FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
18%
2. Borbu za Evropu
177
44%
3. Sredinu tabele
66
16%
4. Borbu za opstanak
87
22%

Ukupno glasova: 404

Rahatlokum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rahatlokum » 04 mar 2026, 15:32

Pa nema logike da nam u Doboju ista pustaju/prodaju kada i njima gori pod nogama...

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 04 mar 2026, 15:45

Rahatlokum je napisao/la:
04 mar 2026, 15:32
Pa nema logike da nam u Doboju ista pustaju/prodaju kada i njima gori pod nogama...
ne sklanja se nama niko, ovo je izmisljen problem unutarnje prirode
nek crknu dusmani, najjaci smo

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 04 mar 2026, 15:52

Kajkutenjoyer je napisao/la:
04 mar 2026, 15:45
Rahatlokum je napisao/la:
04 mar 2026, 15:32
ne sklanja se nama niko, ovo je izmisljen problem unutarnje prirode
Ma naravno, dapace protiv nas svi najvise zapnu.. ostaje da vidimo sta su dusmani sad spremili

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 04 mar 2026, 15:57

Samo use i u svoje kljuse. Izaće Željo iz ovoga jači nego ikada

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 04 mar 2026, 16:09

Pa da smo pametni sve napore bi ulozili da zavrsimo koji bod, ova ekipa igrom ne moze go dati nikom a ne bodove osvojiti. Odbijati od plate i tražiti načine osigurati opstanak.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 04 mar 2026, 16:16

KrajinaTm87 je napisao/la:
04 mar 2026, 14:26
Muftic je u onom fazonu mogu i da pogrijesim, mogu odigrati dobru utakmicu a mogu biti i najlosiji svejedno nemam zamjenu... E bas zbog toga sto je to sebi umislio treba na hladjenje. Ali treba imati hrabrosti pa klupirati Muftica, Krpica itd odmah se uvrijede nase "zvijezde" i slijedi bojkot i rusenje trenera. Savo donesi nam promjene vec od subote!
Ja sam na to obracao paznju prije pocetka sezone jos, jednostavno kad nemas konkurenciju nemas zelju i potrebu za napredak, Mufticev napredak je stagnirao dosta u nedostatku konkurencije na mjestu golmana, i dijelom zbog trenera. A i njegovo klupiranje je sad sasvim logicna opcija, losa forma uzasna, skandali, kao kapiten nikakav. Koliko je Abdulahovic dobra opcija ne znam branio je na pripremama nesto i ono u kupu jednom (fali mu tekmi) , Cosic je rizik iako je mali talentovan haos al kad se samo sjetim koliko smo Muftica trpili kad je tek stao na go, mozda je ipak Tarik bolja opcija u ovom trenutku.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 04 mar 2026, 16:24

Muftic nece biti sklonjen s gola nikad, bezveze palamudite gluposti.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 04 mar 2026, 16:30

zeljodogroba je napisao/la:
04 mar 2026, 15:22
Admir74 je napisao/la:
04 mar 2026, 15:20
Kajkutenjoyer je napisao/la:
04 mar 2026, 14:33
glasine koji ce botovi krenut ubrzo sirit odma da se zna da nisu tacne.
Lp
:?:
Ma garant neko spinovanje oko dogovora, poklanjanja bodova, namjestanja, vice, itd
Pa to jedini razuman potez, ti posteno do kraja prvenstva neces boda osvojiti

zeljojedanjedini
Kontakt:

Post Postao/la zeljojedanjedini » 04 mar 2026, 17:00

Povedi nas Savo

segasega
Kontakt:

Post Postao/la segasega » 04 mar 2026, 17:26

Ovo za baklje i pirothniku je prevazislo svaku mjeru..12500 km kazne...ja znam da je ono lijepo za oči napravivse atmosfera ali brate sto je previše previše...

