Nidal Čelik
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Nidal Čelik
Koda je igro protiv vukovara i belupa,lion pocjepa cz ko djete citanku mi pricamo naskocio ga, to su igraci zivotinje koje imaju po 3-5 m€ platu, i decko lagano nakon 3 utakmice tako reci nosi se sanjima koda je 3 godine standardan u francuskoj ligi..
Nidal ako bude ovako igrao jos ove naredne dvije utakmice mora bit pozvan u Repku i to da bude u prvih 11.
Cuj katic barisic radeljic mujakic karic da igraju pored momka koji je 10 godina mladji i koji vec sa 19 godina ima vecu karijeru od svih stopera trenutno sto ima ukljucujuci i muharemovica koji igra u jacij ligi al u propaloj ekipi.
FK SARAJEVO JE ZASLUZILO DA UZME STO VISE PARA NA NIDALU A DA BI TO USPJELI SER GEJ ZNA STAMU JE CINIT
Nidal ako bude ovako igrao jos ove naredne dvije utakmice mora bit pozvan u Repku i to da bude u prvih 11.
Cuj katic barisic radeljic mujakic karic da igraju pored momka koji je 10 godina mladji i koji vec sa 19 godina ima vecu karijeru od svih stopera trenutno sto ima ukljucujuci i muharemovica koji igra u jacij ligi al u propaloj ekipi.
FK SARAJEVO JE ZASLUZILO DA UZME STO VISE PARA NA NIDALU A DA BI TO USPJELI SER GEJ ZNA STAMU JE CINIT
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Koje nebuloze, jedan pise uzasan, drugi pise za startnih 11.
Ovo je ogromno sto mu se desava i on to iskoristava, ali popustite malo, 15 godina je pred njim. Jel treba da se desi neki slucajni kiks pa da ga proziva drzava ko civica. Opusteno, ne mozemo bit pametniji od ljudi iz lensa nikako
Ovo je ogromno sto mu se desava i on to iskoristava, ali popustite malo, 15 godina je pred njim. Jel treba da se desi neki slucajni kiks pa da ga proziva drzava ko civica. Opusteno, ne mozemo bit pametniji od ljudi iz lensa nikako
Daj druze ba, shvatili smo da ga hoces u prvih 11 jer je iz tvog kluba. Ohani malo. Neces na osnovu 4-5 meceva svu koncepciju mijenjati u odbrani u najbitnijem mecu u zadnjih nekoliko godina, pa nije igrica jbt. Koliko god da je bolji od tih gore pomenutih, a nije sigurno bas u tolikoj mjeri kakvim ga ti opisujes, tesko da moze biti ispred trenutnih stopera, prvenstveno jer ovi sto su vec igrali u kvalifikacijama poznaju sistem igre kod nas, medjusobno su vec igrali zajedno kod nas.Pitar6785 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 02:34Koda je igro protiv vukovara i belupa,lion pocjepa cz ko djete citanku mi pricamo naskocio ga, to su igraci zivotinje koje imaju po 3-5 m€ platu, i decko lagano nakon 3 utakmice tako reci nosi se sanjima koda je 3 godine standardan u francuskoj ligi..
Poziv zasluzuje, to sigurno. O njemu gledati kao starteru tamo od septembra. Ako nastavi ovako, to ce sigurno i biti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma jedino logično je pozvati Čelika umjesto Radeljića, ali ako budemo igrali obje takmičarske utakmice, suludo bi bilo ubacivati ga. Ako druga bude prijateljska, to taman.
Braćo pitari jel ovaj troll ili je za psihijatrije
Katic 28 kuka, igra u drugoligasu koji se najvjerovatnije nece vratit u bundes ligu, i garantujem da bi Lins sa drugom postavim podero salke, plus stoje Katic i najslabi igrac te ekipe.
Karic igra u sturmu koji je smjesan klub u smjesnoj austriskoj ligi u kojoj je Alibegovic sa 17 godina najbolji igrac.
Radeljic HNL vukovar belupo varazdin osjek ajduk rijeka i dinamo. Tako reci amaterska liga u francuskoj bi svi sem dinama ispali iz lige.
Miharemovic covjek igra u sosolu nije on u juventusu milanu interu romi napoliju vec ekipi koja je usla u seriju A prije 7 mjeseci.
Drugo nijedan gore nabrojani igrac nedozivljava niti moze dozivit drzavu bh vise od Nidala, drugo nidal je mladji od svih njih i igra u jacem klubu i jacoj ligi od njih svih, i njegov klubu nije 9 na tabeki vec 2-3 iza psg koji ima 3 igraca koja vise vrijede nego koplet salke sosolo sturm rijeka i protiv takvi ljudi igraca ovaj momak se bori.
