Da li je prošao statut?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prosla je bomba haha
Dok se bavite Zeljom na stadionu vam nalaze lisice, bombe…
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
To je gradski stadion.
- Bersaga
- Kontakt:
Šta imaš ti od toga?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Čuj ovog Rame Isaka za sirotinju što ga flauta djipketu.
Na kojoj su liniji ranjen bio ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ne filozofiraj , majke ti...Taj lik je i dobio ban zahvaljujuci nama sa teme FKS i svi do jednog smo ono sto je uradio popljuvali...zeljovolimte je napisao/la: ↑05 mar 2026, 10:48Sta kazes za jarana i ovo pisanje o malcu u kolicima?
Smijesno, odobravate? @duska?
Kad te covjek cita rekao bi visoko moralna licnost koji po cijeli dan kruzi forumom i sugerise i svojim i drugim forumasima sta je ispravno, a sta nije...
Ni jednom nisam procitao da si reagovao na razne bljuvotine koje su ovdje pisali i vasi forumasi, a sad si nasao palamuditi...
Ovo je opsta tema i steta je sto i ovdje ne postoji moderator da reaguje i da se ovakve stvari ne desavaju, jer je nesto nepojmljivo za zdrav mozak...
Od svih ovdje jedino smo mi reagovali odmah pa je lik i dobio ban, a to je jadno da to mi moramo raditi, a da ne postoji neko koje zaduzen za ovu temu...
Smeta ti @Tobe, da zna pretjerati zna, da zna nasmijati zna, ali shvati jos jednom, niko na bilo koga ne moze uticati sta ce on ili bilo ko drugi,pisati na opstoj temi, niti mozes nekog optuziti da je on, bez dokaza, a ja dokaze da je on onu gadost postavio nisam vidio...
To je Tobe, on se vodi pod ostalo.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:37Pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su 25. februara vršili KDZ pregled Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" te su tom prilikom pronašli i izuzeli jednu ručnu bombu, potvrđeno je za portal Klix.ba.
Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je naložio da se izvrši uviđaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinjena krivična djela izazivanja opće opasnosti (člana 323. stav 1. KZ FBiH) i nedozvoljenog držanje oružja ili eksplozivnih materija (član 371. stav 1. istog zakona).
"Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovih krivičnih djela", rekli su nam iz Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.
Ručna bomba je, kako nezvanično saznajemo, pronađena u VIP sali stadiona "Asim Ferhatović Hase".
Podsjetimo, KDZ pregled se vršio uoči prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Veleža.
Rođeni su ovaj susret dobili rezultatom 1:0 te su tako stekli značajnu prednost uoči revanša koji se igra u Mostaru.
Ne znam jesil muško ili žensko ali brate ili sestro nemoj u VIP - salon molim te
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Pa evo smrad pise jos.. cuj zna nasmijatiVanja8 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:15Ne filozofiraj , majke ti...Taj lik je i dobio ban zahvaljujuci nama sa teme FKS i svi do jednog smo ono sto je uradio popljuvali...zeljovolimte je napisao/la: ↑05 mar 2026, 10:48Sta kazes za jarana i ovo pisanje o malcu u kolicima?
Kad te covjek cita rekao bi visoko moralna licnost koji po cijeli dan kruzi forumom i sugerise i svojim i drugim forumasima sta je ispravno, a sta nije...
Ni jednom nisam procitao da si reagovao na razne bljuvotine koje su ovdje pisali i vasi forumasi, a sad si nasao palamuditi...
Ovo je opsta tema i steta je sto i ovdje ne postoji moderator da reaguje i da se ovakve stvari ne desavaju, jer je nesto nepojmljivo za zdrav mozak...
Od svih ovdje jedino smo mi reagovali odmah pa je lik i dobio ban, a to je jadno da to mi moramo raditi, a da ne postoji neko koje zaduzen za ovu temu...
Smeta ti @Tobe, da zna pretjerati zna, da zna nasmijati zna, ali shvati jos jednom, niko na bilo koga ne moze uticati sta ce on ili bilo ko drugi,pisati na opstoj temi, niti mozes nekog optuziti da je on, bez dokaza, a ja dokaze da je on onu gadost postavio nisam vidio...
Sta je bolan smijesno u tome sto nas naziva zemuncima, Ivicu kriminalcem. Trenutno nema osobe na dunjaluku da bi se toga sjetila osim njega.
Ili da se nasmijemo i ovom postu?
Pa sjetim se samo kad je Merak one.gluposti postavljao. Sve do jednog ste se javili kao i mi da se s tim stane.
