Arjan Malić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

dedo26
Kontakt:

Re: Arjan Malić

Post Postao/la dedo26 » 05 mar 2026, 14:03

Maverick je napisao/la:
02 mar 2026, 02:36
dedo26 je napisao/la:
01 mar 2026, 22:44
Po meni najgori igrac u repki sto sam gledao zadnjih 10 godina, ali vjerovatno je to jer igra desnog beka sto nije njegova prirodna pozicija.
Ti si dedo nama malo dementan.
Nisam dementan, nego lik je uspio u repki svaki dodir s loptom odigrat pogresno i svaki put ispast u odbrani, to se bas moras potrudit. Drugo je sto tipa Civic kiksne pa bas tad padne gol, pa ga proglasavaju najgorim. Malic je imao srece da nas ne kostaju njegove greske u nekim velikim utakmicama, a pri tome je i mlad pa mu se oprasta, nece niko da bude direktan. Opet kazem, igrao je na neprirodnoj poziciji, pa necu nista da govorim, iako cini mi se da je on def promjenio poziciju i da ce biti RB do kraja karijere.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 05 mar 2026, 18:16

dedo26 je napisao/la:
05 mar 2026, 14:03
Maverick je napisao/la:
02 mar 2026, 02:36
dedo26 je napisao/la:
01 mar 2026, 22:44
Po meni najgori igrac u repki sto sam gledao zadnjih 10 godina, ali vjerovatno je to jer igra desnog beka sto nije njegova prirodna pozicija.
Ti si dedo nama malo dementan.
Nisam dementan, nego lik je uspio u repki svaki dodir s loptom odigrat pogresno i svaki put ispast u odbrani, to se bas moras potrudit. Drugo je sto tipa Civic kiksne pa bas tad padne gol, pa ga proglasavaju najgorim. Malic je imao srece da nas ne kostaju njegove greske u nekim velikim utakmicama, a pri tome je i mlad pa mu se oprasta, nece niko da bude direktan. Opet kazem, igrao je na neprirodnoj poziciji, pa necu nista da govorim, iako cini mi se da je on def promjenio poziciju i da ce biti RB do kraja karijere.
Nisi ništa loše rekao. Lakše je uvijek bilo popljuvati domaće igrače, nego one koje "maznemo" nekome iz dijaspore. Arjan je mlad momak, ali nikad neće napraviti veliku karijeru, uvijek će igrati u osrednjim evropskim klubovima i reprezentacija od njega nikad neće imati neke koristi. Svaka čast na patriotizmu i borbi, ali onda po tome bi mogao u reprezentaciju i Haris Zahiragić, on je po govoru još veći patriota.
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 20 mar 2026, 21:09

Jako dobar drugo poluvrijeme što gledam. Srčan. :salut:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 mar 2026, 21:30

CAGarfia je napisao/la:
20 mar 2026, 21:09
Jako dobar drugo poluvrijeme što gledam. Srčan. :salut:
Evo zavrseno i meni dobar nekako mi djeluje puno brzi i smireniji
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 20 mar 2026, 21:33

Jel opet igra halfbacka, kad aBd budemo kidali Ligu nacija sa 3 stopera nazad jer ih imamo na izvoz sad.

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 13 apr 2026, 13:44

Malić mora pod hitno bježati iz Sturma. Založen je na poziciji koja mu namanje odgovara i to se ne mijenja.
Siguran sam da bi na poziciji stopera ili defanzivnog veznog, već bio matrijal za lige 5. Nismo od njega još vidjeli ni dio potencijala koji posjeduje, ali mora naću klub gdje će igrati ono što zna. Jedan od igrača kojima polivalentnost usporava napredak.

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 22 apr 2026, 21:50

I on izasao zbog povrede. Je li gledao ko?

