FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 apr 2011, 22:59

Dobro robovi dobro. Najavljivali ste vi hat-trick pa pusa ko dusa! Eto vi nas danas zgazili a rezultat na semaforu 1-1. Jarane mi vas na grbavici nismo zgazili, ali smo vas pobjedili, a da smo dali jos koji go onda bi to vec bilo gazenje. Taj mali Sisic sta god da je uradio nece ostati nezapamceno kod Culuma. Mlad je taj sisic i pred njim je pocetak a mozda i kraj karijere. Zivi bili pa vidjeli. Decko se uskurcio od onog dana kada je zabio Go Sarajevu.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 apr 2011, 23:00

Pirke_TM87 je napisao/la:Dobro robovi dobro. Najavljivali ste vi hat-trick pa pusa ko dusa! Eto vi nas danas zgazili a rezultat na semaforu 1-1. Jarane mi vas na grbavici nismo zgazili, ali smo vas pobjedili, a da smo dali jos koji go onda bi to vec bilo gazenje. Taj mali Sisic sta god da je uradio nece ostati nezapamceno kod Culuma. Mlad je taj sisic i pred njim je pocetak a mozda i kraj karijere. Zivi bili pa vidjeli. Decko se uskurcio od onog dana kada je zabio Go Sarajevu.
Jel to onaj boto što je u Četvrtak bio u žutim kopačkama ? :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 23:00

Srce_Tebi je napisao/la: Kako se vi tako mali uvijek na kraju izvlacite, napisali ste ovdje 10 stranica u toku utakmice, kako cete nas dobiti...dobili ste q.rac j.bemo vam oba osima.
Pa ti si napisao da ćemo vas dobiti.

ethan28
Kontakt:

Post Postao/la ethan28 » 30 apr 2011, 23:01

po ko zna koji put su dokazali da su najcipkastiji klub,vukasovic nam je i prosli put sudio protiv njih i cist nam go ponistio,jel slucajnost drugi put zaredom da nas krade ? ne bi reko..bore se za titulu,a 30 navijaca :lol: a nama nesto debili pricaju..samo jadnici znaju psovat sve zenicko i mi lafo na njih ljubomorni,mi kompleksasi,ovo,ono haha.smijesni su ko i ekipa im..ubili smo ih na terenu,nek nam se zahvale bilobrku koji je preglupo ispustio loptu,osim tog smijesnog gola imali su samo jednu sansu..za one pokemone koji tvrde da je smijesni zeljo jaca ekipa nek pogledaju pregled tekme,duplo bolji i duplo vise sansi smo od njih imali nego oni u kupu..onom pomocniku se nayebvem svega..svaki put dize zastavicu,siguran sam da bar u 2 slucaja nije bilo govora o ofsajdu..njihovi igraci ko polarni medvjedi zasticeni..za nas svaki faul zuti,ne smjes ih ruzno pogledo..nista novo kad su oni u pitanju,racunajuci ovu i proslu sezonu 20-ak penala su dobili i jedini su klub koji nigdje al bas nigdje nije pokraden..babala(sisic) je pokazo ruznom krakatom retardu culumu kako se igra,vidio je debil ko je pocetnik..kako ih je majstor dvojicu poslo na cevape i precku pogodio,svaka mu cast,on je i purketu dao loptu za izjednacujuci go..mali je rodjen za velke tekme,dovoljno se sjetit one golcine sarajevu s 25 metara..svaka mu cast..jedva cekam revans kupa pa da im ponovo odrzimo cas fudbala..jedino ih sudije mogu spasit i bilobrk da ispusti loptu ko danas..opet naglasavam,duplo bolja igra i duplo vise sansi nego oni nama u kupu najjace je bilo ono navijanje oni ti ga puuse kuduze..i on s nama kralj navija..poslje subasica sigurno najbolji lijevi bek lige :)

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 apr 2011, 23:02

KB-TM87 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Dobro robovi dobro. Najavljivali ste vi hat-trick pa pusa ko dusa! Eto vi nas danas zgazili a rezultat na semaforu 1-1. Jarane mi vas na grbavici nismo zgazili, ali smo vas pobjedili, a da smo dali jos koji go onda bi to vec bilo gazenje. Taj mali Sisic sta god da je uradio nece ostati nezapamceno kod Culuma. Mlad je taj sisic i pred njim je pocetak a mozda i kraj karijere. Zivi bili pa vidjeli. Decko se uskurcio od onog dana kada je zabio Go Sarajevu.
jesil ga to vidio u cetvrtak na forumu :lol: :lol: posto ste pravi navijaci cuo sam pokvarilo vam se 9 autobusa na putu prema zenici :lol: :lol: :lol: :lol:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 apr 2011, 23:02

