FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LEŠINAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LEŠINAR » 30 apr 2011, 23:25

Elegant je napisao/la:Jedino sto nam preostaje je da se nadam o da ce Borac do kraja da kiksa a mi da pobjedjujemo. :roll:

KUP je nas :!:
Nada zadnja umire :lol: :lol: :lol: Živa istina. Nama već pola države čestitalo a ti se i dalje nadaj :lol: :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 apr 2011, 23:26

lazar ni trudnog slona ne bi pogodio. slonicu kako se vec kaze
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 30 apr 2011, 23:26

LEŠINAR je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jedino sto nam preostaje je da se nadam o da ce Borac do kraja da kiksa a mi da pobjedjujemo. :roll:

Nada zadnja umire :lol: :lol: :lol: Živa istina. Nama već pola države čestitalo a ti se i dalje nadaj :lol: :lol:
:lol: :lol: pola države :lol: :lol: osim iskompleksiranih zenicana,tuzlaka i mostaraca , ko još :?:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 apr 2011, 23:26

Sad kad navale provokatori !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 apr 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 apr 2011, 23:26

KB-TM87 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je lazo okvir gola pogodio drugacije bi sve bilo :D
Jesi navalio na Lazu, pa nije Avdić :D
Vala jedan je avdic ali ni lazo nije daleko :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 apr 2011, 23:28

DPO je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:

:lol: :lol: pola države :lol: :lol: osim iskompleksiranih zenicana,tuzlaka i mostaraca , ko još :?:
Ovdje si izgleda ti najiskompleksiraniji, a vidi, nisi iz ovih navedenih sredina. Do koga je?
Support Velez, It's logical! ★

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 30 apr 2011, 23:30

Izgleda da je bilo udaranja na kraju tekme...

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 30 apr 2011, 23:33

KADETI
ŽELJO - olimpic: 4-0 (Ara Hodžić 3x, autogol) :mrgreen: :mrgreen:
Vila fulio 2 stopostotne sanse, trener se nasalio i rekao: Ne dajte vise loptu Lazaru (Vili) :P
JUNIORI
ŽELJO - olimpic 0-4.. :cry:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 apr 2011, 23:34

kadetzelje je napisao/la:KADETI
ŽELJO - olimpic: 4-0 (Ara Hodžić 3x, autogol) :mrgreen: :mrgreen:
Vila fulio 2 stopostotne sanse, trener se nasalio i rekao: Ne dajte vise loptu Lazaru (Vili) :P
JUNIORI
ŽELJO - olimpic 0-4.. :cry:
bravo momak, svaka vam cast
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 apr 2011, 23:34

Vala drago mi je sto je ovako zavrsilo samo radi ovih vidovitih"DZEMILA",navijaca drugih klubova koji su unaprijed znali da je nastimano i da ce Zeljo pobjediti,pa jadovi da smo stimali prvenstvo pustili bi da se Siroki plasira u finale kupa i kupili bi 6 bodova koje smo izgubili kod kuce od Sirokog i Slobode i vec bi bili ispred Borca.Danasnja utakmica kada je Zeljo u pitanju pokazala je za nas najbitniju stvar a to je kontinuitet davanja golova u gostima i znam da cemo sigurno dati minimalno jedan go i u revansu kupa u Zenici a Celik ni u snu nam nemoze dati tri.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 30 apr 2011, 23:35

Pa nije valjda Monto njihov fan?

ethan28
Kontakt:

Post Postao/la ethan28 » 30 apr 2011, 23:39

Čelik i Željo završili derbi opštom tučom igrača i stručnih štabova
Perica Stančeski se potukao s pomoćnim trenerom Čelika Elvedinom Beganovićem
Crn završetak derbija
Piše: Dino Kurbegovic
30.04.2011 u 22:30 sati.

