FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zeljovolimte je napisao/la: ↑03 mar 2026, 04:45Slavisa je izjavio na pocetku da se on kao sef strucnog staaba ne pita oko pojacanja. Navodno je samo Galcheva predlozio. Ako se toliko pita sef, njegov pomocnik se pita jos manje.
Ne znam sta ga pravdate. Najodgovorniji je Nijaz u ovome svemu.. pitam se sta je dobro uradjeno?
Najmanji je problem formacija i izbor igraca kako toga niste svjesni. Nasi igraci su totalno nespremni, ne znam sta se radilo u Antaliji alo oni nemaju snage a ni volje za 45 minuta.
Trenutno u ekipi jedno krilo, ofanzivnih igraca i nemamo i tebi kriva izjava Dine Djurbuzovica. Daj Boze da je do Alihodzica, Dine, Guse, Cice.. njih ce sad pa sad skloniti.
Sta ako ovi buduci budu gori od njih? Onda ide prica kako treba vremena taj nerad da se ispravi?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Jedina pozitivna stvar je sto ove neznalice odlaze, i sto Savo dovodi svoje pomoćnike.
Ja ne znam jesmo li mi ludi ili sta, ali kako je moguće imati licencu i sinoc onako postaviti igru.
Sve greske sinocne utakmice:
- Sama formacija sa dva jablana u spicu je uništila Adzema, u Posušju isto nista nismo mogli s tom formacijom, i sta majstori na klupi urade, bas tu formaciju, i to jos sad nemamo ni Cvetanoskog.
-Prokop na krilu, zasto??????
- Vini na desnoj strani zasto??? Vec los igrac se dodatno uništava na strani koja mu ne odgovara, i to sve da bi Prokop igrao lijevo krilo, iako apsolutno ne može to igrati.
- Krpic haman cijelu utakmicu, kako, zasto???? Jel ga se Dino boji ili sta?
- Jaganjac nije nas igrac, posudba mu istice, zasto dobija ozbiljne minute???
Muftic- jel vrijeme probati nekog drugog, makar jednu utakmicu.
- Imamo jedno krilo na papiru i oni opet postave formaciju sa krilima???????
- Milošević koji ne može potrcati, ulazi na krilo?????
- Erik kojem ističe ugovor na kraju sezone, opet dobija minute, zašto???? Jel taj Gojak bor. Toliko los, i ako jeste zasto i ko ga je doveo???
-Pri negativnom rezultatu, na poluvremenu nista ne mijenjas, na 0-2 ne mijenjas formaciju,vec samo uvodis mrtvog Erika i Denija stavljas na krilo i tek na 0-3 mijenjas formaciju i ubacujes dodatnog veznog koji ti je potreban cijelu utakmicu. Zasto cekati toliko????
Na to sve kad dodamo, nenormalan ljetni prelazni rok, i potpuno neizbalansiran januarski rok, gdje nam vecina pojačanja uopće nije prosla pripreme, i gdje smo doveli jedno jedino pojačanje na pozicijama u napadu, a i to pojačanje ne igra, jer majstor Krpic i posudba Jaganja igraju.
Odbrana i vezna linija se možda i srede, ali mi u napadu nećemo ništa moci s ovim igračima do kraja sezone, i to ce biti vjerovatno glavni razlog, sto bi se ove sezone stvarno mogli grčevito boriti za opstanak, pored toga i liga 10, gdje nema slabe ekipe, i svako se za nesto bori.
Ja ne znam jesmo li mi ludi ili sta, ali kako je moguće imati licencu i sinoc onako postaviti igru.
Sve greske sinocne utakmice:
- Sama formacija sa dva jablana u spicu je uništila Adzema, u Posušju isto nista nismo mogli s tom formacijom, i sta majstori na klupi urade, bas tu formaciju, i to jos sad nemamo ni Cvetanoskog.
-Prokop na krilu, zasto??????
- Vini na desnoj strani zasto??? Vec los igrac se dodatno uništava na strani koja mu ne odgovara, i to sve da bi Prokop igrao lijevo krilo, iako apsolutno ne može to igrati.
