Za te pare nema bolje

U Paper Moon-u nas trojica 9 boca popili , kako je dobro
Moderator/ica: insider
I Kandahar i provincija Helmond su uz kešovinu najbolje mjesto za život.
VensanKasel je napisao/la: ↑03 mar 2026, 22:02Za te pare nema boljeCHR je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:54Najbolji izbor vina, ubjedljivo. Uzeo neko Chardonnay na akciji 60 markica.VensanKasel je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:49
Top je buđavi
Koje je vino ? Ima izbora dobrog u Crvenoj jabuci ...
U Paper Moon-u nas trojica 9 boca popili , kako je dobro![]()
Prosle godine si, cini mi se, postio?
Pokusao. Nije to za mene.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 22:23Prosle godine si, cini mi se, postio?![]()
Ja volim viski i tako sam jednom za rodj dobio neki, flasa tipa 3/4 stoje ...cuvo ga godinu dvije, jednom se zapili stuko ga za noc...tad sam shvatio da nema smisla davat neke aman pare na alkohol
Spremaju se 20 ljeta za ovaj rat. Kakva greska babuke Donalda.General Sardar Bahman Kargar: ‘At the same time as missile launches, we are also producing missiles and have no concerns about military equipment reserves.’
Ja sam ganjao viski jedno vrijeme, skupljao flase. Imao sam 20tek pappy van vinkle flasa. Ukus top, mada najbolje sto sam pio je red breast 27, irac. Kupim flasu a 100, prodam za 1000.invincible1921 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:04Ja volim viski i tako sam jednom za rodj dobio neki, flasa tipa 3/4 stoje ...cuvo ga godinu dvije, jednom se zapili stuko ga za noc...tad sam shvatio da nema smisla davat neke aman pare na alkoholCHR je napisao/la: ↑03 mar 2026, 22:01jest'. flasu srubim za sat vremena.bavariapivo je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:59
E pa to se kupuje!!! Sta je tebi dati 300 kmica za uzitak?
Ne isplati se, brt.Ima ovih basic vazda
Pa nisu Obama, Kamala i Vance iz bogati familja. Trump i Kennedy su druga stvar.alemsa je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:36Melanija jeste sigurno, ali ona nije, niti ce, niti moze imati politicku karijeru. Dok je ova starleta dogurala da bude predstavnik stranke, know the difference.soko je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:23
Mislis kao Melanija, to ti je to sto ti hoces da kazes.
Ne mogu ja priznati kad je kamala visoko obrazovana osoba, zavrsila skolu i nisam joj ja cuvao svijecu.
Isto kao za Obamu, covjek obrazovan u onome sto je radio. Trump nije.
Cak i JD Vance iako ga ne volim, covjek zavrsio law school na yale
Ne znam za te bogatase i njihove diplome (cast svakome ko je posteno zavrsio), ali previse je tu konekcija, ovog onog. Ima ti je i Trump ekonomski fakultet zavrsio (sto je vazda znacilo svugdje na svijetu) kao postovani/tezi fakultet, pa ne zna dvije prostoprosirene recenice srociti.
E da hoće kročiti kopitama, tu im je i kraj.
Ja mislim da nemaju. Nije to tako lako sklopit.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:46Mislim da Donald nije spavao otkako je napravio ovu grešku sa napadom na Iran. Mislio je da će ljudi mu predati zemlju bez borbe, tek onako, jer je on kao Amerikanac(a nije).
Sve više vjerujem da Iranci još nisu pokazali najjači dio arsenala koji imaju. Jer ko će ga znati šta su sklapali i pravili unazad 20 godina po raznim planinskim bunkerima.