Twitter Facebook

Utakmica u Zenici završena je opštom tučom koja je izbila prije nego će sudac odsvirati kraj... Elmir Kuduzović je isključen, a Perica Stančeski se potukao s pomoćnim trenerom Čelika... Završilo je1:1.. Poveo je Željezničar već u 9. minutu utakmice. Perica Stančeski je izveo slobodan udarac iskosa, koji je više bio centaršut nego li udarac na gol. No, Luka Bilobrk je loptu koja je bila lagan plijen ispustio i ona je završila iza njegovih leđa, za slavlje oko 200 navijača Plavih koji su stigli u Zenicu. Nakon vodećeg gola Plavih uslijedila je opsada gola Ibrahima Šehića, koji je najzaslužniji za to što Čelik nije večeras osvojio sva tri boda. I, Šehić je definitivno junak derbi susreta 24. kola Premijer lige BiH. U prvom poluvremenu Čelik je imao pregršt velikih šansi. Adilović (dva puta), sjajni Šišić (jednom), Hadžić (dva puta), dok je na drugoj strani Željo samo jednom nakon vodećeg gola u prvom dijelu zaprijetio Bilobrku. Bio je to dalekometni pokušaj Svrake no, ovaj put golman Čelika je reagovao puno sigurnije. U drugom dijelu više je bilo tuče na terenu nego li igre, a trener Čelika Abdulah Ibraković je dvostrukom izmjenom na startu drugog dijela doprinio još boljoj igri svoga tima. Ušli su Brković i Purić. U 66. minutu konačno je pogodio i Eldin Adilović. Nakon sjajne akcije Šišića i Purića, Adilović je sa pet metara nepogrešivo poslao lotu iza leđa, ovaj put nemoćnog Šehića. Do kraja susreta Čelik je imao terensku nadmoć, ali izglednijih prilika nije bilo. Može se reći da u drugom dijelu susreta glavna figura bio sudac Radisav Vukasović, koji je domaćim igračima podijelio osam, a gostujućim tri žuta kartona. U sudijskoj nadoknadi, nakon start Kuduzovića nad Benjaminom Čolićem, Vukasović mu je pokazao drugi žuti odnosno, crveni. I, tada je nastao haos na terenu. Nije se znalo ko koga gura, a ko koga udara. Ipak, nekako se sve uspjelo smiriti, da bi po završetku susreta izbili novi sukobi. Ovaj put Perica Stančeski i pomoćni trener Čelika Elvedin Beganović bili su "glavni akteri". Teško je bilo zaključiti ko je prošao gore u obostranom šaketanju. Kada se sve sabere i oduzme, publika na tribinama, negdje oko 5.000 gledatelja, je najzaslužnija što bi duel Želje i Čelika nekako mogao dobiti prolaznu ocjenu. Što se igre tiče, više je bio izbij, nabij, nego li pravog nogometa..

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 30 apr 2011, 23:42

Sa http://www.themaniacs.org od jednog korisnika preuzeto da postavim :

Pocinjemo bez Visce , Zebe i Beslije. Priliku od pocetak dobivaju Stanceski i E.Colic. Na pocetku ispitivanje snaga, i onda oko 7,8 minute faul sa lijeve strane sa oko 20,25 metara. Perica izvodi , odluci se za neki polusut , golman hvata u ruke al mu lopta ispada i kroz noge prolazi i ulazi u gol. Od tada nismo stvorili niti jedne jedine sanse. Zatvaramo se i cuvamo gol. Elvir Colic odigrao najgoru utakmicu otkad je u Zelji, katastrofa.Vrijedi jos izdvojiti prolaz Svrake po lijevoj strani, ulazi u sesnaest , ali umjesto da osuta , on pada i trazi penal koji nije sviran. Jos u prvom poluvremenu oni imali sansu , sut sa nekih 12,13 m pogodili precku.
Drugo pocinjemo bez izmjena i prvih 10 minuta oni vrse pritisak. U 70 i nekoj , Stanic lose intervenise , oni probijaju po desnoj strani , ubacuju u sesnaest i postizu gol. Mi kao pokusavamo nekim duzim loptama na Lazu ali ne uspijevamo. Tada Amar vadi Colica i Pericu koji je bio najbolji na terenu, i stavlja Zebu i Viscu. Visca je usao u 75 , a izasao u 85 . minuti,kad ulazi B. Colic. To sve govori. Oni jos par puta probili kontru, al bezuspjesno. U medjuvremenu Culum se zakacio sa Kuduzovicem, koji na kraju dobija crveni. Tekma zavrsava, tucom na kraju, ali ko , sta ,kako, ne znam jer nisam vidio fino.
Znaci, odigrali smo prakticno bunker 90 minuta, i sanse nismo stvorili. Sreca nasa pa ovi ne znaju, jer inace bi primili jos jedno 2,3 gola i kuci bi dosli porazeni. Danas dobri bili jedini Seha sa par dobrih intervencija i odlicnim izlascima i zracnim duelima, Stanceski koji se dobro uklopio u vezni red, Culum koji je trcao i borio se kao lav, i Lazo koji se cijeli tekmu hrvao sa njihovim stoperima i par puta prolazio.
Da smo odigrali ofanzivnije, ovo bi sigurno dobili i prisli bi Borcu na 4 boda,ovkao ostaje zal za tim.