LEŠINAR je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la: pirke ides li ti ikad na utakmicu :lol: :lol: 42 navijaca na utakmici :lol:

Jbg derbi. Moraju pokazati masovnost :lol: :lol: :lol: :lol: Što se tiče spavanja, pored otvorenog prozora još uvijek je +6 u odnosu na vas a i kod vas ugrijalo tj. došlo proljeće ali nikako da krene plavo proljeće :lol: :lol: :lol:
Znas kako ti je to igras a nisi u formi al opet 90 % timova ti u toj situaciji skine gace i naguzi se. Ponavljam opet nismo u formi al da smo u formi i da igramo onako kako se to od nasih momaka moze i ocekivati nebi vi ni sa sudijama imali prednost nad nama.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 apr 2011, 23:02

Kako se vi tako mali uvijek na kraju izvlacite, napisali ste ovdje 10 stranica u toku utakmice, kako cete nas dobiti...dobili ste q.rac j.bemo vam oba osima.

ti si bas veliki
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 30 apr 2011, 23:03

Begonja je napisao/la:
Srce_Tebi je napisao/la: Kako se vi tako mali uvijek na kraju izvlacite, napisali ste ovdje 10 stranica u toku utakmice, kako cete nas dobiti...dobili ste q.rac j.bemo vam oba osima.
Pa ti si napisao da ćemo vas dobiti.
Da ali pogledaj komentare poslije... smijao mi se manijak kad sam mu napisao da mi 5 kasika kaze nesto sasvim drugo... !!! nazvao me Dzemilom...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 apr 2011, 23:03

bigaje ovo vam je lima dar
1 poen u nicize i jeni kota
selo al bigaje kup je

NAS I JA SAM ROBIJAS
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 apr 2011, 23:03

bilinopolje je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la: pa gdje nece vas igrac koji sjedi na klupi glumi sudca objasnjava grana rukama al beganovic i aldin sisic kulturno zavrat i lagano udaraj ga dok ostali se raspravljaju .........veci cigana nisam vidio nigdje majke mi neznam kako mislite stici borca sa onakvom igrom ili ste van forme ili je celik jak pa ovo realno govorim jer onakvom igrom borac ce vas mlatnit i na grbavici ...samo cudo vas moze odvesti do titule
Eto ti nam reci da smo van forme. Pa mi u ovakvoj kakvoj smo formi vama smo RAK RANA! Niste nas dobili od suneta i ti se nadjes da kazes da mi lose igramo. Zamisli tek sta bi vam bilo da smo u formi.
e decko dobili ste nas prosle sezone u zenici i niste onda 10 godina i garantujem vam da necete ni naredni 10 godina
:mrgreen:

Po nedostatku racionalnog rezonovanja i kontradiktornosti napisanog ih prepoznaješ.

@Manijaci - razvalili su nas 1:1!!! 8-)

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 30 apr 2011, 23:05

KB-TM87 je napisao/la:
Jest to je tip koji ce vas pokopati u finalu u Zenici..
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 apr 2011, 23:06

Ljudi, ja ne mogu da vjerujem da su nas pocijepali ovako!!! Čuj 1:1!? :o

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 30 apr 2011, 23:16

samo polako , ako sve bude regularno nakon slijedeceg kola prilazima na -4 ili u najboljem slucaju na -3 ... nista jos nije gotovo

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 apr 2011, 23:21

nastavite li sa vrijeđanjima i problem riješiti banovima.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 30 apr 2011, 23:22

Razvalite ih u revansu. Ma sta razvaliti, RAZMONTIRAJTE IH ! 0-6

Sretno!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 apr 2011, 23:23

Jedino sto nam preostaje je da se nadam o da ce Borac do kraja da kiksa a mi da pobjedjujemo. :roll:

KUP je nas :!:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 30 apr 2011, 23:23

ima li iko da napiše nešto o tome kakva je bila tekma??!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 apr 2011, 23:24

Jos da je lazo okvir gola pogodio drugacije bi sve bilo :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 apr 2011, 23:25

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je lazo okvir gola pogodio drugacije bi sve bilo :D
Jesi navalio na Lazu, pa nije Avdić :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 apr 2011, 23:25

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je lazo okvir gola pogodio drugacije bi sve bilo :D
Pogodit ce lazo kad bude trebalo a sjetit ces se ti i svojih i mojih rijeci i ovog okvira gola :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ristagrad i 38 gostiju.