Dok vi za ovog vaseg jadnika kazete zna pretjerati.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Govedarska logika Tobe je najveći hajvan na forumu sigurno je on ono postavio. Ne možeš nekoga optuživati ako nije sigurno dokazano da je on. Bez obzira što ga ne mogu mislim da nije Tobe jer on sigurno ne bi pravio novi profil da postavi onu gadost. On bi to postavio sa ovog sa kojeg piše da je mislio. Ima psihića ovdje dobrih
A @Merak ne pise je li ?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:19Pa evo smrad pise jos.. cuj zna nasmijatiVanja8 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:15Ne filozofiraj , majke ti...Taj lik je i dobio ban zahvaljujuci nama sa teme FKS i svi do jednog smo ono sto je uradio popljuvali...zeljovolimte je napisao/la: ↑05 mar 2026, 10:48
Sta kazes za jarana i ovo pisanje o malcu u kolicima?
Sta je bolan smijesno u tome sto nas naziva zemuncima, Ivicu kriminalcem. Trenutno nema osobe na dunjaluku da bi se toga sjetila osim njega.
Ili da se nasmijemo i ovom postu?
Pa sjetim se samo kad je Merak one.gluposti postavljao. Sve do jednog ste se javili kao i mi da se s tim stane.
Dok vi za ovog vaseg jadnika kazete zna pretjerati.
Ponavljam ti ponovo, jedini smo mi sa teme FKS odmah reagovali i lik je banovan ko god je bio, ali shvati mi nismo moderatori ove teme...
Ovdje se danima prosipa nacionalizam, ismijavaju se smrti djece u Iranu, Palestini i niko ne reaguje...
Ovu temu neko mora uredjivati, a to je do Admina...
Ima dosta moderatora i sa drugih tema, pa ima i vas @Irfo i na onaj bolesni post niko nije reagovao osim nas, a ni jedan forumas s tema Sarajeva ono nije podrzao...
A ponavljam ti, mozes samo nagadjati da je on to uradio, jer nema dokaza da je on to uradio i na to neki vas dodje i postavi neku fotku, znaci javno objelodani identite od nekog forumasa...Taj postupak je na nivou onog posta koji je objavljen...I ti nisi reagovao , vec si se onako napamet slozio s tim...
Vama u glavi je za sve kriv Tobe, a niko ne postavlja pitanje, a sta ako on nije postavio ?
Nijaz će to riješiti.IMResurrected je napisao/la: ↑05 mar 2026, 13:50Najveca greska Zeljeznicara ove sezone je imenovanje Save Milosevica za trenera. Oni potcjenjuju o koliko losem strucnjaku se radi. Ne zna covjek apsolutno nista, zalutao u trenerski posao, u sto ce se i sami brzo uvjeriti.
Da su pogodili sa trenerom mogli su se relativno lagano izvuci bez obzira na sve probleme. Ovako, bice im jako tesko. Nije nemoguce, ali sve zavisi od toga koliko brzo smijene Savu i naravno koga dovedu umjesto njega.
-
sakahuligana
- Kontakt:
I šta se tu tačno sakrilo ako stoje postovi i dan danas? Na kraju krajeva, šta i ako je pronađena bomba? Ne razumijem... Birvaktile je pronađena i na sjeveru Grbavice pa nikome ništa...sanjinusto je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:26Zato i kazem masinerija. To je napisalo par ljudi, svi su ih odmah ispsovali i proglasili ubacenim elementima.NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:19Bukvalno prije 7 dana pisali na našoj temi o tome. Propade ti fazon.sanjinusto je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:54Bombu im postave i to procuri tek sedam dana kasnije.
Pitarima treba cestitati kako dobro kriju probleme koje imaju. Jako dobro organizovana medijska i botovska masinerija sa ovim forumom gdje kontrolisu tri teme kao centralom.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Radi se druze o VIP salonu. Tu je postavljena bomba. Znaci nije nekome slucajno ispala iz dzepa. Ovo su ozbiljne stvari. Nadam se da ce sve biti ok. Nije zajebancija.NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:52I šta se tu tačno sakrilo ako stoje postovi i dan danas? Na kraju krajeva, šta i ako je pronađena bomba? Ne razumijem... Birvaktile je pronađena i na sjeveru Grbavice pa nikome ništa...sanjinusto je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:26Zato i kazem masinerija. To je napisalo par ljudi, svi su ih odmah ispsovali i proglasili ubacenim elementima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ko zna mozda je za sanina ili nijaza. Pa gradski je stadion, ne mozemo znati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Poslije kantice vajkrema u salonu s trofejima, imamo bombicu u vipu. Divevi 
Gradski stadion, bombu mogu ostaviti i njihovi navijači ili bilo ko.NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:52I šta se tu tačno sakrilo ako stoje postovi i dan danas? Na kraju krajeva, šta i ako je pronađena bomba? Ne razumijem... Birvaktile je pronađena i na sjeveru Grbavice pa nikome ništa...sanjinusto je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:26Zato i kazem masinerija. To je napisalo par ljudi, svi su ih odmah ispsovali i proglasili ubacenim elementima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ErosViverosViv i 16 gostiju.