Premijer liga BiH - aktuelno

Neutral
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Neutral » 03 mar 2026, 11:15

Aplauz stovateljima UZPa, politike UZPa i cionistickog smeca iz aluminija. Samo balije mogu na bilo koji nacin odati “priznanje” ustasama.

Ko drugi nego ovi iz glavnog grada. Ne mijesaj sport i politiku a psuju ti drzavu u pjesmi, praljku odaju pocast, ustaske simbole nose.

Taj glupi neuki balija.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 03 mar 2026, 11:19

I ne cudi kad neko kaze Bosnjo glup, e to su primjer ovi zeljovci.

Godinama ti jeb.u majku, psuju drzavu, narod, velicaju fasiste, ustase i ono dodje satro gospodin prema takvim bude, aplaudira, čestita kao da se to ne dešava. Trener Ustasa sa dna kace, vise politickih intervjua imao nego sportskih ti se slizes sa takvim go.vnetom :bow:

Hvala Bogu pa Horde i ostali navijači Sarajeva nikad neće biti takvi, nikad "gospodski" prema onima koji ti mrze drzavu i narod.

Gospodin možeš biti i kad šutiš, a ne da se uluzijes njima, ali zato kad dodju RA i Horde tu Vam kravate i gospoda ispadnu negdje, papci.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 03 mar 2026, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 03 mar 2026, 11:21

Neutral je napisao/la:
03 mar 2026, 11:15
Aplauz stovateljima UZPa, politike UZPa i cionistickog smeca iz aluminija. Samo balije mogu na bilo koji nacin odati “priznanje” ustasama.

Ko drugi nego ovi iz glavnog grada. Ne mijesaj sport i politiku a psuju ti drzavu u pjesmi, praljku odaju pocast, ustaske simbole nose.

Taj glupi neuki balija.
De me samo uputi, pogubljen sam skroz.
Tvojom računicom, kada su tačno Gojković (Zrinjski) ili Bralić, Menalo i Kuprešak (Široki Brijeg) prestali biti štovatelji UZPa i postali štovatelji časne armije? :kafa:
Pošteno, pa kako bude.

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 11:23

" Hvala Bogu pa Horde i ostali navijači Sarajeva nikad neće biti takvi, nikad "gospodski" prema onima koji ti mrze drzavu i narod. "

IDUUUUUUU PATRIOTSKE HORDE IDUUUUUUUUUU HAHAHAHAHAHHAHA I JAKI UGASENI RED ARMYYY IDUUUUUUUUUUU

" Ovo je da poludis Ramiza mi "

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 mar 2026, 11:24

Rudar ih je vise izudarao. Ne znam čemu glorificiranje Zrinjskog kad ih je posljednja ekipa lige trebala 0:6 pobijediti. Izbjegli 6 golova nekom pukom srećom.

Ustvari svi sto su s njima igrali u zadnjih 4 mjeseca su imali priliku da ih 5 razlike dobiju.

To je objektivno. Drugo je to ime, historija, tradicija, posjeta to niko ne umanjuje. Ali pričati da je Zrinjski nešto specijalno jer su pobijedili sigurno najgoru ekipu lige koja u zadnjih 5 utakmica imaju 1 bod i -7 gol razliku, u zadnjih 10 imaju 3 boda i - 13 gol razliku i po trenutnim parametrima su duplo lošija ekipa od prve slijedece.

To sto su uputili aplauz drugoj ekipi koja ih je satrala je sasvim pristojno ponašanje. Ne vidim ništa podaničko u tom. Nisu aplaudirali ideji i pokretu Zrinjskog niti njihovim navijačima nego sportu. Kako i treba biti.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 03 mar 2026, 11:28

guadalupe je napisao/la:
03 mar 2026, 11:19
I ne cudi kad neko kaze Bosnjo glup, e to su primjer ovi zeljovci.

Godinama ti jeb.u majku, psuju drzavu, narod, velicaju fasiste, ustase i ono dodje satro gospodin prema takvim bude, aplaudira, čestita kao da se to ne dešava. Trener Ustasa sa dna kace, vise politickih intervjua imao nego sportskih ti se slizes sa takvim go.vnetom :bow:

Hvala Bogu pa Horde i ostali navijači Sarajeva nikad neće biti takvi, nikad "gospodski" prema onima koji ti mrze drzavu i narod.

Gospodin možeš biti i kad šutiš, a ne da se uluzijes njima, ali zato kad dodju RA i Horde tu Vam kravate i gospoda ispadnu negdje, papci.
Do jučer u prvim redovima nosili časne HAMZA majice..
Patriote.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 mar 2026, 11:29

Neutral je napisao/la:

Taj glupi neuki balija.
Smiri malo, moždani će te opalit.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 03 mar 2026, 11:34

Željo dao gol, možemo li malo o tome da pričamo. Šta, kako? Izgledalo mi je kao smislena akcija, dobar ubacak, propuštanje lopte, onaj mali hvata neki futrovani volej, neloše uglavnom.

Ok, Zrinjski je bio na 3-0 pa su se malo opustili. No, Željo je dao gol ove godine to je sigurno dobra stvar
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 03 mar 2026, 11:36

jurisicduska je napisao/la:
03 mar 2026, 11:24
Rudar ih je vise izudarao. Ne znam čemu glorificiranje Zrinjskog kad ih je posljednja ekipa lige trebala 0:6 pobijediti. Izbjegli 6 golova nekom pukom srećom.

Ustvari svi sto su s njima igrali u zadnjih 4 mjeseca su imali priliku da ih 5 razlike dobiju.

