Statistika iz BL kaže da ste prvi šut u okvir gola uputili u 94 minuti.. Haman kao mi...roccosiffredi je napisao/la: ↑03 mar 2026, 00:51Napreduju, opucali su u okvir gola 2x i postigli gol
Strah me, taman ce uci u formu pred derbi.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jer si JEDAN JEDINI...........
Djeluješ ko lik koji je danas čekao par sati na pumpi.edinedin je napisao/la: ↑03 mar 2026, 04:10Statistika iz BL kaže da ste prvi šut u okvir gola uputili u 94 minuti.. Haman kao mi...roccosiffredi je napisao/la: ↑03 mar 2026, 00:51Napreduju, opucali su u okvir gola 2x i postigli gol
Strah me, taman ce uci u formu pred derbi.
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja sam dovoljno star,sjecam se kad je zeljeznicar zadnji put ispao iz lige. Doduse bio sam dijete ali ostalo je urezano u sjecanje . Jedna prelijepa uspomena na to slavlje i euforiju. Svi se u kuci grle i ljube,teku suze radosnice svima. Po mahali pjesma odjekuje cijelu noc iz svake kuce. Kao nova godina,svi slave,sreca u zraku.
Sad tesko da ce ispati,Bosna je mala bara. Imaju Vicu,vec su ga platili ,preko Save. Tako da ce im on pomoci maksimalno. Vidim zaboravljate njihove športske prijatelje,kupce stotinu desetogodisnjih ulaznica Široki brijeg. Njima ne treba za opstanak,ne treba za Evropu. Stoga mozemo ocekivati rapsodiju 'preporodjenog ' zeljeznicara u Listici,kao prije par godina u Doboju. To je sigurno,samo dok se dogovori cijena. Onda jos kupovina bodova od onih koji su skontali da su vec ispali,recimo Radnika. Sarajevo im nece dati bodove sigurno ali Sarajevo je igracki slabo i neuigrano,nas mogu pobijediti i bez kupovine. Tako da sanse za opstanak su im 99 % .
No,nadamo se najboljem,gledamo u tih 1 % sanse. Budni sanjamo,cekamo ono najljepse !
Sad tesko da ce ispati,Bosna je mala bara. Imaju Vicu,vec su ga platili ,preko Save. Tako da ce im on pomoci maksimalno. Vidim zaboravljate njihove športske prijatelje,kupce stotinu desetogodisnjih ulaznica Široki brijeg. Njima ne treba za opstanak,ne treba za Evropu. Stoga mozemo ocekivati rapsodiju 'preporodjenog ' zeljeznicara u Listici,kao prije par godina u Doboju. To je sigurno,samo dok se dogovori cijena. Onda jos kupovina bodova od onih koji su skontali da su vec ispali,recimo Radnika. Sarajevo im nece dati bodove sigurno ali Sarajevo je igracki slabo i neuigrano,nas mogu pobijediti i bez kupovine. Tako da sanse za opstanak su im 99 % .
No,nadamo se najboljem,gledamo u tih 1 % sanse. Budni sanjamo,cekamo ono najljepse !
Po default-u, nas će dobiti.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 01:24Ovdje je najkomicnija situacija taj Zeljin raspored. Nemoguce je da nekoga dobiju krenuvsi od Sloge pa na dalje. Rudar ih je nakantao, Sloga u kupu pobijedila, Posusje ih dobilo. Ide im Sloga dvaput, Borac, lištica, FKS, Radnik. No way..
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko su napaceni generalno kad im smeta sto i u ovakvoj situaciji pruzimo ruku protivniku i cestitamo na boljoj utakmici, valjda navikli na taj njihov seljakluk pa ne mogu shvatiti da nema cmizdrenja, vrijedjanja i slicnih ispada.
Morate znati da se na Grbavici iskljucivo gleda fudbal i nas klub, i da navijaci dolaze iskljucivo zbog istog a ne da se unaprijed trazi alibi u sudijama i nekakvim zavjerama. Kad neko bude bolji na terenu, cestita mu se bez obzira da li je to Zrinjski, Rudar ili bilo koja druga ekipa u drzavi. To je kod nas stvar kucnog odgoja, pogotovo kad neko prikaze taj fudbal u puno boljoj partiji od nas.
Zeljo se unazad 5 godina bori sa teskim krizama koje su pocele jos od korone, velikim oscilacijama i turbulencijama, i svjesni ste svi te cinjenice da kad se izadje iz krize vecina vas nece biti nigdje. Najveci klub u drzavi, jos uvijek tu najtrofejniji, sa ubjedljivo najvise navijaca
Morate znati da se na Grbavici iskljucivo gleda fudbal i nas klub, i da navijaci dolaze iskljucivo zbog istog a ne da se unaprijed trazi alibi u sudijama i nekakvim zavjerama. Kad neko bude bolji na terenu, cestita mu se bez obzira da li je to Zrinjski, Rudar ili bilo koja druga ekipa u drzavi. To je kod nas stvar kucnog odgoja, pogotovo kad neko prikaze taj fudbal u puno boljoj partiji od nas.