- Krpic haman cijelu utakmicu, kako, zasto???? Jel ga se Dino boji ili sta?
- Jaganjac nije nas igrac, posudba mu istice, zasto dobija ozbiljne minute???
Muftic- jel vrijeme probati nekog drugog, makar jednu utakmicu.
- Imamo jedno krilo na papiru i oni opet postave formaciju sa krilima???????
- Milošević koji ne može potrcati, ulazi na krilo?????
- Erik kojem ističe ugovor na kraju sezone, opet dobija minute, zašto???? Jel taj Gojak bor. Toliko los, i ako jeste zasto i ko ga je doveo???
-Pri negativnom rezultatu, na poluvremenu nista ne mijenjas, na 0-2 ne mijenjas formaciju,vec samo uvodis mrtvog Erika i Denija stavljas na krilo i tek na 0-3 mijenjas formaciju i ubacujes dodatnog veznog koji ti je potreban cijelu utakmicu. Zasto cekati toliko????
Na to sve kad dodamo, nenormalan ljetni prelazni rok, i potpuno neizbalansiran januarski rok, gdje nam vecina pojačanja uopće nije prosla pripreme, i gdje smo doveli jedno jedino pojačanje na pozicijama u napadu, a i to pojačanje ne igra, jer majstor Krpic i posudba Jaganja igraju.
Odbrana i vezna linija se možda i srede, ali mi u napadu nećemo ništa moci s ovim igračima do kraja sezone, i to ce biti vjerovatno glavni razlog, sto bi se ove sezone stvarno mogli grčevito boriti za opstanak, pored toga i liga 10, gdje nema slabe ekipe, i svako se za nesto bori.
Dragi moji Zeljovci ne tako davno mi smo igrali protiv ovog istog Zrinjskog i nisu nam sutnuli u okvir gola, pobijedili ih 2:0 na Grbavici. Pret kraj prvesnstva smo takodje igrali s njima u Mostaru i bili bolji tj nikad blize pobjedi u gostima kao tada al zbog glupih radnji Adzema, odstranjivanje par igraca u oci utakmice su nas kostale poraza. Jucer kao da su igrale totalno dvije razlicite ekipe. Ljudi su nas bikvalno pojeli na terenu. A Milosevic ako i malo bude pametan pod hitno treba Krpica odstraniti iz ekipe. Taj covijek je igrac manje, Hamza takodje al on se barem bori. Sinoc sam mogao infrakt fasovati zbog tog Krpica kojeg da izvinete boli ona stvar sto mi tonemo sve dublje i dublje. Opet kazem, nije sramota izgubiti od Zrinjskog al onako ponizavanje je za bogu plakati. Mi ako ne dobijemo sljedecu utakmicu protiv Sloge a tesko da hocemo ostaje nam grcevita borba za opstanak cak i teza nego prije dvije godine. To je zalosno za klub takvog renomea i istorije. Imati toliku armiju navijaca i koji ih bodre bez obzira na rezultate koji su uzasni. Nadam se samo da je gol malog Dragovica nagovijestio bolje sutra. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
-
GavranBeli
Sama cinjenica da kod vas samo postoji tjeranje zato smo u situaciji kakvoj jesmo.
Skidanje dresova narkomana koji ne znaju voditi navijanje al mogu da skidaju dresove. Od tog trenutka je pola igraca htjela da idu od Alica, Karamarka, Lagumdzije, Erika.
Ti raskines ugovor s pola igraca, a vratis Krpica I Jaganjca, to moze samo budala da uradi. Ali od tog trenutka kreće sunovrat.
Nijedan ovdje trener ne moze nista uraditi, ovo je samo bacanje ogromnih para. Savo i pomocnici nece nista uraditi jer imaju pola nezadovoljnih igraca, pola nespremnih, pola levata koji nemaju pojma o fudbalu. Mi vise nismo u situaciji da tjeramo bilo koga, nego moramo da se skupimo da privedemo sezonu kraju.
