Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakva asistencija veznjaka GOŠK-a za Zrinjski.
Malo da se podsjetimo njihove Sloge Doboj koja bi to opet bila kad bi se vratila u PL, ali jbg teže je ući iz federalke.
Nije do latinskog poštenja već nisu u mogućnosti trenutno. Šta kaže Štimac, jel sastanak bio u kabinetu gradonačelnika ili u Lujinoj štali?
Malo da se podsjetimo njihove Sloge Doboj koja bi to opet bila kad bi se vratila u PL, ali jbg teže je ući iz federalke.
Nije do latinskog poštenja već nisu u mogućnosti trenutno. Šta kaže Štimac, jel sastanak bio u kabinetu gradonačelnika ili u Lujinoj štali?
- Bazinga12345
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne postoji neko mjesto sa toliko različitih stavova i mišljenja a da ih povezuje ista stvar tj. domaći fudbal od ovog foruma.Vorovus je napisao/la: ↑05 mar 2026, 20:12Kakva asistencija veznjaka GOŠK-a za Zrinjski.
-
primussucks
- Kontakt:
Kao kad je igrac Borca na posudbi u Gabeli dobio crveni na početku utakmice..Vorovus je napisao/la: ↑05 mar 2026, 20:12Kakva asistencija veznjaka GOŠK-a za Zrinjski.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Realno isti se ko i on. Samo nemate muda da objavite ovo sto on objavi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2026, 18:46Ovaj mi lici na nekog kome je 20km bilo puno da gleda virtuoza ljajica na kosevu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:35A @Merak ne pise je li ?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:19
Pa evo smrad pise jos.. cuj zna nasmijati
Sta je bolan smijesno u tome sto nas naziva zemuncima, Ivicu kriminalcem. Trenutno nema osobe na dunjaluku da bi se toga sjetila osim njega.
Ili da se nasmijemo i ovom postu?
Pa sjetim se samo kad je Merak one.gluposti postavljao. Sve do jednog ste se javili kao i mi da se s tim stane.
Dok vi za ovog vaseg jadnika kazete zna pretjerati.
Ponavljam ti ponovo, jedini smo mi sa teme FKS odmah reagovali i lik je banovan ko god je bio, ali shvati mi nismo moderatori ove teme...
Ovdje se danima prosipa nacionalizam, ismijavaju se smrti djece u Iranu, Palestini i niko ne reaguje...
Ovu temu neko mora uredjivati, a to je do Admina...
Ima dosta moderatora i sa drugih tema, pa ima i vas @Irfo i na onaj bolesni post niko nije reagovao osim nas, a ni jedan forumas s tema Sarajeva ono nije podrzao...
A ponavljam ti, mozes samo nagadjati da je on to uradio, jer nema dokaza da je on to uradio i na to neki vas dodje i postavi neku fotku, znaci javno objelodani identite od nekog forumasa...Taj postupak je na nivou onog posta koji je objavljen...I ti nisi reagovao , vec si se onako napamet slozio s tim...
Vama u glavi je za sve kriv Tobe, a niko ne postavlja pitanje, a sta ako on nije postavio ?
Lik toliko opijen Srbijom. Svaka druga pojmovi kao "cacilend" ,"caci" ,"vucic". Realno koga u Sarajevu briga za njima..
Sad je uzeo i retoriku da su to navijaci Zeljeznicara objavili, podssjeca me na onu pricu "sami sebe granatirali".
J*** ja njemu mater i onome koga podrzava.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Onda ste i vi isti kao i oni što su doveli taurunum bojse na Grbavicu, samo nemate muda da to podržitezeljovolimte je napisao/la: ↑05 mar 2026, 21:04Realno isti se ko i on. Samo nemate muda da objavite ovo sto on objavi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2026, 18:46Ovaj mi lici na nekog kome je 20km bilo puno da gleda virtuoza ljajica na kosevu.Vanja8 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:35
A @Merak ne pise je li ?
Ponavljam ti ponovo, jedini smo mi sa teme FKS odmah reagovali i lik je banovan ko god je bio, ali shvati mi nismo moderatori ove teme...
Ovdje se danima prosipa nacionalizam, ismijavaju se smrti djece u Iranu, Palestini i niko ne reaguje...
Ovu temu neko mora uredjivati, a to je do Admina...
Ima dosta moderatora i sa drugih tema, pa ima i vas @Irfo i na onaj bolesni post niko nije reagovao osim nas, a ni jedan forumas s tema Sarajeva ono nije podrzao...
A ponavljam ti, mozes samo nagadjati da je on to uradio, jer nema dokaza da je on to uradio i na to neki vas dodje i postavi neku fotku, znaci javno objelodani identite od nekog forumasa...Taj postupak je na nivou onog posta koji je objavljen...I ti nisi reagovao , vec si se onako napamet slozio s tim...