Toliko od mene...

Ikos

Post Postao/la Ikos » 01 maj 2011, 00:02

Na Grbavici gori jedan reflektor? mozda se trenira prekovremeni :-)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 01 maj 2011, 00:03

a citajuci izvjestaje momaka koji su bili na tekmi, do ujutro bi trebali trenirati...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 00:11

Najvažnije da smo mi učvrstili drugo mjesto...Rezultat je povoljan, s obzirom na vodstvo očekivali smo pobjedu, ali budimo realni i bod nas sve čini zadovoljnim...Pružila nam se ta neka šansa za eventualnu titulu, ali o toj šansi treba pričati tek ako pred utakmicu protiv Borca bude razlika 3 ili manje bodova, ovako nikako...jer se bezveze zamaramo...i još nešto kako god da igramo Čelik nas ne može pobjediti ma koliko se oni žalili na suđenje i na silne propuštene šanse tj našu sreću...
JER SI JEDAN JEDINI, JER SI NEPOBJEDIVI
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 maj 2011, 00:28

"Prije svega da čestitam Ibrakoviću, što je uspio motivisati ekipu nakon onako teške utakmice u kupu. Čestitam naravno i na osvojenom bodu, jer kad ekipa koja je deseta kada osvoji bod od ekipe koja je druga, to morate smatrati uspjehom.", rekao je strateg Plavih.

Pa nek Ibrakovic ubuduce pazi sta ce pricati o igracima Zelje. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 01 maj 2011, 00:29

Stiglo se doma... :D
Merak ,kuliranje po gradu malo pa ispred integrala malo i onda na tribinu kad dolaze svi i goool s guza na guz nekako udje e takva nam je igra i bila ,nije sad da je celik nesto igrao ali mi smo 0 (NULA) bodova,mozda i ocekivano posto su igrali sve destruktivci (+Popovic) ,uglavnom zakinuo nas za cist penal na Svrakom ja msm u I poluvremenu ostalo sve tu i tamo,sto se tice Celika aaa mesara isto neka saban treca liga drugi red ,mislim na igrace hoce se uderat likovi aaa
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 00:35

amerosm je napisao/la:"Prije svega da čestitam Ibrakoviću, što je uspio motivisati ekipu nakon onako teške utakmice u kupu. Čestitam naravno i na osvojenom bodu, jer kad ekipa koja je deseta kada osvoji bod od ekipe koja je druga, to morate smatrati uspjehom.", rekao je strateg Plavih.

Pa nek Ibrakovic ubuduce pazi sta ce pricati o igracima Zelje. :D :D
Preduhitrio si me :D

Ali kako je ovo bilo nisko, ja mislim da se Ibraković sav zacrvenio od muke :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 maj 2011, 00:52

Osim poceo ko' i Baka.
d rezult is real
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, mavi, Meshko91, Sarun i 51 gost.