FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
18%
2. Borbu za Evropu
177
44%
3. Sredinu tabele
65
16%
4. Borbu za opstanak
86
21%

Ukupno glasova: 402

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 03 mar 2026, 00:11

majtn22 je napisao/la:
03 mar 2026, 00:07
ekipa smo koja nije bila zabila gol 4 mjeseca a u odbrani biramo između Nastića Bičakčića Šukilovića i Osmanovića, horor
Uz sve to, jedinog dobrog stopera (Karamarka) prodamo na pola sezone u Poljsku :tokralju:
Samo nenormalni ljudi mogu praviti takve sulude poteze.

KrajinaTm87
Kontakt:

Post Postao/la KrajinaTm87 » 03 mar 2026, 00:14

Skup glupih ljudi u strucnom stabu, glupih igraca i 80% glupih ljudi koji vode klub ! Samo kad skontas da on Jaganjca koji odlazi za 3 mjeseca stavlja u prvih 11 i razigrava igraca za drugi klub sve je jasno. Huskovic koji je tu 100% iduce sezone dobija kako je dosao ukupno 17 minuta i kako da nam ista pokaze? Barellu da dovedemo nece nista pokazati za 17 minuta. Krpic koji na ljeto ima mahanje dobija 320 minuta do sad i nista apsolutno ne pokaze, i ko tu koga vrijedja? Ko koga pravi budalom vise? Korora ne moze ni na klupi biti a kamo li da odigra koji minut... Kako ce i odigrati kad mora djed igrati koji potrcati ne moze. Mali Deket da je nekim slucajem kod nas na tribinama bi bio, fuj neznalice sve do jednog.

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 03 mar 2026, 00:17

Takvi su nam stoperi da Seedeofa treba vratiti.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 mar 2026, 00:18

Nenormalni ljudi?

Pa slobodno napišite Nijaz
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 03 mar 2026, 00:21

Pisao sam ranije milion puta. Nisi doveo napadaca, prodao si najbolje stopera, a sto si doveo kasno si doveo. Dok se to uigra tako tako prodje sezona. A to se sve desava jer u klubu nemamo nikoga iz sporta. Stalno su neka tjeranja, bez ikakvog plana, sistema. I ovo je logican slijed dogadjaja. Po svemu sudeci a sve sam sigurnijj da cemo ispasti iz lige.

Napomenuti treba narkomane koje vode navijanje, ubacivanje u teren toposvskih, baklji, navijanje za sprdancije. Odron jedan obicni. Bilmezi vode navijanje, bilmezi navijaju, klasicni odron od grupe. Nekakve prijetnje jedni drugima, navijanje presmijesno, da se hoce jug napraviti da ih ne gledam vise i ne slusam.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 03 mar 2026, 00:24, ukupno mijenjano 2 puta.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 03 mar 2026, 00:21

GIBRA je napisao/la:
03 mar 2026, 00:18
Nenormalni ljudi?

Priznaj da ti je Nijaz yebo seku pa si toliko ogorcen na njega :D
Željezničar über alles

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 03 mar 2026, 00:22

80% ovih zimskih igrača je doveo nijaz i to je njegova krivica. Druga stvar ako ništa volio bih isforsirati malog Efendića i Freemena na krilu a na špici Husković ili Korora. Oni su svi tu i naredne sezone. Krpic noga na ljeto, Hamza nazad u Istru, Rakic vjerovatno raskid, Vini istice ugovor na ljeto, Također i Eriku, odlazi i Odinaka najvjerovatnije tako da na ljeto očekujem veliku čistku i nadam se boljim i kvalitetnijim igračima ako ništa samo da trče. Ova utakmica protiv Sloge nam je biti ili ne biti. Vidjet ćemo kakav sastav izvedu tako će nam biti i u Kupu s tim da mislim da će u Kupu braniti rezultat i ići na kontre a što će im sudija i dozvoliti sjeckanjem naše igre i unošenjem nervoze. S Nijazom nisam ni malo zadovoljan nit me je šta oduševio nit je šta pokazao. Za sada za mene jedna velika nula!

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 03 mar 2026, 00:23

Ja bih odma potpisao sad drugu ligu ako neces na ljeto izdvojiti puno novca i odraditi remont .