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 10 maj 2026, 16:17

I danas klupa naravno. Nadam se da ga nece biti sutra medju 26,iako znam da ga Barba gotivi vise od Gazibega ali zao mi je,al ne zasluzuje..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 maj 2026, 16:21

RightBack je napisao/la:
10 maj 2026, 16:17
I danas klupa naravno. Nadam se da ga nece biti sutra medju 26,iako znam da ga Barba gotivi vise od Gazibega ali zao mi je,al ne zasluzuje..
A sutra je objava 26 imena ili ipak 35+?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 10 maj 2026, 16:26

Beduin je napisao/la:
10 maj 2026, 16:21
RightBack je napisao/la:
Ja ocekujem da ce dat spisak od 26 na koje racuna za SP; uz 5-6 pretpoziva recimo ako ko od ovih 26 otpadne zbog povrede. E sad ne znam kako to ide, dal on moze sutra recimo objavit spisak od 35 i da mu svi oni dodju na pripreme pred Makedoniju,pa da ih vidi i procijeni uzivo, a onda skonta kojih 26 bi poveo - jer on uvijek naglasava da ih voli vidjeti na treningu itd itd :D Nisam siguran dal je to izvodivo jer ono kad skontam, s jedne strane nema mi logike recimo da Mahmica stavi odmah u tih 26 koji 100% putuju a nije momka ni vidio na djelu (a sam to potencira stalno).. mada s druge strane mi ima logike i volio bih da ga pozove u tih 26 haha ako to sve ima smisla :D :D

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 maj 2026, 16:29

Ja ne razumijem kako neki ljudi ne mogu shvatiti da je sutra obavezan prošireni spisak od 35+ igrača. Znači i da selektor ne želi, on mora objaviti taj spisak zvanični, prošireni.

Što se tiče prijateljske utakmice, i tu bude limit uglavnom na 26 prijavljenih. A ti možeš sa strane nezvanicno dovesti i janelta da trenira ako želiš, samo što on ne može konkurisati za meč, kao ni preostali preko te brojke.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 10 maj 2026, 16:31

DeeWa je napisao/la:
10 maj 2026, 16:29
Ja ne razumijem kako neki ljudi ne mogu shvatiti da je sutra obavezan prošireni spisak od 35+ igrača. Znači i da selektor ne želi, on mora objaviti taj spisak zvanični, prošireni.

Što se tiče prijateljske utakmice, i tu bude limit uglavnom na 26 prijavljenih. A ti možeš sa strane nezvanicno dovesti i janelta da trenira ako želiš, samo što on ne može konkurisati za meč, kao ni preostali preko te brojke.
Spisak od 35+ igraca mora objaviti Fifi, nama moze 26 + stand by….

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 10 maj 2026, 16:34

Sindikat12 je napisao/la:
10 maj 2026, 16:31
DeeWa je napisao/la:

Upravo,vrlo moguce je da mi uopste ne vidimo koji igraci su na tom prosirenom spisku

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 maj 2026, 16:52

RightBack je napisao/la:
10 maj 2026, 16:26
Beduin je napisao/la:
RightBack je napisao/la:
Ja ocekujem da ce dat spisak od 26 na koje racuna za SP; uz 5-6 pretpoziva recimo ako ko od ovih 26 otpadne zbog povrede. E sad ne znam kako to ide, dal on moze sutra recimo objavit spisak od 35 i da mu svi oni dodju na pripreme pred Makedoniju,pa da ih vidi i procijeni uzivo, a onda skonta kojih 26 bi poveo - jer on uvijek naglasava da ih voli vidjeti na treningu itd itd :D Nisam siguran dal je to izvodivo jer ono kad skontam, s jedne strane nema mi logike recimo da Mahmica stavi odmah u tih 26 koji 100% putuju a nije momka ni vidio na djelu (a sam to potencira stalno).. mada s druge strane mi ima logike i volio bih da ga pozove u tih 26 haha ako to sve ima smisla :D :D
Zato i pitam jer znam da mora dostaviti spisak sa 35+ imena i cisto sumnjam da ce javnosti predociti samo 26 imena. Vjerujem da ce dati vise imena radi motivisanosti samih igraca, ionako uvijek moze doci do nepredvidjenih okolnosti i bude tu rotacija i izmjena, svakom igracu imponije da se prozove njegovo ime pa makar i ne igrao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 maj 2026, 16:59

DeeWa je napisao/la:

A zašto bi to radio? Koja je logika iza toga?
Ko prvo, do kraja mjeseca će se još utakmica igrati i postoji mogućnost da se neko povrijedi. Ko drugo, čemu uništavati nekom nade prije vremena?