Ali kako rade od izbora direktora, pa dalje, tesko da ce ovo izaći na dobru.
A ona narkomanija s juga, ono je bruka i sramota ko vodi grupu i na sta ono liči. Kakva grupa, takvi igraci, nikakve tu razlike nema.
Skidanje dresova narkomana koji ne znaju voditi navijanje al mogu da skidaju dresove. Od tog trenutka je pola igraca htjela da idu od Alica, Karamarka, Lagumdzije, Erika.
Ti raskines ugovor s pola igraca, a vratis Krpica I Jaganjca, to moze samo budala da uradi. Ali od tog trenutka kreće sunovrat.
Nijedan ovdje trener ne moze nista uraditi, ovo je samo bacanje ogromnih para. Savo i pomocnici nece nista uraditi jer imaju pola nezadovoljnih igraca, pola nespremnih, pola levata koji nemaju pojma o fudbalu. Mi vise nismo u situaciji da tjeramo bilo koga, nego moramo da se skupimo da privedemo sezonu kraju.
A ona narkomanija s juga, ono je bruka i sramota ko vodi grupu i na sta ono liči. Kakva grupa, takvi igraci, nikakve tu razlike nema.
Kakav lik moraš biti da kažeš da je narkomanija na jugu i dati te etikete.... odron.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:27Sama cinjenica da kod vas samo postoji tjeranje zato smo u situaciji kakvoj jesmo.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:46Kakav lik moraš biti da kažeš da je narkomanija na jugu i dati te etikete.... odron.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:27Sama cinjenica da kod vas samo postoji tjeranje zato smo u situaciji kakvoj jesmo.
Ma mulac mali pravi
-
GavranBeli
Upravo tako. Narkomanija bez grama mozga. Bacit topovske udare, ekipa ti napada ubacujes u teren pored svog igraca. Kreteni pravi. Poslije utakmice njima smijesno dali gol, kretensko navijanje. Otjerat ce ovo malo navijaca sto nam je ostalo.Admir74 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:46Kakav lik moraš biti da kažeš da je narkomanija na jugu i dati te etikete.... odron.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:27Sama cinjenica da kod vas samo postoji tjeranje zato smo u situaciji kakvoj jesmo.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 03 mar 2026, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kao što smo rekli da je Adžem kriv za prvu polusezonu, jasno i glasno treba reći da je ovo sada rezultat rada Nijaza, on je direktan krivac za ovo, dovođenje igrača i trenera je njegova zasluga, takva da nam je sada grčevita borba za svaki bod i opstanak
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Ako ispadnemo treba uraditi remont ljudi od tribina do onog sto je na odrzavanju terena. Komplet sve. To ako ne bude prekretnica onda nema smisla nastaviti bitisanje.
- dubioza144
- Kontakt:
A isto tako mozemo rec da smo na svakog dovedenog igraca svrsili i u doba adzema i u sad doba nijaza dok nismo vidjeli da su svi ublehe, realno svi mi da dovodimo igrace mozda bi zaganjali bas ove sto ih je nijaz doveo u ovom prelaznom roku, jedini problem je to sto se sa svime kasnilo mi smo u pripreme usli bez kondicionog trenera bez ikakvih pojacanja pripremali ekipu od koje je 4 5 igraca na tribinama jednig prodali a onda na sve to doveli nove igrace, dovedes Slavisu a das mu 3 covjeka u sš gdje se odma znalo da to nije bas nesto spektakularno a na kraju smo dobili ovaj rezultat, pljuvo jesam po Savi kad je doso jer mislim da trenutno ne moze napravit rezultat al jedino sto mi se svidja kod njegovog angazmana jest njegovi pomocnici eh sad da li ce sta napravit oni svi zajedno vidjet cemo, ova ekipa ima problem sto nema kreativca a i nema u napadu igrace koji znaju zabit go i koji znaju pravit prostor ostalim igracima
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ne rise gavrane imaju publiku ko da igraju ligu prvaka, nek ih bude stid svakog onog navijaca
Manijaci sinoc prekucali i jedina svijetla tacka uz Dragovica su navijaci
Igraci su zasluziki da ih skinu gole
Manijaci sinoc prekucali i jedina svijetla tacka uz Dragovica su navijaci
Igraci su zasluziki da ih skinu gole
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Ako ti već znaš bolje, bujrum pokaži kako se treba raditi.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:52Upravo tako. Narkomanija bez grama mozga. Bacit topovske udare, ekipa ti napada ubacujes u teren pored svog igraca. Kreteni pravi. Poslije utakmice njima smijesno dali gol, kretensko navijanje. Otjerat ce ovo malo navijaca sto nam je ostalo.Admir74 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:46Kakav lik moraš biti da kažeš da je narkomanija na jugu i dati te etikete.... odron.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:27Sama cinjenica da kod vas samo postoji tjeranje zato smo u situaciji kakvoj jesmo.
