FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
18%
2. Borbu za Evropu
177
44%
3. Sredinu tabele
65
16%
4. Borbu za opstanak
85
21%

Ukupno glasova: 401

GavranBeli

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GavranBeli » 03 mar 2026, 10:02

Jug je za pojedince biznis, imaju kolac od toga i onda prosipaju ljubav prema klubu. Sto se do sad nijednom nije prozivala uprava, sto se niko nije iz uprave nikad tjerao, da nemas mozga grama i da nisi upucen u nista skontao bi. A to sto ovi iz kluba hodaju po istoku lizu im jaja, palamude, to je druga prica.
Sanin nista nije uradio konkretno. Pola ovih je trebalo biti istjerano iz kluba od administracije, ovih sto su dole deceniju pa prenose klixu info i slicno. Investitor je trebao imati ljude spremne, kad je došao u klub rastjerat sve od cistacice pa dalje. Zato ce se on noge ufatit vrlo brzo. Koga su oni izabrali za direktora, tu odmah znas o čemu se radi.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 03 mar 2026, 10:07

Kada trebas da das podrsku i napravis ludilo ti zapalis baklje i ubacujes u teren i napravis prekid odmah na startu.

Jug nije sto je nekada bio,i ovo starija ekipa nikada ne bi dozolila. Amar se na Bradini presretao i na aerodromu,danas svi imaju koristi jer se na istom tom jugu vrti vise droge nego po nekim kvartovima

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 10:11

Sto meni ovo treba da ja citam ove nebuloze , mozda Jug nije kao sto je nekad bio ali sumnjam grupa je trenutno u vrhuncu i sigurno na podrucju BiH bolje nema , al ti biznisi ljudi i vase glupe price manite se toga

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 03 mar 2026, 10:22

Normalno da imaju interes. Prije se uprave tjerale poslije tri poraza. A sad ispadas iz lige, I godine ranije, ma upravu niko nije spomenuo nikad, a ne daj Boze tjerao.
A da ostavimo to s strane, navijanje odron, drzanje onoj balavurdiji predavanja, ubacivanje baklji u teren Alic ima loptu imamo napad oni zasuli teren. Kreteni kakve dugo nismo vidjeli.

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 10:28

Taj napad bi bio minumum 2 gola da nije baklji , MINIMUM

Isto kad mi je neko od vas rekao da smo zbog dima jednom izgubili 2 0 od Zrinjskog na Grbavici :puke:

F1921B
Kontakt:

Post Postao/la F1921B » 03 mar 2026, 10:35

Bruda branis neodbranjivo, shvatam da svrsavas na plavi dim, copor grafite i to, al ima svemu vrijeme i mjesto. Manijaci nose ogroman dio odgovornosti, posebno jer se nazivaju glavnom navijackom skupinom. Oni su glas navijaca a NIJEMI su. Navijaci nista nisu dobili sad ce decenija. A daju sve sto imaju za klub, da ne kazem od usta odvajaju. A sve je bilo jasno one sezone kad se skoro ispalo da nesto smrdi. Spuste glavu ko tuljani i izadju sa stadiona. Ende

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 10:43

F1921B je napisao/la:
03 mar 2026, 10:35
Bruda branis neodbranjivo, shvatam da svrsavas na plavi dim, copor grafite i to, al ima svemu vrijeme i mjesto. Manijaci nose ogroman dio odgovornosti, posebno jer se nazivaju glavnom navijackom skupinom. Oni su glas navijaca a NIJEMI su. Navijaci nista nisu dobili sad ce decenija. A daju sve sto imaju za klub, da ne kazem od usta odvajaju. A sve je bilo jasno one sezone kad se skoro ispalo da nesto smrdi. Spuste glavu ko tuljani i izadju sa stadiona. Ende
Donekle si upravu ali kad procitam da zbog dima primimo 2 gola i da u napadu Alica panja baklja promijenila opet utakmicu,Alic bi eto zabio go iz tog napada a mi nemamo suta u okvir 15 utakmica , Alic zabio slucajno jedan gol onaj u Posusju i protiv Slobode samo bez baklji i dima i MINIMUM titula

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 03 mar 2026, 10:48

Pa glupane momku lopta u nogama ide na centarsut ti bacas baklju, prskalicu, nebitno. Glupsone povrijedit ces igraca, da ne napravi nista iz te sanse, bacas pod noge. Palis topovske udara, to mogu samo kreteni. I jedan takav kapacitet poput tebe vidi se da od ovoga treba dici ruke.

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 10:49

Pa ako pomisljas digni ko te J**+

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 03 mar 2026, 10:57

Ti si dokaz samo koliko ima maloumnika nazalost.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 03 mar 2026, 11:00

F1921B je napisao/la:
03 mar 2026, 10:35
Samo se ne treba nervirati. :mrgreen:
slika
Pošteno, pa kako bude.

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 03 mar 2026, 11:01

Kenan Hasagic vracen na poziciju trenera golmana. Mozda za Sommera sa Temua ima ipak neke sanse.

EDobric1997
Kontakt:

Post Postao/la EDobric1997 » 03 mar 2026, 11:17

Poslije pet poraza smo tjerali Senada Misimovica.

Poslije pet poraza smo tjerali Amara Osima.