I nemoj te suplje price ako Nidal bude igrao ispascemo od Welsa al zato ako katic bude igrao il karic radeljic mi cemo proc.. Muharemovicu svaka cast momak ima kvalitet i ljubav prema drzavi i pored znanja on daje ono sto bi trebao svaki igrac koji igra za bh, al sam siguran da bi Nidal gino i vise nego Muharemovic a da nepricam za tipove ko radeljic katic karic koji su tu radi boljeg statusa u klubu i tako reci 0ljubavi prema drzavi i drzavnom grbu
Zato smatram da Nidal ako bude igrao na ovom nivou jos 2 utakmice do okupljenja da treba bit pozvan i ako na treninzima bude pokazao kvalitet zelju ubacit ga u prvih 11.
Svaki dan trenira 3 sata sa igracima koji su 50x bolji od svakog igraca welsa
Ako mozes plakat za nekim igracem npr Jankovicem, iz **** HNL, zasto nedat sansu koji igra u 5 toj ligi svijeta i tonu timu koji mozda bude prvak te lige..
Karic igra u sturmu koji je smjesan klub u smjesnoj austriskoj ligi u kojoj je Alibegovic sa 17 godina najbolji igrac.
Radeljic HNL vukovar belupo varazdin osjek ajduk rijeka i dinamo. Tako reci amaterska liga u francuskoj bi svi sem dinama ispali iz lige.
Miharemovic covjek igra u sosolu nije on u juventusu milanu interu romi napoliju vec ekipi koja je usla u seriju A prije 7 mjeseci.
Drugo nijedan gore nabrojani igrac nedozivljava niti moze dozivit drzavu bh vise od Nidala, drugo nidal je mladji od svih njih i igra u jacem klubu i jacoj ligi od njih svih, i njegov klubu nije 9 na tabeki vec 2-3 iza psg koji ima 3 igraca koja vise vrijede nego koplet salke sosolo sturm rijeka i protiv takvi ljudi igraca ovaj momak se bori.
I nemoj te suplje price ako Nidal bude igrao ispascemo od Welsa al zato ako katic bude igrao il karic radeljic mi cemo proc.. Muharemovicu svaka cast momak ima kvalitet i ljubav prema drzavi i pored znanja on daje ono sto bi trebao svaki igrac koji igra za bh, al sam siguran da bi Nidal gino i vise nego Muharemovic a da nepricam za tipove ko radeljic katic karic koji su tu radi boljeg statusa u klubu i tako reci 0ljubavi prema drzavi i drzavnom grbu
Zato smatram da Nidal ako bude igrao na ovom nivou jos 2 utakmice do okupljenja da treba bit pozvan i ako na treninzima bude pokazao kvalitet zelju ubacit ga u prvih 11.
Ako mozes plakat za nekim igracem npr Jankovicem, iz **** HNL, zasto nedat sansu koji igra u 5 toj ligi svijeta i tonu timu koji mozda bude prvak te lige..
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Karic je bek majstore.
Pitar6785 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 12:46sosolu
Drugo nijedan gore nabrojani igrac nedozivljava niti moze dozivit drzavu bh vise od Nidala
al sam siguran da bi Nidal gino i vise nego Muharemovic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tebi ovo sve rekao? Vala ako ti Muharemovic ne gine dovoljno, zapitaj se malo. Sjeti se Beca nakon meca i njegovih suza. Kao i obicno gluposti pises.Pitar6785 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 12:46Katic 28 kuka, igra u drugoligasu koji se najvjerovatnije nece vratit u bundes ligu, i garantujem da bi Lins sa drugom postavim podero salke, plus stoje Katic i najslabi igrac te ekipe.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al' najjače je kako će Lens možda biti prvak Francuske, ali zato Schalke ni slučajno neće u Bundesligu, a Sasuolo je slučajni prolaznik u Italiji
I pride Vels nema igrače kakve ovaj viđa u Lensu
A zaboravio je da Radeljić igra u ekipi koja će možda osvojiti Konferencijsku ligu
Ili recimo da se ovako svrsrdno bori i da Mateo Marića uključe u repku, jer je glavni igrač ekipe dominantne na Kipru, ligi koja je debelo iznad Austrije ili Švicarske po rejtingu. Ne postoji nijedan igrač u našoj vezi koji je iznad Marića
I pride Vels nema igrače kakve ovaj viđa u Lensu
A zaboravio je da Radeljić igra u ekipi koja će možda osvojiti Konferencijsku ligu
Ili recimo da se ovako svrsrdno bori i da Mateo Marića uključe u repku, jer je glavni igrač ekipe dominantne na Kipru, ligi koja je debelo iznad Austrije ili Švicarske po rejtingu. Ne postoji nijedan igrač u našoj vezi koji je iznad Marića
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čelik da je rođen u Klagenfurtu i da je završio u Lensu preko bečkog Rapida te da je u 18. godini najednom postao standardan u drugoplasiranoj ekipi Francuske, isti ovi kompleksaši i paćenici koji bi da se ko biva čeka s pozivom bi vadili kite i drkali na njega. Toliko.
