FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao sto kolega rece moramo vjerovat Mamicu taman da kaze da cemo dobit BORDO ARENU ZA.83 rodjendan.
Ovo nije tandem zvani ibricic-rozman. Koji je dalio rozmana kako on sve planira kako on na sve misli bla bla i onda dodjes da je onaj srbin sto trenira onu djecu pa im govori kako neznate a imate najboljeg trenera na svijetu.
Mamic ima reference takve da cak profuli sve zivo, opet nemoze covjek reci nista Mirvicu.
Dovest tipove ko ibricica sa 0 refernsi taj i da je pogodio sve zivo bi trebo bit istjeran
Ovo nije tandem zvani ibricic-rozman. Koji je dalio rozmana kako on sve planira kako on na sve misli bla bla i onda dodjes da je onaj srbin sto trenira onu djecu pa im govori kako neznate a imate najboljeg trenera na svijetu.
Mamic ima reference takve da cak profuli sve zivo, opet nemoze covjek reci nista Mirvicu.
Dovest tipove ko ibricica sa 0 refernsi taj i da je pogodio sve zivo bi trebo bit istjeran
Kako je moguce da smo odkupili ugovor i IMA PRAVO DA IGRA ODMA. Zar nije kraj prelaznog roka i da sad samo mozes podpisat igraca bez ugovora..
Gdje je objavljeno da ayla otirina
Gdje je objavljeno da ayla otirina
Kako volim kad napišem par činjenica, a delulu navijači se upale.
Zrinjski jeste bolji od nas, to pokazuju rezultati u zadnjih 5 godina, što u domaćem prvenstvu, što u Europi. Ljudi imaju dobre igrače i drže ih, mi mijenjamo cijeli tim svaku godinu. Hoćemo li spominjati stručnjaka Cvitanovića koji veze s vezom nema? Javite mi se u DM, ja ću uslikati svoju člansku, kao i dokaze da sam bio na utkamicama i po kiši i po snijegu.
Zrinjski jeste bolji od nas, to pokazuju rezultati u zadnjih 5 godina, što u domaćem prvenstvu, što u Europi. Ljudi imaju dobre igrače i drže ih, mi mijenjamo cijeli tim svaku godinu. Hoćemo li spominjati stručnjaka Cvitanovića koji veze s vezom nema? Javite mi se u DM, ja ću uslikati svoju člansku, kao i dokaze da sam bio na utkamicama i po kiši i po snijegu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
- Maroon1946
- Kontakt:
Klub je imao 6 pobjeda zaredom i sad upao u krizu i nije sramota izgubiti od Borca u BL i protiv Veleža. Za vikend ide utakmica koja se mora dobiti a i u kupu nista nije izgubljeno imamo revans. Licno bi sacekao bar kraj sezone pa onda pravio zakljucke. Po meni je Mario dosad sasvim korektan posao odradio.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa jarane, jes bio na zadnjoj utakmici, jes vidio one detonacije ispod sjeverne tribine. Ne mozes gledat utakmicu, ko da si u Iranu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:24Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
Sami smo krivi sto nas pucaju po usima.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- MaroonBjelave
- Kontakt:
To valjda tek treba doci na red. Ovo su kazne nakon utakmica kupa i prvog kola nastavka prvenstva.Jet2Holiday je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:43Pa jarane, jes bio na zadnjoj utakmici, jes vidio one detonacije ispod sjeverne tribine. Ne mozes gledat utakmicu, ko da si u Iranu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:24Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ma vala ono nije ugodno biloMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:50To valjda tek treba doci na red. Ovo su kazne nakon utakmica kupa i prvog kola nastavka prvenstva.Jet2Holiday je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:43Pa jarane, jes bio na zadnjoj utakmici, jes vidio one detonacije ispod sjeverne tribine. Ne mozes gledat utakmicu, ko da si u Iranu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:24Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ayla bivsa. Hvala Mamicu
-
atomskaNavika
- Kontakt:
Otišla Ajla, kako da ne
Vlasnik APPAREL BRANDS INTERNATIONAL, INC. ,United States, 15760 143rd Avenue Renton, Washington 98058 ,United States
Zastupnik
ALIMANOVIĆ AJLA, Direktor
Nismo bas toliko glupi da vjerujemo u ovaj
Sad kad imaš trideset, opet samo misliš ti kome glavu razbiti.
Znao sam da lupas gluposti, ali mi je ovo to i potvrdiloNeza je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:14Kako volim kad napišem par činjenica, a delulu navijači se upale.
Lp
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
I dalje trener koji nam je osvojio najviše trofeja, i sa kojim smo igrali dobro u Europi. Ako znaš nekog ko je osovjio više u Sarajevu, reci.NazorUso je napisao/la: ↑04 mar 2026, 19:28Znao sam da lupas gluposti, ali mi je ovo to i potvrdiloNeza je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:14Kako volim kad napišem par činjenica, a delulu navijači se upale.
Lp
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Steta ako Gojkovic ne ostane,najbolji stoper lige sigurno.Turo je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:49Sarajevo ostaje bez četiri igrača: Mamić priprema tim za Evropu i narednu sezonu
Na kraju sezone klub sa Koševa bi moglo napustiti nekoliko igrača kojima ističu ugovori.Renato Gojković još nije dobio ponudu za ostanak, pa se njegov odlazak čini realnim. Renan Oliveira trenutno je povrijeđen, ne može igrati, ali ni on ne bi trebao ostati na Koševu. Brazilski napadač nije se pokazao ozbiljnim napadačkim rješenjem za Sarajevo, pa bi i on mogao čistih papira mogao napustiti Koševo na kraju sezone.
Iskusni stoper Slavko Bralić ima 33 godine. Odigrao je solidno do sada, ali bi Sarajevo trebalo da se okrene nekim mlađim igračima kao rješenjima na toj poziciji.
Ugovor ističe i Anesu Krdžaliću bivšem mladom reprezentativcu BiH. Ovaj 21-godišnjak koji je imao dvije teže povrede, ali se uspio vratiti i mogao bi dobiti ponudu za produženje saradnje.
sport.ske
Renan i Bralic cao.Za Krdzalica bi jos malo razmislio mada ispada iz u21 pa vjerovatno i on ide.On os kad je dosao kod nas isti,1 dobra utakmica daje znakove zivota 2 prosjek 2 katastrofa i tako u krug.
Ovo za baklje prosto jasno,nemoj paliti i necete moci kazniti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nekad si ovako pisao o Zrinjskom ;Neza je napisao/la: ↑04 mar 2026, 19:44I dalje trener koji nam je osvojio najviše trofeja, i sa kojim smo igrali dobro u Europi. Ako znaš nekog ko je osovjio više u Sarajevu, reci.NazorUso je napisao/la: ↑04 mar 2026, 19:28Znao sam da lupas gluposti, ali mi je ovo to i potvrdiloNeza je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:14Kako volim kad napišem par činjenica, a delulu navijači se upale.
Lp![]()

'naci jos jedan sa "F" sifrom na forumu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Samo bi Renana ja pustio, ovu trojicu bi ostavio ako se ne povrijede.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2026, 19:45Steta ako Gojkovic ne ostane,najbolji stoper lige sigurno.Turo je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:49Sarajevo ostaje bez četiri igrača: Mamić priprema tim za Evropu i narednu sezonu
Na kraju sezone klub sa Koševa bi moglo napustiti nekoliko igrača kojima ističu ugovori.Renato Gojković još nije dobio ponudu za ostanak, pa se njegov odlazak čini realnim. Renan Oliveira trenutno je povrijeđen, ne može igrati, ali ni on ne bi trebao ostati na Koševu. Brazilski napadač nije se pokazao ozbiljnim napadačkim rješenjem za Sarajevo, pa bi i on mogao čistih papira mogao napustiti Koševo na kraju sezone.
Iskusni stoper Slavko Bralić ima 33 godine. Odigrao je solidno do sada, ali bi Sarajevo trebalo da se okrene nekim mlađim igračima kao rješenjima na toj poziciji.
Ugovor ističe i Anesu Krdžaliću bivšem mladom reprezentativcu BiH. Ovaj 21-godišnjak koji je imao dvije teže povrede, ali se uspio vratiti i mogao bi dobiti ponudu za produženje saradnje.
sport.ske
Renan i Bralic cao.Za Krdzalica bi jos malo razmislio mada ispada iz u21 pa vjerovatno i on ide.On os kad je dosao kod nas isti,1 dobra utakmica daje znakove zivota 2 prosjek 2 katastrofa i tako u krug.
Ovo za baklje prosto jasno,nemoj paliti i necete moci kazniti.
Krdzalic je pokazao da moze, ako izdrzi ovu sezonu bez povrede ponudit mu ugovor 1+1
Gojkovic/Bralic tesko da mozes naci iskusnije i bolje na centralnom stoperu, + navikli su na ekipu, ligu itd. Cesto nas zayebavaju povrede, tako da bolje ostaviti obojicu.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
A jesi ti vidio jarane detonacija u Banja Luci na utakmici mislim da ih je cak i vise bilo sad kad smo igrali s njima....Jet2Holiday je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:43Pa jarane, jes bio na zadnjoj utakmici, jes vidio one detonacije ispod sjeverne tribine. Ne mozes gledat utakmicu, ko da si u Iranu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:24Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Horde samo derite 
Zorane samo gas
Zorane samo gas
Od mene nikad nece imati postovanje... rece Neza i baci drkicu na Stimca i Sulentu.
I ja budala, raspravljam se s likovima koji mijenjaju misljenje kako vjetar puhne !
I ja budala, raspravljam se s likovima koji mijenjaju misljenje kako vjetar puhne !
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, PapakIzSa i 22 gosta.

.png)