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 04 mar 2026, 17:28

Boga vam, posto sam ja ocito glup, pojasnite mi kakav je rezon Mufticu (tako i bilo kojem drugom igracu) da se, kako pisete, opustio jer zna da ga se nece skinuti sa gola?

zdrav rezon kaze da bi takvim ponasanjem samo sebi nastetio, kroz smanjivanje sanse za bilo kakav ozbiljniji transfer. isto tako, valjda je svjestan da nije Bogom dan i za Zelju. ako nastavi ovako, brzo mu je hoklica. prije ce biti da su prethodne, jedna, dvije sezone bile period njegovog dostizanja maksimuma i sada se samo uklopio u sivilo ekipe, sampouzdanje na 0, uz dodatnu promjenu trenera. ocito, sa boljeg, na goreg.

inace, znacajan broj navijaca je sklon promjeni misljenja preko noci. igraci ih kupe jednom dobro odigranom utakmicom, bespotrebnim klizecim, pokazivanjem muda u svadji sa protivnickim igracima... pa im se pocne skandirati, zvati ih na ogradu da vode navijanje... nakon 3 utakmice se ti isti tjeraju iz kluba.

Vedo, ko Vedo... otkako je stao na gol, stekao sam utisak da nije za velike stvari. tavorenje u nasoj ligi ili nekom manjem turskom klubu i to je to. samo to nisam zelio napisati da mi se ne "skace po ledjima" ovdje. slicno je za mnoge druge igrace. lahko kupe masu, uzivaju u svojih 5 minuta slave, dok im se, horski, ne pocne psovati i pljuvati. vecina jedva doceka da Karamarku vidi ledja, a sad vidimo koliko nam je valjao. da ne nabrajam dalje

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 04 mar 2026, 17:32

segasega je napisao/la:
04 mar 2026, 17:26
Ovo za baklje i pirothniku je prevazislo svaku mjeru..12500 km kazne...ja znam da je ono lijepo za oči napravivse atmosfera ali brate sto je previše previše...
Navijači koji klub oštete u toku godine za 100 i više hiljada KM nisu navijači.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 04 mar 2026, 17:43

Hrasno15 je napisao/la:
04 mar 2026, 17:32
segasega je napisao/la:
04 mar 2026, 17:26
Navijači koji klub oštete u toku godine za 100 i više hiljada KM nisu navijači.
Nevjerovatno šta rade, a za to još imaju opravdanje.

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 04 mar 2026, 17:56

Protiv sam upotrebe pirotehnike. Može za rođendan ili neki bitan datum, ali ovako ovo svaku utakmicu bez ikakve potrebe. Za 100 hiljada KM u sezoni(kazni) možemo jednog finog igrača platiti.

segasega
Kontakt:

Post Postao/la segasega » 04 mar 2026, 18:08

Može se atmosfera napraviti i bez baklji..jer pazi u komu gdje stoji cc 1000 navijača plati kartu 15 km to je 15000 km prihod kluba.
E sad plate za njih kaznu 12500 km znaci oni su skoro uvjek klubu na teret.i Jos sad treba da nam se suspenduje istok znaci minus jos jedan oko 30-40 hiljada...ponavljam jesu Manijaci trenutnonu Bosni broj1 bez premca ali mislim da se moze napraviti neka luda atmosfera i bez paljenja

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 mar 2026, 18:12

ristagrad je napisao/la:
04 mar 2026, 17:28
Boga vam, posto sam ja ocito glup, pojasnite mi kakav je rezon Mufticu (tako i bilo kojem drugom igracu) da se, kako pisete, opustio jer zna da ga se nece skinuti sa gola?

zdrav rezon kaze da bi takvim ponasanjem samo sebi nastetio, kroz smanjivanje sanse za bilo kakav ozbiljniji transfer. isto tako, valjda je svjestan da nije Bogom dan i za Zelju. ako nastavi ovako, brzo mu je hoklica. prije ce biti da su prethodne, jedna, dvije sezone bile period njegovog dostizanja maksimuma i sada se samo uklopio u sivilo ekipe, sampouzdanje na 0, uz dodatnu promjenu trenera. ocito, sa boljeg, na goreg.

inace, znacajan broj navijaca je sklon promjeni misljenja preko noci. igraci ih kupe jednom dobro odigranom utakmicom, bespotrebnim klizecim, pokazivanjem muda u svadji sa protivnickim igracima... pa im se pocne skandirati, zvati ih na ogradu da vode navijanje... nakon 3 utakmice se ti isti tjeraju iz kluba.

