nato, vjeruj mi bruda nači oca mi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Vracaj nam Haracica izginusmo ljudi moji
Nikad nismo imali losije balansiranu ekipu od ove. Nema nama spasa sve da nas Aragones iz mezara preuzme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I ne razumijem ako već ide sa dva napadača što dva jablana Krpić i Jaganjac što ne stsvi Huskovica kao bržeg i okretnijeg uz jaganjca???DININ PORAZ!!!
Pobjeći će Savo ko nekad Slišković glavom bez obzira
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Dobro nije toliko ni Adzem lud kad mu Krpic nije bio ni na klupi, a sad bere po 90’ protiv Zrinjskog…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Huskovicu ima li te??? Sine pokupi se veceras i idi nazad ako ne mozes se izboriti pored ove dvojice debila (Krpic, Jaganjac)
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jasta je ba Slavisa heroj a ne zlocinac.antibot je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:30Samo da napišem sumnjao sam a sad mi je i jasno ovo od početka je sve Dinina taktika i on je haman Slavišu koštao posla jer mu je ovu 442 sa kojim smo zijanili sve utakmice od početka poludezone predložio vjerojatno.Evo i sad protiv Zrinjskog izvodi isto i još zahvaljuje veznjake na krila.Sramota me šta gledam da nam na Grbavici ovako lekciju očitava ko god stigne,pa Posušije,Radnik,Rudar bi sa ovom podrškom 100x bilo opasnije.Situacija je alarmantna mi ne postojimo naprijed
Da im nije i Adzem kriv?
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 25 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)