Zeljo se unazad 5 godina bori sa teskim krizama koje su pocele jos od korone, velikim oscilacijama i turbulencijama, i svjesni ste svi te cinjenice da kad se izadje iz krize vecina vas nece biti nigdje. Najveci klub u drzavi, jos uvijek tu najtrofejniji, sa ubjedljivo najvise navijaca
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Dzamahirija…
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Klasicno davanje guzice, a ne ruke. Ono pruza ruku protivniku hahaha
Nisu u stanju pruziti ruku ni na utakmici juniora kad ih djeca iznabijaju, nego se hoce udarati
Ili kada su ristovskom na derbiju pruzili ruku pa dobili crveni ahhahah
Samo im ne smeta kad ih jakovljevic prca na pola klupe
Kakav blam sta pise dijaspora
Nisu u stanju pruziti ruku ni na utakmici juniora kad ih djeca iznabijaju, nego se hoce udarati
- Threeplanetrees
0:26 i 0:34 ovako se pruža ruka protivniku kada ih 2019 godine i prvi put nakon rata pobjediš pošteno na Grbavici. Daj razdvojite kompleks prema nama i vaše podaništvo prema Zrinjskom filijalo njihova
- Shategabri
- Kontakt:
Ljiljani su klasično bh obilježje.
Ne znam o kakvoj ti džamahiriji
Koševo Zapad
Samo složan đemat
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Zlatko Hasanagić kao ilustracija propalog novinarstva. Akreditovani kreten.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Karikiram..ako Ljajić bude igrač utakmice na derbiju, da li će isto biti postavljen na zvanični profil vašeg kluba?
MNON
Koliko su propali u svakom smislu... Nestvarno. Sad kad su postali marginalni i nebitni prosiopaju nekakav fair play i gospodske manire. Vidjet ćemo šta će biti protiv Sarajeva za mjesec dana, da li će poslati 1.000 ulaznica ili nastavljaju sa ciganlukom.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:18Klasicno davanje guzice, a ne ruke. Ono pruza ruku protivniku hahaha
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Al Štimac kara ove nase iz NS.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
15 utakmica nikoga ne mogu pobjediti i ako se desi rapsodija protiv Širokog ili Sarajeva jasno je da je naštinama utakmica.Antikloc je napisao/la: ↑03 mar 2026, 05:02Ja sam dovoljno star,sjecam se kad je zeljeznicar zadnji put ispao iz lige. Doduse bio sam dijete ali ostalo je urezano u sjecanje . Jedna prelijepa uspomena na to slavlje i euforiju. Svi se u kuci grle i ljube,teku suze radosnice svima. Po mahali pjesma odjekuje cijelu noc iz svake kuce. Kao nova godina,svi slave,sreca u zraku.![]()
No,nadamo se najboljem,gledamo u tih 1 % sanse. Budni sanjamo,cekamo ono najljepse !![]()
Jednom su slavili naštimanu 0:3 pobjedu prije 2 godine nakon 11 gostujućih poraza, mislim da se i njima zgadilo da ostaju na nefudbalski način.
BRATSTVO GRAČANiCA
Na stranu zahebancija, ali odavno zaista nisam vidio losiji tim od Zelje...
Ekipa totalno fizicki zapustena,takticki neobrazovana, rezultatski nezainteresovana...
Klub vodi jedan covjek koji glumi i generalnog i sportskog direktora , a obnasa duznost i Predsjednika kluba, sto potvrdjuje angazovanje Kosorica koji bi kao trebao kao biti spona sportskog dijela i Uprave...Ali, kad pogledas te uprave, osim nekakve gluposti od Senatora, nema...
Doveli Stojanovica, a dali mu ovakav strucni stab, covjek bi mogao biti i Guardiola, ali sa ovim saradnicima, glava mu je bila istog momenta na panju...
Imaju 6 bodova prednosti ispred zone ispadanja, a idu Slogi,koja ih je prije par dana na Grbavici dobila, pa im dolazi Borac koji mora dobiti Zelju da zadrzi prednost nad Zrinjskim , sto bi u konacnici moglo znaciti da za dva kola Zeljo moze praviti drustvo Rudaru na zacelju lige...
I povrh svega, Uprava, odnosno jedan covjek, razvlaci imenovanje novog trenera, ko da je Zeljo na 2 mjestu na tabeli...Nevjerovatno...
Ekipa totalno fizicki zapustena,takticki neobrazovana, rezultatski nezainteresovana...
Klub vodi jedan covjek koji glumi i generalnog i sportskog direktora , a obnasa duznost i Predsjednika kluba, sto potvrdjuje angazovanje Kosorica koji bi kao trebao kao biti spona sportskog dijela i Uprave...Ali, kad pogledas te uprave, osim nekakve gluposti od Senatora, nema...
Doveli Stojanovica, a dali mu ovakav strucni stab, covjek bi mogao biti i Guardiola, ali sa ovim saradnicima, glava mu je bila istog momenta na panju...
Imaju 6 bodova prednosti ispred zone ispadanja, a idu Slogi,koja ih je prije par dana na Grbavici dobila, pa im dolazi Borac koji mora dobiti Zelju da zadrzi prednost nad Zrinjskim , sto bi u konacnici moglo znaciti da za dva kola Zeljo moze praviti drustvo Rudaru na zacelju lige...
I povrh svega, Uprava, odnosno jedan covjek, razvlaci imenovanje novog trenera, ko da je Zeljo na 2 mjestu na tabeli...Nevjerovatno...
Baš ih kara, dobio po guzici u BL, a glupi novinar mu se uvlači u pakaš kao najbolja ekipa ovo ono.
Plus prosuo bruku bodova kod drugih ekipa.
Dva debila realno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, HugoSancez, Jet2Holiday, trunks1946 i 11 gostiju.