Vedo, ko Vedo... otkako je stao na gol, stekao sam utisak da nije za velike stvari. tavorenje u nasoj ligi ili nekom manjem turskom klubu i to je to. samo to nisam zelio napisati da mi se ne "skace po ledjima" ovdje. slicno je za mnoge druge igrace. lahko kupe masu, uzivaju u svojih 5 minuta slave, dok im se, horski, ne pocne psovati i pljuvati. vecina jedva doceka da Karamarku vidi ledja, a sad vidimo koliko nam je valjao. da ne nabrajam dalje
X je takvih primjera a najocitiji je Ibrahim Šehic 2009, orilo gorilo Ibro na golu i kad dovedoše onog golmana iz Hajduka na posudbu pa on protiv Čelika na Grbavici odlican bio a Šeha odmarao zbog kartona, Šeha podje da trenira i dogura do reprezentacije.
Što se Vede tiče za njegovo dobro treba na klupu da razmisli sta zeli u zivotu. Kapitensku nije ničim zasluzio a dala mu se po uzoru na lavoraše i Nidala Čelika.
Da ne kažem da mu za ponašanje na terenu i nonšalanciju treba dva šamara odvaliti.
On je od Marta 2025 i utakmice protiv Posušja, kriminalan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 04 mar 2026, 19:11

Oni su samo skupina narkomana, vidjeli oni nisu grupe. Par ljudi uzima pare, to je sve. Ma stranu to sve, oni blage veze nemaju sta je vodja, sta je navijanje, ono je mali slager kad levatu das mikrofon, a on konta da je bojevo bolje, ide u rat ko da je Vikic ide u akciju. O bakljama ne treba ni pisati. I oni kartu ne placaju 15 maraka nemojte se zavaravati lazima. Da ih bar ima hiljada da placaju karte 15 maraka da pokrijemo kazne.

jalija
Kontakt:

Post Postao/la jalija » 04 mar 2026, 20:55

GavranBeli je napisao/la:
04 mar 2026, 19:11
Oni su samo skupina narkomana, vidjeli oni nisu grupe. Par ljudi uzima pare, to je sve. Ma stranu to sve, oni blage veze nemaju sta je vodja, sta je navijanje, ono je mali slager kad levatu das mikrofon, a on konta da je bojevo bolje, ide u rat ko da je Vikic ide u akciju. O bakljama ne treba ni pisati. I oni kartu ne placaju 15 maraka nemojte se zavaravati lazima. Da ih bar ima hiljada da placaju karte 15 maraka da pokrijemo kazne.
Navijači Želje nikad neće pljuvati po Manijacima. Naglasak na navijači Želje jer ovdje svi znaju da ti to nisi mulac jedan.
Ostaje ti forum **** da cmizdriš jedino jer ništa drugo u životu ne možeš postići.

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 04 mar 2026, 21:37

bruda al kad zapalim baklju znashh kako se osjecam jakooooooooo

Djecu od 16 godina uče kvazinavijanju, te nosi baklje, petarde, te nekoga izbodi, na tuče nosi letve, mrzi pitare i Srbe. Manijaci su mi prije par sezona izgledali kao normalna grupa, nije bilo (puno) narkomanije i dilanja, nije bilo pirotehnike i baklji u našem terenu, zadnje 2-3 godine su postali sve gori i gori, i sve što su nekad imali prije 10-12 godina im se vratilo na tribinu. Ovo što danas rade je više štete nego koristi za Klub. Dobiješ kaznu + uništiš svoj teren, kakvi degeni
hajduk živi vječno

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 04 mar 2026, 21:40

jalija je napisao/la:
04 mar 2026, 20:55
GavranBeli je napisao/la:
04 mar 2026, 19:11
Navijači Želje nikad neće pljuvati po Manijacima. Naglasak na navijači Želje jer ovdje svi znaju da ti to nisi mulac jedan.
Ostaje ti forum **** da cmizdriš jedino jer ništa drugo u životu ne možeš postići.
Ja imam utakmica ti ih neces imati za dva života. To sto ti opravdavas onaj idiotizam plaho mi puca ona stvar. Zbog balavurdije nam je otisao Karamarko, Alic htio ici, otisao Dan, pola igraca hoce da napusti klub zbog debila. Od tad krece sve naopako. Cuj dosli smo danas da navijamo zbog grupe jer smo najbolji. Eto degena bez mozga
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 04 mar 2026, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Giba87, inzomni, lakilone, perodeformero i 79 gostiju.