Sad pljuješ po njima a kad treba staviti story od koreografije tad nisu narkomani tad su najbolji.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
- dubioza144
- Kontakt:
Hajd sto nam je Krpic prvi napadac al i sto nam je Vini prvo krilo pa ljudi moji on ne moze igrat u bratstvu iz gracanice
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
GavranBeli
To vi balavurdija stavljate storije jer vi ne znate za bolje. Majmuni klasicni. O navijanju ne treba ni pisati. Nije ni čudo što se borimo za opstanak pored ovakve grupe. Njima sprdancija sto smo dali gol. Dno dna.Uniited je napisao/la: ↑03 mar 2026, 09:27Ako ti već znaš bolje, bujrum pokaži kako se treba raditi.GavranBeli je napisao/la: ↑03 mar 2026, 08:52Upravo tako. Narkomanija bez grama mozga. Bacit topovske udare, ekipa ti napada ubacujes u teren pored svog igraca. Kreteni pravi. Poslije utakmice njima smijesno dali gol, kretensko navijanje. Otjerat ce ovo malo navijaca sto nam je ostalo.
Sad pljuješ po njima a kad treba staviti story od koreografije tad nisu narkomani tad su najbolji.
- dubioza144
- Kontakt:
I zbog cega Savo jos uvijek nije predstavljen da nije uteko posle sinoc u nepoznatom pravcu
-
perodeformero
- Kontakt:
Haha gdje su ovi što su govorili da je ovo najbolji prilazni rok u zadnjih 15 godina zvijeri od igrača, nema ovo samo treba poredati samo će igrati, svi koji su govorili nije baš tako su bili negativci ovakvi onakvi nema najgori na svijetu i šta je sad maca pojela jezik, ovo je najgora ekipa lige i po svim parametrima zaslužuje da ispadne prva ko fišek, a ja i ne verujem u tog investitora mislim da i ne postoji iskreno, nikakve razlike između ovoga i onoga majmuna u čeliku iz turske što je bio, puno priče a nikakvih rezultata ništa, ova škart od igrača se mogao dovesti uvijek, i ne trebaju neke posebne pare za ovo
Postoje dvije opcije:
1. Ispast iz lige
2. Mrcvarit se ovako jos jedno deceniju+ dok se nesto ne osvoji
Ja sta uradiste od Zelje ymrle vam J***, i skupstini i upravi i predsjednicima. Al da ponovimo gradivo, sutnja placenika sa juga je sve ovo odobrila. Plata ide za mir u kuci, zasto dizat frku. A nekad su se za x skandali pravili. Bio jednom jedan Zeljo
1. Ispast iz lige
2. Mrcvarit se ovako jos jedno deceniju+ dok se nesto ne osvoji
Ja sta uradiste od Zelje ymrle vam J***, i skupstini i upravi i predsjednicima. Al da ponovimo gradivo, sutnja placenika sa juga je sve ovo odobrila. Plata ide za mir u kuci, zasto dizat frku. A nekad su se za x skandali pravili. Bio jednom jedan Zeljo
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Rahatlokum i 54 gosta.