Pa sta treba , da gledamo opet slj godine amaterizam ovaj i kako se sve ekipe igraju sa ovim amaterima ? Odu ti dva najbolja igraca, treci je duze povrijedjen, cetvrti slomi nogu ( jedini koji je mogao nesto) .. ok trziste zimi je za qrac .
Ubrzo ce i ovo zavrsiti , imas pare , pripremi ih na ljeto, ako nemas, druga liga i potpuni reset

trece opcije nema

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 mar 2026, 00:26

… ……….Huskovic
Vinicius Korora Odinaka
…………………………….
Alic Kelmendi Bicakcic Galcev
………………Cosic

Dvije pozicije su mi upitne, vratio bih na klupu Trouppea
Sigurnu u prvom timu bi bili Korora, Omerbasic, Freeman Gojak…
Kelmendi je kapiten juniora i takav treba Bickacicu da znanje, kretnje, iskustvo prenese i fromjra nam stopera
Ovi stariji ili novi veznjaci l Prokop, Pejic, Hodzic, Erick, Radovac, Milosevic ne mogu igrati svi zajedno i ima viska, a u sredini nam treba i sveze krvi poput Foce, Dragovica, Omerbasica, Gojaka…
Sosica necu nj spominjati vise nas najbolji igrac koji ima samo 23 godine i ponikao je u Zelji
Nadam se da su Milosevic i Strucni stab vidjeli veceras koliko nam nedostaje tA mladost poput Dragovica
Ne mozemo u 2026 godini igrati na snagu, danas se igra 99% mozgom i brzinom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 mar 2026, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 03 mar 2026, 00:27

GIBRA je napisao/la:
Nenormalni ljudi?

Kad kažeš Nijaz trebaš ustat

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 03 mar 2026, 00:30

NoDi80 je napisao/la:
03 mar 2026, 00:26
… ……….Huskovic
Vinicius ……………. Odinaka
…………………………….
………………Cosic

Tri pozicije su mi upitne, jer nema Sosica i Foce koji bi igrali amf i cmf
Vratio bih na klupu Trouppea
Kelmendi je kapiten juniora i takav treba Bickacicu da znanje, kretnje, iskustvo prenese i fromjra nam stopera
Ovi stariji ili novi veznjaci l Prokop, Pejic, Hodzic, Erick, Radovac, Milosevic ne mogu igrati svi zajedno i ima viska, a u sredini nam treba i sveze krvi poput Foce, Dragovica, Omerbasica, Gojaka…
Sosica necu nj spominjati vise nas najbolji igrac koji ima samo 23 godine i ponikao je u Zelji
Nadam se da su Milosevic i Strucni stab vidjeli veceras koliko nam nedostaje tA mladost poput Dragovica
Kako ti brate dodje Vini u prvu postavu. Pa momak ne moze pretrčati jednom teren, a de ne odmori.

lexluthor
Kontakt:

Post Postao/la lexluthor » 03 mar 2026, 00:36

Mirvicu mijenjaj Nijaza i njegove ublehe dzaba trenere mijenjas bolan, ispadosmo sve vam J*** bolesno vise!!!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 mar 2026, 00:37

istokzeljo je napisao/la:
03 mar 2026, 00:30
NoDi80 je napisao/la:
03 mar 2026, 00:26
… ……….Huskovic
Vinicius ……………. Odinaka
…………………………….
………………Cosic

Tri pozicije su mi upitne, jer nema Sosica i Foce koji bi igrali amf i cmf
Vratio bih na klupu Trouppea
Kako ti brate dodje Vini u prvu postavu. Pa momak ne moze pretrčati jednom teren, a de ne odmori.
Nelos je on kad ima pomoc, ne mozemo ocikivati da sve sam dribla i da zabije. Dosta smo puno trosli njega i cvetu ni za sta…
Kad je Sosic bio on je bio poveznica sredine,krila i napada
Sad to nemamo i ja da se pitam stavio bih Kororu, jer vidim da igra to u juniorima
Korora iza napadaca na amf i u napadu prelazi u poluspic :pray:
Molim se samo da ce novi strucni stab donijeti nesto novo, jer puna mi je kapa forsiranje 11 iskusnih, krkana jakih i slicnih igraca
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

berjan

Post Postao/la berjan » 03 mar 2026, 00:41

gdje ti vidis te fizicki jake igrace kralju, ljudi ih bacali ko djecu , odbijali smo se od svakog igraca zrinskog

osim krpe predatora,
jaganjac ne mora se ni gurati jer sam sebi podapne,
vini ko dijete,
prokop nemam rijeci stvarno mi se cini momak dobar ali u ovoj ligi on je presmjesan dvaput se odbije od likova a onda sve ostale sitacije sam pada cim mu prije neko
hodzic se nije trebao ni gurati jer je stajao i vrtio se oko sredine cijeli vrijeme i pratio lopte i akcije pogledom
pa galceva dodje krilo zrinskog i satare ga u svakom duelu , e krilo beka nadjacava svaki put

ona dva stopera nemam rijeci, bicakcic ima 100 kg covjek koliko je tezak sam proklizava po terenu, nastic nemas sta reci lik igra poslije puknute ahilove tetive, povreda koljena sad i povreda prepona

huskovica necu ni komentarisati nije dovoljno igrao

zrinski je parni valjak za nas, nevidjeh ni kod njega laganih i PAMETNIH igraca, nego sistem i ekipu, ne igra fudbal pojedinac nego ekipa
Zadnja izmjena: berjan, dana/u 03 mar 2026, 00:48, ukupno mijenjano 2 puta.

