FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozel neko link poslat da ne stopa
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma ne krivim nikog sad. Mislim da se kultura utakmica polahko gubi kod nastrunks1946 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:00Paša moj ima nas dosta što radimo subotom nažalost a išli bi 100%
Moze neko link u privatne
Al cemu ove trake na golovima?
Ovo nije bio penal
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh sto me presječe, nesto Adem guzelja prije šuta, a bgm golman bio na njoj.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Leti lopta dvije minute iz kornera i mi opet lose reagujemo. Svasta
Penal 
Nama ne svira penal po utakmici zadnje 3 sezone I sad trebamo cjepidlacit za penal koji vise jeste nego nije
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ma mi smo presmjesni. Tebe Rudar raznese u sredini, ma mars. Indolentno, nepovezano, sporo i glup eto kako igramo.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 07 mar 2026, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Dosta jaci Rudar za sada. Jedna velika patnja od igre za sad.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sasvim ok je posjeta, raja jos uvijek dolazi, kosevo je ogroman stadion i kad ima 4-5k izgleda kao prazan. Istok je fino popunjen . Ja ji rekao izmedju 4-5k ima sigurno , sto je sasvim ok.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:05Ma ne krivim nikog sad. Mislim da se kultura utakmica polahko gubi kod nastrunks1946 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:00Paša moj ima nas dosta što radimo subotom nažalost a išli bi 100%
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma drug moj, nisu nam nesto ni prikazali kako treba, a osim toga VAR provjera kratko trajala. I onda dode neko s nickom pitar i napise da nije bio penal.
Tacno nas treba zbrisati s lica zemlje.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 07 mar 2026, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo sto igra Mujkic, moze bilo koji junior !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mi bez Elezija ne mozemo meda, sreca pa je Banic druga dimenzija za sve golmane od Vladana
Izgleda da je ovaj brazilac ko renan
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma Bošnji je najveći neprijatelj upravo Bošnjo...ne trebaju nama ni četnici ni ustaše da se uništimo...proklet narod osuđen na propast u svakom smislu i nestanak (šta misliš zašto 2/3 državljana upravo izvan zemlje živi), to smo mi, ali je i više nego zasluženo mora se priznati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:25Ma drug moj, nisu nam nesto ni prikazali kako treba, a osim toga VAR provjera kratko trajala. I onda dode neko s nickom pitar i napise da nije bio penal.![]()
Tacno nas treba zbrisati s lica zemlje.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, nedimmmm1337 i 53 gosta.