To je objektivno. Drugo je to ime, historija, tradicija, posjeta to niko ne umanjuje. Ali pričati da je Zrinjski nešto specijalno jer su pobijedili sigurno najgoru ekipu lige koja u zadnjih 5 utakmica imaju 1 bod i -7 gol razliku, u zadnjih 10 imaju 3 boda i - 13 gol razliku i po trenutnim parametrima su duplo lošija ekipa od prve slijedece.

To sto su uputili aplauz drugoj ekipi koja ih je satrala je sasvim pristojno ponašanje. Ne vidim ništa podaničko u tom. Nisu aplaudirali ideji i pokretu Zrinjskog niti njihovim navijačima nego sportu. Kako i treba biti.
Jeste.
S tim da bih dodao, Rudar nas je "samo" odučio od fudbala, a Zrinjski odmorio pola ekipe i opet nas sataro.
Sad bih mogao pisati elaborate što je to možda baš tako lako bilo u oba meča, a i u ostalim unazad otkad, al svi imamo oči (osim ljudi koji biraju Želji i prvih 11, a i transfere).

Što se tiče ponašanja na tribinama, dominira sindrom krda.
Nekad će se aplaudirati ili zviždati samo jer čuješ grupu da je počela.
Nevezano za sinoć, vrlo malo se koristi mozak.

Ja se ne slažem s grupom po mnogo pitanja i veoma rijetko prisustvujem utakmicama jer neću da mi djeca slušaju konstantno ritmično psovanje, čuj mene navijanje.
Pošteno, pa kako bude.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 mar 2026, 11:41

Neutral je napisao/la:

Taj glupi neuki balija.
Jest, sigurno se aplaudiralo ustasama, Praljku, UZPu, cionizmu i tome slicno :tokralju: a ne Juricu koji nas majstorski natrpa i slozi het trik.

Jbg, moras poceti koristiti malo mozak.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 03 mar 2026, 11:47

Fascinantno koliku potrebu imaju da lazu sami sebe i dokazuju nesto. Mislim glupo je uopste spominjati kad se cestita nekome jer pricamo o fudbalu zbog kojeg smo svi ovdje, to je svima jasno osim njima. S druge strane ti isti navijaci FKS mogu bukvalno na predavanje kod Manijaka da im se odrzi lekcije o patriotizmu i odnosu prema fudbalu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 mar 2026, 11:51

Upisi korisnika sakahuligana su dobar primjer zašto se ljudi ne trebaju uzimati izmeđuse.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 11:53

ne pricajte nebuloze horde zla i prestati necemo nikada su jedine ispravne price i prave patriote koji vole ovu drzavu , to su pokazali tim da su se zajedno skupili njih 80 i napali tkz.ustase iz Sirokog skripare njih 20 , koliko se oni samo bore za svoju domovinu

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 mar 2026, 11:58

sakahuligana je napisao/la:
03 mar 2026, 11:53
ne pricajte nebuloze horde zla i prestati necemo nikada su jedine ispravne price i prave patriote koji vole ovu drzavu , to su pokazali tim da su se zajedno skupili njih 80 i napali tkz.ustase iz Sirokog skripare njih 20 , koliko se oni samo bore za svoju domovinu
Pa jucer cijelu utakmicu si pravio upise na forumu. Ides li ti na utakmice uopste, Bog ti dao zdravlja.
- FKS -

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 12:00

Hajdeee je napisao/la:
03 mar 2026, 11:58
03 mar 2026, 11:53
Pa jucer cijelu utakmicu si pravio upise na forumu. Ides li ti na utakmice uopste, Bog ti dao zdravlja.
Jucer zadnja poruka u 17h poslije te prva jutros u 10h?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 mar 2026, 12:02

WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK ZRINJSKI (0 : 1) 1 : 3
Status: Odigrana
Datum: 02.03.2026 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 7467
Sudija: SIVAC Ermin
A1: ĆOSIĆ Marijan | A2: MASKALJEVIĆ Perica
Delegat:
Posmatrač suđenja: TERZIĆ Husein

GOLEM SI ŽELJO

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 03 mar 2026, 12:02

03 mar 2026, 12:00

Ti si majstore debil, jasno mi je da vjerovatno i nisi nas navijac jer se iz aviona vidi da smrdis na njihove, hram gigant i slicni. 99% tvojih postova je cist debilizam.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 03 mar 2026, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2026, 12:03

Neka te, pomalo, ne mogu svi biti naši :D
Koševo Zapad

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 03 mar 2026, 12:04

KONTRASVIH je napisao/la:
03 mar 2026, 12:02
03 mar 2026, 12:00

Ti si majstore debil, jasno mi je da vjerovatno i nisi nas navijac jer se iz aviona vidi da bazdis na njihove, hram gigant i slicni. 99% tvojih postova je cist debilizam.
Boga mi ja dok sam na ovom forumu sve vise i vise citam da ste ti,grbavicahram,nodi (od njega vise zajebanciju prave nego sto ga prozivaju) i neki samba najveci imbecili ovog foruma , jeste da su i mene poceli svrstavat sa vama al **** nema veze

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 03 mar 2026, 12:06

Shategabri je napisao/la:
03 mar 2026, 12:03
Neka te, pomalo, ne mogu svi biti naši :D
Sve isti likovi koji se vrte u krug. Evo ovog ako je nas zovem ga neka bira tribinu ja mu kupujem ulaznicu :pray:

Evo vidis kako se sam izofira :rol:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 03 mar 2026, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Hajdeee, leo1946, Nemanja99 i 19 gostiju.