Hocemo li sad biti posteni pa poslije pet poraza tjerati i Nijaza Brkovica?

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 03 mar 2026, 11:18

Da li ce Savo biti novi Baka Sliskovic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

berjan

Post Postao/la berjan » 03 mar 2026, 11:21

iskreno svi ste donekle u pravu ne treba se svadjati

ja govorim samo istinu sad i sta sam cuo svojim usima licno ne prepricavanjem nekim,
na pocetku utakmice receno je manijacima da se upale baklje u prvoj min i da slucajo neko ne ubaci ko u teren
da su djeca koja dohvacaju lopte ispod tribine i td - ponovio par puta lik na mic.

kasnije isto kad su se zapalile bljeskalice u 35min neko je ubacio par komada, lik crni na nikrofonu je protestvovao

na kraju tekme je takodje poludio i rekao ko ubaci jos jednom nesto u teren bice mu zabranjeno na trebinu doci i td

tesko je kontrolisati 500 ljudi , nisam ni ja mogao shvatiti kako neko malouman toliko moze biti da mu se 5 puta govori i on opet, morate shvatiti da ondje ima retarda,djeca a i licno sam vidio likove stariji mozda 35 god bacili su par petardi u ulaz na tribinu i smiju se pored ljudi i to je toliko gruhalo da probija usi izmedju prolaza onog

ne slazem se sa dosta stvari sta grupa radi , prvenstveno nacionalizam i td
ili sinoc npr primimo dva gola oni povedu mostarske picke, ne znam nekako sam se jadno osjecao da te neko "naziogu" a ti ga vrijedjas u tom trenutku

ali sinoc stvarno i zaista nije bilo nacionalizma nikakvog tako ja msm glas se nekih cuo i procuo

takodje moram i ovo napomenuti i kad smo gubili 0-3 lik je prozivao hajde navijate nismo ovdje zbog rezultata nego zbog grupe
neko to moze shvatiti kako hoce ali realno njima je grupa ispred zelje, ali to je sasvim normalno ljudsko ponasanje ko je van grupe nije mu ok, ko je unutra ok mu je i to je to

tako da ste svi donekle u pravu , trebalo bi se prestati svadjati izmedju to jedino znam nego da nesto konstruktivno probamo smisliti

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 03 mar 2026, 11:22

GavranBeli je napisao/la:
03 mar 2026, 09:31
Uniited je napisao/la:
03 mar 2026, 09:27
GavranBeli je napisao/la:
03 mar 2026, 08:52

Upravo tako. Narkomanija bez grama mozga. Bacit topovske udare, ekipa ti napada ubacujes u teren pored svog igraca. Kreteni pravi. Poslije utakmice njima smijesno dali gol, kretensko navijanje. Otjerat ce ovo malo navijaca sto nam je ostalo.
Ako ti već znaš bolje, bujrum pokaži kako se treba raditi.
Sad pljuješ po njima a kad treba staviti story od koreografije tad nisu narkomani tad su najbolji.
To vi balavurdija stavljate storije jer vi ne znate za bolje. Majmuni klasicni. O navijanju ne treba ni pisati. Nije ni čudo što se borimo za opstanak pored ovakve grupe. Njima sprdancija sto smo dali gol. Dno dna.
Bujrum dođi pokaži kako se treba raditi, najlakše je pisati po forumu :kafa: :kafa:
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 03 mar 2026, 11:25

Uniited je napisao/la:
03 mar 2026, 11:22
Bujrum dođi pokaži kako se treba raditi, najlakše je pisati po forumu :kafa: :kafa:
ne bacajte baljke i topovske udare
znas citati
ne treba niko da dolazi da ti to govori
kazi ti onima oko sebe
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 03 mar 2026, 11:30

berjan je napisao/la:
03 mar 2026, 11:21
nisam ni ja mogao shvatiti kako neko malouman toliko moze biti da mu se 5 puta govori i on opet, morate shvatiti da ondje ima retarda,djeca a i licno sam vidio likove stariji mozda 35 god bacili su par petardi u ulaz na tribinu i smiju se pored ljudi i to je toliko gruhalo da probija usi izmedju prolaza onog
zamisli, takvi za sebe misle da se pitaju nesto u i oko Zelje :urnebes: :mrgreen:
Sanin ce ih uvazavati prilikom donosenja odluka hahahahahaha
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

Emindoks20
Kontakt:

Post Postao/la Emindoks20 » 03 mar 2026, 11:34

Treba nekog srce da opali zbog onih udara. Na tribinama starci se za srce hvataju. Ono jos nisam vidio mi imamo loptu krecemo u napad i oni pucaju oko nasih igraca i dekoncentrisu. Izbio gol il ne iz tih situacija, tako se ne pomaze igracima jos plus mogu ih povrijediti

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 03 mar 2026, 11:38

Emindoks20 je napisao/la:
03 mar 2026, 11:34
Treba nekog srce da opali zbog onih udara. Na tribinama starci se za srce hvataju. Ono jos nisam vidio mi imamo loptu krecemo u napad i oni pucaju oko nasih igraca i dekoncentrisu. Izbio gol il ne iz tih situacija, tako se ne pomaze igracima jos plus mogu ih povrijediti
hvataju se za srce kad vide krpu
nek crknu dusmani, najjaci smo

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 43 gosta.