Uz sve to, jedinog dobrog stopera (Karamarka) prodamo na pola sezone u Poljsku
Samo nenormalni ljudi mogu praviti takve sulude poteze.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Priznaj da ti je Nijaz yebo seku pa si toliko ogorcen na njega
Kako ti brate dodje Vini u prvu postavu. Pa momak ne moze pretrčati jednom teren, a de ne odmori.NoDi80 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 00:26… ……….Huskovic
Vinicius ……………. Odinaka
…………………………….
Alic Kelmendi Bicakcic Galcev
………………Cosic
Tri pozicije su mi upitne, jer nema Sosica i Foce koji bi igrali amf i cmf
Vratio bih na klupu Trouppea
Sigurnu u prvom timu bi bili Korora, Omerbasic, Freeman Gojak…
Kelmendi je kapiten juniora i takav treba Bickacicu da znanje, kretnje, iskustvo prenese i fromjra nam stopera
Ovi stariji ili novi veznjaci l Prokop, Pejic, Hodzic, Erick, Radovac, Milosevic ne mogu igrati svi zajedno i ima viska, a u sredini nam treba i sveze krvi poput Foce, Dragovica, Omerbasica, Gojaka…
Sosica necu nj spominjati vise nas najbolji igrac koji ima samo 23 godine i ponikao je u Zelji
Nadam se da su Milosevic i Strucni stab vidjeli veceras koliko nam nedostaje tA mladost poput Dragovica
Ne mozemo u 2026 godini igrati na snagu, danas se igra 99% mozgom i brzinom
Nelos je on kad ima pomoc, ne mozemo ocikivati da sve sam dribla i da zabije. Dosta smo puno trosli njega i cvetu ni za sta…istokzeljo je napisao/la: ↑03 mar 2026, 00:30Kako ti brate dodje Vini u prvu postavu. Pa momak ne moze pretrčati jednom teren, a de ne odmori.NoDi80 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 00:26… ……….Huskovic
Vinicius ……………. Odinaka
…………………………….
Alic Kelmendi Bicakcic Galcev
………………Cosic
Tri pozicije su mi upitne, jer nema Sosica i Foce koji bi igrali amf i cmf
Vratio bih na klupu Trouppea
Sigurnu u prvom timu bi bili Korora, Omerbasic, Freeman Gojak…
Kelmendi je kapiten juniora i takav treba Bickacicu da znanje, kretnje, iskustvo prenese i fromjra nam stopera
Ovi stariji ili novi veznjaci l Prokop, Pejic, Hodzic, Erick, Radovac, Milosevic ne mogu igrati svi zajedno i ima viska, a u sredini nam treba i sveze krvi poput Foce, Dragovica, Omerbasica, Gojaka…
Sosica necu nj spominjati vise nas najbolji igrac koji ima samo 23 godine i ponikao je u Zelji
Nadam se da su Milosevic i Strucni stab vidjeli veceras koliko nam nedostaje tA mladost poput Dragovica
Ne mozemo u 2026 godini igrati na snagu, danas se igra 99% mozgom i brzinom
Pa je li se to ne moze nista reci protiv Nijaza . Nijaz je jedino dokazao da je on sav uspjeh sto je imao sa ovim klubom postigao zbog drugih ljudi . Amar je bogami osvajao i prije njega i sa njim u istoj mjeri . A evo Nijaz sam ne moze meda sa kasike . On je dovodio igrace jer nije doveo sportskog direktora , on je doveo Stojanovica kao trenera. Pa svaka se uprava kritikovala u zadnjih 20 godina pa tako ce se kritikovati i ova.
Gledam u selektiranju naseg tima nevezano za protivnike
Šta ćemo raditi za 5-10-15 godina ako Amare ne bude među živima? Ugasiti se?1921boy je napisao/la: ↑03 mar 2026, 00:45Nego sta kazu,zna se kobiva ko je napravio Amara,garant ga je Nijaz napravio.Napravio je Nijaz kuracc moj.BABUKA je bio glavni alat i MOZAK citavog kluba.Vidimo sad kako napreduju al silaznom putanjom kako njega nema.Svi ostali su bili samo pomocno srestvo,manje bitni likovi dok je BABUKA bio mozak i glavni kljuc svi operacija u klubu.Naucit ce te.Mnogi su na njegov racun proslavljeni,prvi ovaj Dino,Guso i svi ostali.
U upravi neki imaju amnezju ne sjecaju se tog perioda.Steta.Valjda nadodze.![]()
![]()
![]()
Brzebolje ce te vi kod Amara.Ljubit ce te mu none i molit da se vrati u klub.Brze nego sto mislite.Do tad imate mahanje.
p s Sanjin vec razmislja da se Amar vrati u klub.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.