Vama u glavi je za sve kriv Tobe, a niko ne postavlja pitanje, a sta ako on nije postavio ?
Lik toliko opijen Srbijom. Svaka druga pojmovi kao "cacilend" ,"caci" ,"vucic". Realno koga u Sarajevu briga za njima..
Sad je uzeo i retoriku da su to navijaci Zeljeznicara objavili, podssjeca me na onu pricu "sami sebe granatirali".
**** ja njemu mater i onome koga podrzava.
Je.bem ja njima mater i onima koji su ih doveli, možel tako, ha!
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Bayern : Grunteher Furth 18 pobjeda za redom.
Barcelona : Malaga 15 pobjeda za redom.
Real Madrid : Rayo Vallecano 15 pobjeda za redom.
Borac : FK Široki 12 pobjeda za redom.
Mogla bi nam liga postaviti jedan europski rekord u profesionalnom nogometu ubrzo.
Igrajte plavi za Republiku Srpsku.
Nitko ne pobjeđuje Lišticu 13 puta za redom
Barcelona : Malaga 15 pobjeda za redom.
Real Madrid : Rayo Vallecano 15 pobjeda za redom.
Borac : FK Široki 12 pobjeda za redom.
Mogla bi nam liga postaviti jedan europski rekord u profesionalnom nogometu ubrzo.
Igrajte plavi za Republiku Srpsku.
Nitko ne pobjeđuje Lišticu 13 puta za redom
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- tutankamon1905
- Kontakt:
mislio sam da su u vrapcicima majstori spinova i izvrtanja stvari, ali bogami mozete im i vi parirat.Vorovus je napisao/la: ↑05 mar 2026, 20:12Kakva asistencija veznjaka GOŠK-a za Zrinjski.
Ostavite i nama nesto da osvojimo, dosta vam titula
Čuj ti njega, dosta vam je titula 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
jesi ti svjestan da ce i vama isti ljudi raditi Kosevo? Koja je razlika?Jet2Holiday je napisao/la: ↑05 mar 2026, 19:01Gledaj tagova na sluzbenoj insta stranici
Stavite beketa, sebiju, amira, efendiju![]()
hajduk živi vječno
To je malo teže pitanje za njih,
A ako ga pročita ujutro, realno bi odgovor mogao biti drugačiji nego večeras. Znaš kako to kod njih ide, mijenja se počesto.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
prije svega kosevo se nikada nece raditi, a u nerealnom univerzumu kada se bude radilo (ponavljam, nece nikad) radit ce se zbog grada, a ne za FKS.f16 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 22:19jesi ti svjestan da ce i vama isti ljudi raditi Kosevo? Koja je razlika?Jet2Holiday je napisao/la: ↑05 mar 2026, 19:01Gledaj tagova na sluzbenoj insta stranici
Stavite beketa, sebiju, amira, efendiju![]()
Na drugoj strani imamo pumpanje narodnog novca u privatne svrhe. Ne bih imao nista da se pomazu klubovi od interesa za drzavu ali ne vidim svrhu ulagati u manje uspjesan klub koji se vec sada redovno bori za opstanak i koji ne moze odrzati ni travu koja im se pokloni. Klub bez transfera skoro deceniju, klub koji ne donosi pare u grad, kanton ili drzavu nego je samo sisa.
Pa na kraju krajeva, neka nadograde grbavicu na 50k stolica ali nemoj mi samo lupetati nikomtenedamo fraze koje su mrtve vec dobrih 15 godina.
Vi se ovde opterećujete nebitnim stvarima,a u Prijedoru nema vode sinoć od 22 h 
- feniksptica
- Kontakt:
Siroki da dovede Hallanda u napad i Gabriela i Salibu u odbranu ne moze ni do X u BL...I DA HOCE 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bolje ti je da navijas za Borac jer vam Siroki Brijeg duva za vratom. Samo vam jos treba da ostanete bez Evrope.feniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2026, 22:57Siroki da dovede Hallanda u napad i Gabriela i Salibu u odbranu ne moze ni do X u BL...I DA HOCE![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:

Stari manćesterovac .
Jel vam još ovisi igra o Carricku?
Tipićni

[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dobro dosli u subotu u goste najvecem klubu u drzavi,samo ovaj put nezadovoljni da napustite glavni grad
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nemoj dvaput rećiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2026, 23:27Dobro dosli u subotu u goste najvecem klubu u drzavi,samo ovaj put nezadovoljni da napustite glavni grad![]()
Mi smo najbolje utakmice odigrali u gostima protiv većih klubova. Dva puta na Grbavici i u Mostaru protiv Zrinjskog. Čak i na Koševu smo fino odigrali.

.png)