Da ne pričam što se neko može posebno istaći za ona 1-2 preostala mjesta koja su možda neizvjesna i gdje može doći do neke promjene iako se većina zna.

Nijedna reprezentacija to ne radi, ne znam što bi mi to radili.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 10 maj 2026, 17:11

DeeWa je napisao/la:
10 maj 2026, 16:59
DeeWa je napisao/la:

A zašto bi to radio? Koja je logika iza toga?
Ko prvo, do kraja mjeseca će se još utakmica igrati i postoji mogućnost da se neko povrijedi. Ko drugo, čemu uništavati nekom nade prije vremena?

Da ne pričam što se neko može posebno istaći za ona 1-2 preostala mjesta koja su možda neizvjesna i gdje može doći do neke promjene iako se većina zna.

Nijedna reprezentacija to ne radi, ne znam što bi mi to radili.
Pa neće biti zakljucan taj spisak, ako se neko povrijedi, svakako će ga pozvati naknadno kao uvijek. Jedino ostaje taj dio forme ali se mora prelomiti jednom. Okupljanje će sigurno početi izmedju 20. i 25. za tih 26 koji nudi pozvani.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 10 maj 2026, 22:31

RightBack je napisao/la:
10 maj 2026, 16:26
Beduin je napisao/la:
RightBack je napisao/la:
Đe ga druže nije vidio? Pa taj je uzivo isao gledati suparnicke igrace heh..
Bio je taj u Jablonecu druze par put, ili neko od saradnika, 100%

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 11 maj 2026, 00:46

Kod nas najbolje se naci na sirem spisku, na kraju dobijes poziv i jos zavrsis u prvoj postavi :kafa:

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 11 maj 2026, 16:08

Gledam ovaj spisak....Mujakic ( kiksao protiv Kipra ono sto je odigrao, Celik ( koji je on faktor, jeli minute odigrao u klf. i barazu ).

Dalje naprijed Bazdar ( ne moze u klubu zlj ligi ) Jovo ( ni minute u klf i barazu) al se nadju ova dva napadača na spisku.
Hajde recimo da je jedan pozvan pa ok, kraj Dzeke, Tabakovica, Demirovica bez potrebno kroz sistem koji možemo da igramo.

Malic je ipak igrao te neke utkm u klf. kako tako odigrao ih, pa i onaj Karic :kafa: ali jok Celik i Mujakic

Dodaj povr. Amir :kafa: da grije klupu. Nedo Bog povrede se Dedic i Kolasinac protiv Kanade recimo :kafa:

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 11 maj 2026, 17:11

MehofromTurinja je napisao/la:
11 maj 2026, 16:08
Gledam ovaj spisak....Mujakic ( kiksao protiv Kipra ono sto je odigrao, Celik ( koji je on faktor, jeli minute odigrao u klf. i barazu ).

Dalje naprijed Bazdar ( ne moze u klubu zlj ligi ) Jovo ( ni minute u klf i barazu) al se nadju ova dva napadača na spisku.
Hajde recimo da je jedan pozvan pa ok, kraj Dzeke, Tabakovica, Demirovica bez potrebno kroz sistem koji možemo da igramo.

Malic je ipak igrao te neke utkm u klf. kako tako odigrao ih, pa i onaj Karic :kafa: ali jok Celik i Mujakic

Dodaj povr. Amir :kafa: da grije klupu. Nedo Bog povrede se Dedic i Kolasinac protiv Kanade recimo :kafa:
Tog istog Malica ste sahranili zbog prikazanog jel protiv Rumuna. Istina, utakmicu prije dizali ste ga u nebesa.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dena24 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []