po ko zna koji put su dokazali da su najcipkastiji klub,vukasovic nam je i prosli put sudio protiv njih i cist nam go ponistio,jel slucajnost drugi put zaredom da nas krade ? ne bi reko..bore se za titulu,a 30 navijaca

a nama nesto debili pricaju..samo jadnici znaju psovat sve zenicko i mi lafo na njih ljubomorni,mi kompleksasi,ovo,ono haha.smijesni su ko i ekipa im..ubili smo ih na terenu,nek nam se zahvale bilobrku koji je preglupo ispustio loptu,osim tog smijesnog gola imali su samo jednu sansu..za one pokemone koji tvrde da je smijesni zeljo jaca ekipa nek pogledaju pregled tekme,duplo bolji i duplo vise sansi smo od njih imali nego oni u kupu..onom pomocniku se nayebvem svega..svaki put dize zastavicu,siguran sam da bar u 2 slucaja nije bilo govora o ofsajdu..njihovi igraci ko polarni medvjedi zasticeni..za nas svaki faul zuti,ne smjes ih ruzno pogledo..nista novo kad su oni u pitanju,racunajuci ovu i proslu sezonu 20-ak penala su dobili i jedini su klub koji nigdje al bas nigdje nije pokraden..babala(sisic) je pokazo ruznom krakatom retardu culumu kako se igra,vidio je debil ko je pocetnik..kako ih je majstor dvojicu poslo na cevape i precku pogodio,svaka mu cast,on je i purketu dao loptu za izjednacujuci go..mali je rodjen za velke tekme,dovoljno se sjetit one golcine sarajevu s 25 metara..svaka mu cast..jedva cekam revans kupa pa da im ponovo odrzimo cas fudbala..jedino ih sudije mogu spasit i bilobrk da ispusti loptu ko danas..opet naglasavam,duplo bolja igra i duplo vise sansi nego oni nama u kupu najjace je bilo ono navijanje oni ti ga puuse kuduze..i on s nama kralj navija..poslje subasica sigurno najbolji lijevi bek lige