Arjan Malić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dedo26
Kontakt:

Re: Arjan Malić

Post Postao/la dedo26 » 05 mar 2026, 14:03

Maverick je napisao/la:
02 mar 2026, 02:36
dedo26 je napisao/la:
01 mar 2026, 22:44
Po meni najgori igrac u repki sto sam gledao zadnjih 10 godina, ali vjerovatno je to jer igra desnog beka sto nije njegova prirodna pozicija.
Ti si dedo nama malo dementan.
Nisam dementan, nego lik je uspio u repki svaki dodir s loptom odigrat pogresno i svaki put ispast u odbrani, to se bas moras potrudit. Drugo je sto tipa Civic kiksne pa bas tad padne gol, pa ga proglasavaju najgorim. Malic je imao srece da nas ne kostaju njegove greske u nekim velikim utakmicama, a pri tome je i mlad pa mu se oprasta, nece niko da bude direktan. Opet kazem, igrao je na neprirodnoj poziciji, pa necu nista da govorim, iako cini mi se da je on def promjenio poziciju i da ce biti RB do kraja karijere.

aezakmi
Kontakt:

Re: Arjan Malić

Post Postao/la aezakmi » 05 mar 2026, 18:16

dedo26 je napisao/la:
05 mar 2026, 14:03
Maverick je napisao/la:
02 mar 2026, 02:36
dedo26 je napisao/la:
01 mar 2026, 22:44
Po meni najgori igrac u repki sto sam gledao zadnjih 10 godina, ali vjerovatno je to jer igra desnog beka sto nije njegova prirodna pozicija.
Ti si dedo nama malo dementan.
Nisam dementan, nego lik je uspio u repki svaki dodir s loptom odigrat pogresno i svaki put ispast u odbrani, to se bas moras potrudit. Drugo je sto tipa Civic kiksne pa bas tad padne gol, pa ga proglasavaju najgorim. Malic je imao srece da nas ne kostaju njegove greske u nekim velikim utakmicama, a pri tome je i mlad pa mu se oprasta, nece niko da bude direktan. Opet kazem, igrao je na neprirodnoj poziciji, pa necu nista da govorim, iako cini mi se da je on def promjenio poziciju i da ce biti RB do kraja karijere.
Nisi ništa loše rekao. Lakše je uvijek bilo popljuvati domaće igrače, nego one koje "maznemo" nekome iz dijaspore. Arjan je mlad momak, ali nikad neće napraviti veliku karijeru, uvijek će igrati u osrednjim evropskim klubovima i reprezentacija od njega nikad neće imati neke koristi. Svaka čast na patriotizmu i borbi, ali onda po tome bi mogao u reprezentaciju i Haris Zahiragić, on je po govoru još veći patriota.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Benko123, CAGarfia, cutura, legendarnadruga, Sarun, torbica i 48 gostiju.