Nada zadnja umireElegant je napisao/la:Jedino sto nam preostaje je da se nadam o da ce Borac do kraja da kiksa a mi da pobjedjujemo.![]()
KUP je nas![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nada zadnja umireElegant je napisao/la:Jedino sto nam preostaje je da se nadam o da ce Borac do kraja da kiksa a mi da pobjedjujemo.![]()
KUP je nas![]()
LEŠINAR je napisao/la:Nada zadnja umireElegant je napisao/la:Jedino sto nam preostaje je da se nadam o da ce Borac do kraja da kiksa a mi da pobjedjujemo.![]()
KUP je nas![]()
![]()
![]()
Živa istina. Nama već pola države čestitalo a ti se i dalje nadaj
![]()
Vala jedan je avdic ali ni lazo nije dalekoKB-TM87 je napisao/la:Jesi navalio na Lazu, pa nije AvdićSamo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je lazo okvir gola pogodio drugacije bi sve bilo
Ovdje si izgleda ti najiskompleksiraniji, a vidi, nisi iz ovih navedenih sredina. Do koga je?DPO je napisao/la:LEŠINAR je napisao/la:Nada zadnja umireElegant je napisao/la:Jedino sto nam preostaje je da se nadam o da ce Borac do kraja da kiksa a mi da pobjedjujemo.![]()
KUP je nas![]()
![]()
![]()
Živa istina. Nama već pola države čestitalo a ti se i dalje nadaj
![]()
![]()
pola države
![]()
osim iskompleksiranih zenicana,tuzlaka i mostaraca , ko još
bravo momak, svaka vam castkadetzelje je napisao/la:KADETI
ŽELJO - olimpic: 4-0 (Ara Hodžić 3x, autogol)![]()
![]()
Vila fulio 2 stopostotne sanse, trener se nasalio i rekao: Ne dajte vise loptu Lazaru (Vili)![]()
JUNIORI
ŽELJO - olimpic 0-4..
Preduhitrio si meamerosm je napisao/la:"Prije svega da čestitam Ibrakoviću, što je uspio motivisati ekipu nakon onako teške utakmice u kupu. Čestitam naravno i na osvojenom bodu, jer kad ekipa koja je deseta kada osvoji bod od ekipe koja je druga, to morate smatrati uspjehom.", rekao je strateg Plavih.
Pa nek Ibrakovic ubuduce pazi sta ce pricati o igracima Zelje.![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, zeljovolimte i 33 gosta.