Tebra, nema potrebe da ovako prozivas forumasa @CHR.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 04:44
Ma onaj ko ima keshovinu, on se ne hvali. To samo radi bijeda.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Koliko su samo puta soko i alem usrali ovu temu sa jednom te istom raspravom to je za izucavanja.
Jest, svi se naoruzavaju municijom, a mi uljem i brasnom.
1946-1987
- VivaLaStella
- Kontakt:
Imamo ramin biceps da nas brani
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
Hard to believe it's not Scholes 🎶
- Shategabri
Još toalet papira nagurati i elham
I goriva jednu kacu za kupus.
Koševo Zapad
BiH namjenska industrija ima kapacitet proizvesti 11 miliona kg municije i oružja te 1,3 miliona kg eksploziva.
Jedino šta hronično nedostaje jesu dvije barutane.
I narod BiH treba imati ostave pšenice te kukuruza, onda obradive zemlje na kojoj će to uzgajati. Plus čistiti izvore vode.
Moramo vratiti onu žilavost. Evo me trenutno na godišnjem u Hercegovini, milina. Pomažem ocu u čišćenju njiva te pripremi zemlje za sadnju.
Jedino šta hronično nedostaje jesu dvije barutane.
I narod BiH treba imati ostave pšenice te kukuruza, onda obradive zemlje na kojoj će to uzgajati. Plus čistiti izvore vode.
Moramo vratiti onu žilavost. Evo me trenutno na godišnjem u Hercegovini, milina. Pomažem ocu u čišćenju njiva te pripremi zemlje za sadnju.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Opet ovi islamski fundamentalisti
Rednke stranka za rednek osobe bez obzira na naciju, vjeru ili porijeklo.
Pobuna u američkoj vojsci: Komandanti gurali vjeru i priču o Armagedonu u Iranu, tvrde da je Isus odabrao Trumpa
Rednke stranka za rednek osobe bez obzira na naciju, vjeru ili porijeklo.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovih dana sam u nekom serijalu knjiga sa Poirotom, mogla bi se i serija pogledat opet. Poirot, Miss Marple, Monk. Sve vrhunske detektivske serije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
btw. Alem je glasao za ovoOldTownDistrict je napisao/la: ↑04 mar 2026, 10:05Opet ovi islamski fundamentalisti
Pobuna u američkoj vojsci: Komandanti gurali vjeru i priču o Armagedonu u Iranu, tvrde da je Isus odabrao TrumpaRednke stranka za rednek osobe bez obzira na naciju, vjeru ili porijeklo.
- invincible1921
- Kontakt:
Vrhunska serija, toliko dobra atmosfera,gluma i sve... tacno se covjrk bolje osjeca kad pogledanapoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 10:47Ovih dana sam u nekom serijalu knjiga sa Poirotom, mogla bi se i serija pogledat opet. Poirot, Miss Marple, Monk. Sve vrhunske detektivske serije.![]()
=\_1921_/=
- napoleon72
- Kontakt:
Ma fenomenalna, nema sta. Nikad nisam uspio progutat Kennetha Branagha kao Poirota u ovim novim filmovima. Previse je fejk, od brkova do akcenta. Sutchet jedan jedini.invincible1921 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 11:08Vrhunska serija, toliko dobra atmosfera,gluma i sve... tacno se covjrk bolje osjeca kad pogledanapoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 10:47Ovih dana sam u nekom serijalu knjiga sa Poirotom, mogla bi se i serija pogledat opet. Poirot, Miss Marple, Monk. Sve vrhunske detektivske serije.![]()
![]()
Branagh ce mi uvijek bit prof. Lockhart
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- invincible1921
- Kontakt:
Ma niko ni blizu, Suchet jedini Poirot...tacno sam ga tako i zamisljo ko dijete citajuci knjigenapoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 11:11Ma fenomenalna, nema sta. Nikad nisam uspio progutat Kennetha Branagha kao Poirota u ovim novim filmovima. Previse je fejk, od brkova do akcenta. Sutchet jedan jedini.invincible1921 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 11:08Vrhunska serija, toliko dobra atmosfera,gluma i sve... tacno se covjrk bolje osjeca kad pogledanapoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 10:47
Ovih dana sam u nekom serijalu knjiga sa Poirotom, mogla bi se i serija pogledat opet. Poirot, Miss Marple, Monk. Sve vrhunske detektivske serije.![]()
![]()
![]()
Branagh ce mi uvijek bit prof. Lockhart![]()
=\_1921_/=
- Marsal
- Kontakt:
Evo da niko nikome ne zavidi.

U šta Bog stavi dušu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
Najbolje opisano , baš se bolje osjećam kada pogledam . Najjači mi je njegov hod , kako su se sezone mijenjale od vesele atmosfere do tame ....invincible1921 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 11:08Vrhunska serija, toliko dobra atmosfera,gluma i sve... tacno se covjrk bolje osjeca kad pogledanapoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 10:47Ovih dana sam u nekom serijalu knjiga sa Poirotom, mogla bi se i serija pogledat opet. Poirot, Miss Marple, Monk. Sve vrhunske detektivske serije.![]()
![]()
Zadnja epizoda mi nije legla nikako .
Ne znam jeste li gledali A Touch of Frost , jeste zeznuto da se navikneš da David Jason nije Del Boy , ali isto odlična serija . Ako imate EON , sve sezone njih 15 imate u video klubu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
U pravu si 100%, sljedeci put cemo se dogovoriti da izbrisemo postove kad se tako zanesemo, iako tad spavate da ne morate citati ujutru.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 04 mar 2026, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Wilshere10
- Kontakt:
Cekaj, alem zarađuje 182k godisnje? Jel to u srpskim dinarima ili? 
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 11 gostiju.