Sto objasnjavas glupanu. Znaju oni dobro ko je.Vanja8 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:35A @Merak ne pise je li ?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:19Pa evo smrad pise jos.. cuj zna nasmijatiVanja8 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:15
Ne filozofiraj , majke ti...Taj lik je i dobio ban zahvaljujuci nama sa teme FKS i svi do jednog smo ono sto je uradio popljuvali...
Kad te covjek cita rekao bi visoko moralna licnost koji po cijeli dan kruzi forumom i sugerise i svojim i drugim forumasima sta je ispravno, a sta nije...
Ni jednom nisam procitao da si reagovao na razne bljuvotine koje su ovdje pisali i vasi forumasi, a sad si nasao palamuditi...
Ovo je opsta tema i steta je sto i ovdje ne postoji moderator da reaguje i da se ovakve stvari ne desavaju, jer je nesto nepojmljivo za zdrav mozak...
Od svih ovdje jedino smo mi reagovali odmah pa je lik i dobio ban, a to je jadno da to mi moramo raditi, a da ne postoji neko koje zaduzen za ovu temu...
Smeta ti @Tobe, da zna pretjerati zna, da zna nasmijati zna, ali shvati jos jednom, niko na bilo koga ne moze uticati sta ce on ili bilo ko drugi,pisati na opstoj temi, niti mozes nekog optuziti da je on, bez dokaza, a ja dokaze da je on onu gadost postavio nisam vidio...
Sta je bolan smijesno u tome sto nas naziva zemuncima, Ivicu kriminalcem. Trenutno nema osobe na dunjaluku da bi se toga sjetila osim njega.
Ili da se nasmijemo i ovom postu?
Pa sjetim se samo kad je Merak one.gluposti postavljao. Sve do jednog ste se javili kao i mi da se s tim stane.
Dok vi za ovog vaseg jadnika kazete zna pretjerati.
Ponavljam ti ponovo, jedini smo mi sa teme FKS odmah reagovali i lik je banovan ko god je bio, ali shvati mi nismo moderatori ove teme...
Ovdje se danima prosipa nacionalizam, ismijavaju se smrti djece u Iranu, Palestini i niko ne reaguje...
Ovu temu neko mora uredjivati, a to je do Admina...
Ima dosta moderatora i sa drugih tema, pa ima i vas @Irfo i na onaj bolesni post niko nije reagovao osim nas, a ni jedan forumas s tema Sarajeva ono nije podrzao...
A ponavljam ti, mozes samo nagadjati da je on to uradio, jer nema dokaza da je on to uradio i na to neki vas dodje i postavi neku fotku, znaci javno objelodani identite od nekog forumasa...Taj postupak je na nivou onog posta koji je objavljen...I ti nisi reagovao , vec si se onako napamet slozio s tim...
Vama u glavi je za sve kriv Tobe, a niko ne postavlja pitanje, a sta ako on nije postavio ?
Oni koji postavljaju radovana i mladica postavili su i onog momka.
Vuciceva krmad ili grbavićaci