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 03 mar 2026, 00:45

Nego sta kazu,zna se kobiva ko je napravio Amara,garant ga je Nijaz napravio.Napravio je Nijaz kuracc moj.BABUKA je bio glavni alat i MOZAK citavog kluba.Vidimo sad kako napreduju al silaznom putanjom kako njega nema.Svi ostali su bili samo pomocno srestvo,manje bitni likovi dok je BABUKA bio mozak i glavni kljuc svi operacija u klubu.Naucit ce te.Mnogi su na njegov racun proslavljeni,prvi ovaj Dino,Guso i svi ostali.

U upravi neki imaju amnezju ne sjecaju se tog perioda.Steta.Valjda nadodze. :beba: :beba: :beba:

Brzebolje ce te vi kod Amara.Ljubit ce te mu none i molit da se vrati u klub.Brze nego sto mislite.Do tad imate mahanje.:wave:

p s Sanjin vec razmislja da se Amar vrati u klub. :ljepota:
Brko iz druge galaksije!

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 03 mar 2026, 00:46

istokzeljo je napisao/la:
03 mar 2026, 00:27
GIBRA je napisao/la:
Nenormalni ljudi?

Kad kažeš Nijaz trebaš ustat
Pa je li se to ne moze nista reci protiv Nijaza . Nijaz je jedino dokazao da je on sav uspjeh sto je imao sa ovim klubom postigao zbog drugih ljudi . Amar je bogami osvajao i prije njega i sa njim u istoj mjeri . A evo Nijaz sam ne moze meda sa kasike . On je dovodio igrace jer nije doveo sportskog direktora , on je doveo Stojanovica kao trenera. Pa svaka se uprava kritikovala u zadnjih 20 godina pa tako ce se kritikovati i ova.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

berjan

Post Postao/la berjan » 03 mar 2026, 00:50

AMAR OSIM TATA IGRICE, ne moze druze dzaba navijaci dzaba pare, i td
treba znanja, a kojeg znanja - znanja kojeg TATA ima!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 mar 2026, 00:53

berjan je napisao/la:
03 mar 2026, 00:41
gdje ti vidis te fizicki jake igrace kralju, ljudi ih bacali ko djecu , odbijali smo se od svakog igraca zrinskog
Gledam u selektiranju naseg tima nevezano za protivnike
Nasi trenerski oltajmeri Krpica guraju zato sto je najjaci u duelu i to im je glavna referensa za napadaca
Stavili Nastica sa Bicakcicem opet :rol:
Bicakcic je igracina koja polako ide u penziju i njegove sposobnisti padaju, ali ima znanje, iskustvo ima koje je potrebno za nesto sire
Sa takvim igracem stavljas juniora da prenese to znanje i da formiramo mladog igraca, a i sam sistem, nacin za razvoj stopera u buducnosti
Treba neko mlad, agresivan da moze trcati poput kapitena Kelmendija samo uz njega i bice dobro
Veznih previse slicnih natrpavamo i nema tu protoka lopte kad ih vecina ima iste karakteriste i lopta uvijek negdje stane
Napadaci ostaju odsjeceni i sve nam se svodi na napade preko bekova i krila
Alic najvise napada od svih igraca i to dovoljno govori o nasoj igri
Korora mora igrati iza napadaca amf poziciju i to je rijesenje vjeruj mi

Sto se tice treninga Zrinjski je na ozbiljnijem nivou, a i puno je strozije sve od izgrane, do slobodnog vremena…
Kod nas narucuju dostavu igraci, a tamo mozes biti otjeran iz kluba zbog ishrane
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 03 mar 2026, 00:59

🇧🇬 :tokralju:

1921zeljeznicar1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921zeljeznicar1921 » 03 mar 2026, 01:01

1921boy je napisao/la:
03 mar 2026, 00:45
Nego sta kazu,zna se kobiva ko je napravio Amara,garant ga je Nijaz napravio.Napravio je Nijaz kuracc moj.BABUKA je bio glavni alat i MOZAK citavog kluba.Vidimo sad kako napreduju al silaznom putanjom kako njega nema.Svi ostali su bili samo pomocno srestvo,manje bitni likovi dok je BABUKA bio mozak i glavni kljuc svi operacija u klubu.Naucit ce te.Mnogi su na njegov racun proslavljeni,prvi ovaj Dino,Guso i svi ostali.

U upravi neki imaju amnezju ne sjecaju se tog perioda.Steta.Valjda nadodze. :beba: :beba: :beba:

Brzebolje ce te vi kod Amara.Ljubit ce te mu none i molit da se vrati u klub.Brze nego sto mislite.Do tad imate mahanje.:wave:

p s Sanjin vec razmislja da se Amar vrati u klub. :ljepota:
Šta ćemo raditi za 5-10-15 godina ako Amare ne bude među živima? Ugasiti se?

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zigazaga i 43 gosta.