Ne kontam o cemu ljudi pise.Nidal je vec sad nas drugi najbolji stoper 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Naravno da bi, prvenstveno jer bi ga potencijalno mogla uzeti Austrija. Ko ce Celika uzeti, Francuska mozda? Na kraju krajeva, "svrsavali" bi da ga prvi put zove i da upise minut, cisto da budemo sigurni da ga niko nece uzeti. Kao Kospu npr. Poslije sve po zasluzi. I da, poziv je zasluzio, mjesto u prvih 11 nije TRENUTNO.
Na kraju krajeva, taj isti Celik je iz vedra neba dobio poziv u A selekciju kod Barbareza jos dok je bio u Sarajevu.
Na kraju krajeva, taj isti Celik je iz vedra neba dobio poziv u A selekciju kod Barbareza jos dok je bio u Sarajevu.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 06 mar 2026, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Inače ne može dobiti poziv, ali pošto je u Lens iz Sarajeva prešao, može biti i u prvih 11 dječak koji ima 4-5 utakmica u posljednjih 18 mjeseci jer eto trenira sa jakim saigračima
"objektivnost" level pro
"objektivnost" level pro
Mislim da bi bilo korektno prema Celiku da mu se kapitenska stavi oko ruke i da nas tako povede u Cardiffu, momak voli Bosnu vise nego drugi. O startnoj postavi vec odavno nema diskusije. 
Ovaj decko je sam dogurao do ove ekipe. Nije pao po pritiskom i vratio se nazad u PL.
3-4 odbrambena igraca su se povrijedila, dobio je svoju priliku i za sad je dobro iskoristava.
Svakako treba da dobije poziv, za prvih 11 to je pitanje. E to je neki mac da dvije ostrice, ako dobro odradi a mi odemo na SP sigurno ce biti standardan u nekom timu lige petice.
Ako ne, nece se moci pokazati na SP i kad se vrate ovi ostali iz Lensa, nazad na klupu.
Adriana nema, Mujakic ne treba. Ostajemo na Tariku, Katicu, Dennisu i Nidalu. I to eto Radeljic, kad je pitanje Radeljic ili Nidal, meni bi prvi izbor bio Nidal.
3-4 odbrambena igraca su se povrijedila, dobio je svoju priliku i za sad je dobro iskoristava.
Svakako treba da dobije poziv, za prvih 11 to je pitanje. E to je neki mac da dvije ostrice, ako dobro odradi a mi odemo na SP sigurno ce biti standardan u nekom timu lige petice.
Ako ne, nece se moci pokazati na SP i kad se vrate ovi ostali iz Lensa, nazad na klupu.
Adriana nema, Mujakic ne treba. Ostajemo na Tariku, Katicu, Dennisu i Nidalu. I to eto Radeljic, kad je pitanje Radeljic ili Nidal, meni bi prvi izbor bio Nidal.
Mi smo nerealni kao i obično. Koji god nas igrač negdje zaigra on je svjetska klasa. Na stranu što želim sve najbolje Celiku i što ima šanse da uspije, treba biti realan i reći da on nije bio prvi izbor ni u U21 reprezentaciji BiH. Polako, ljudi. Najbolji pokazatelj će nam biti to kada se vrate povrijedjeni igrači koliko će on imati prilika u klubu i da li ce ih imati.
Ako zbog nekih povreda Sergej odluči da ga ipak pozove kao neku petu opciju koja vjerovatno i neće dobiti minutažu, možda to bude dodatni plus i u francuskoj pa ga budu malo više gurali jer će im i to dati neki signal da se od njega možda mnogo očekuje.
Ako zbog nekih povreda Sergej odluči da ga ipak pozove kao neku petu opciju koja vjerovatno i neće dobiti minutažu, možda to bude dodatni plus i u francuskoj pa ga budu malo više gurali jer će im i to dati neki signal da se od njega možda mnogo očekuje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Samo nastavi aBd da kroz koju godinu ostvariš transfer od 5 miliona eura.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 19 gostiju.

.jpg)