Pa bolan taj crveni je okreno utakmicu...kako ces reci samo crveni? Nije ni faul bio a kamoli crveniGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:38Trenbolon je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:35Samo crveniGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:32
Kakva sine pljacka, kad vas malo sudija yebe to je pljacka sezone?
Sudija pogrijesio samo crveni karton, penali cisti ko suza
Cijeli zivot kukatori , ubi vas Rudar, pruzi ruku i
Al objava ova na fbnk orahovica
![]()
Nisam gledao utakmicu i ne zelim sitne faulove da komentarisem, crveni je pogrijesio , penali su ok .
cemu ovaj seljakluk na kraju tekme? Starosjedioci ?
Sve Sandze neke, al Adem je prica za sebe, kakav digitalac Sandzackip od profesionalca nije
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Možeš zaboraviti na to.labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:44Mislim da je stvarno doslo vrijeme da ostavimo razmirnice između nas, ovo sto su uradili jaliji i evo bandic na kosevu je van svake pameti. Vrijeme je da suzbijemo redove i zaboravimo na lokalna prepucavanja.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
Cestitke zelji na pobijedi. Ako Bog da da sloga iz lige ispadne
Zaista ne znam o čemu pričaš.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:48Ma usao da **** sestru ovom bjeguncu od BiH pravosudja Virtualu,on je sitan jedan kriminalac pobjegao u CG nakon sto je udario autom pjesaka
Samo me zanima šta je čovjek u klubu pa može sići na teren i napasti sudiju. Nekad je to radio rahmetli Ismet Bajramović, sad ovaj. U slučaju da ima akreditaciju, onda ok, do mene je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Primjetim, nama je vrhunac prcat druge kad im Rudar uzme bod, a njima taj isti Rudar zabije 3 prije par kola, zato nas i kolju. Ljudi im svinjskom masti trbinu presli oni optereceni drugim klubom. Isto tako ima ljudi i sa druge strane prema Zelji.Pendulum je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:48Možeš zaboraviti na to.labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:44Mislim da je stvarno doslo vrijeme da ostavimo razmirnice između nas, ovo sto su uradili jaliji i evo bandic na kosevu je van svake pameti. Vrijeme je da suzbijemo redove i zaboravimo na lokalna prepucavanja.
labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:51Primjetim, nama je vrhunac prcat druge kad im Rudar uzme bod, a njima taj isti Rudar zabije 3 prije par kola, zato nas i kolju. Ljudi im svinjskom masti trbinu presli oni optereceni drugim klubom. Isto tako ima ljudi i sa druge strane prema Zelji.
Ne, nego je vrhunac namještati igranke drugom klubu na kantonalnom nivou, pa se onda povući kao zadnje pizdurine. Sreća pa nemamo pamćenje zlatne ribice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Hajd sto ih Rudar qrcem po celu, al Bandic im u usta sve, rmaspe curi li curi
Kad su nas ostetili za penale neke, al onaj cirkus u Sirokom tek, svi ste se smijali ovde
Rmaspe rmaspe curi
Kad su nas ostetili za penale neke, al onaj cirkus u Sirokom tek, svi ste se smijali ovde
Rmaspe rmaspe curi
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad se trazio sastanak rekli ste da nije vrijeme za toVirtu4l je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:54labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:51Primjetim, nama je vrhunac prcat druge kad im Rudar uzme bod, a njima taj isti Rudar zabije 3 prije par kola, zato nas i kolju. Ljudi im svinjskom masti trbinu presli oni optereceni drugim klubom. Isto tako ima ljudi i sa druge strane prema Zelji.
Ne, nego je vrhunac namještati igranke drugom klubu na kantonalnom nivou, pa se onda povući kao zadnje pizdurine. Sreća pa nemamo pamćenje zlatne ribice.
Ne znam ja ko se povukao ko zadnja pizdurina, i dan danas to isto radi .
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Kako god brate, i vi ste se iz 4R povukli ili niste ni bili.Virtu4l je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:54labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:51Primjetim, nama je vrhunac prcat druge kad im Rudar uzme bod, a njima taj isti Rudar zabije 3 prije par kola, zato nas i kolju. Ljudi im svinjskom masti trbinu presli oni optereceni drugim klubom. Isto tako ima ljudi i sa druge strane prema Zelji.
Nemoj misit da ja tebi nesto licno, ja govorim samo da se desi taj “presedan” pa da nekim cudom B komponenta bude ujedinjena.
Vrtite se u krug i jedni i drugi imate i pluseva i minusa, i u krug cete se vrtit godinama s tim prepucavanjima dok vico i beus nizu titule i igraju se sa bh fudbalom.
svrakino1921 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:56
Daj nam polufinale Savooo , i da nas 10.000 dodje protiv Borca

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 mar 2026, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
@Zigazaga
Reci kako sam ti čestitao na pobjedi na Grbavici
A gledaj sad Pitara - imali oni imali vi penal
Reci kako sam ti čestitao na pobjedi na Grbavici
A gledaj sad Pitara - imali oni imali vi penal
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nisi ti nikakav navijac. Ti si iskompleksirani debil. Iz kuce svoje neke forice bacas. Pa sto nisi otiso u doboj navijacu?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:55Hajd sto ih Rudar qrcem po celu, al Bandic im u usta sve, rmaspe curi li curi![]()
![]()
Kad su nas ostetili za penale neke, al onaj cirkus u Sirokom tek, svi ste se smijali ovde![]()
Rmaspe rmaspe curi
Naravno da nije vrijeme kad si prije toga uradio apsolutno sve da omalovažiš Želju, raznorazni klošari tipa Tarik Trbić i slični.
Kad ti namjere budu iskrene, bez hinjaluka i podmetanja, onda ćemo pričati. To je stav kluba i apsolutno svaki navijač ga podržava.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
rimljanin90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:58Nisi ti nikakav navijac. Ti si iskompleksirani debil. Iz kuce svoje neke forice bacas. Pa sto nisi otiso u doboj navijacu?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:55Hajd sto ih Rudar qrcem po celu, al Bandic im u usta sve, rmaspe curi li curi![]()
![]()
Kad su nas ostetili za penale neke, al onaj cirkus u Sirokom tek, svi ste se smijali ovde![]()
Rmaspe rmaspe curi
Doboj je grad, pise se velikim, propalico sa Kobilje
Bolan mani se rasprava sa Zemuncima.Hamagara je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:56Kad se trazio sastanak rekli ste da nije vrijeme za toVirtu4l je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:54labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:51Primjetim, nama je vrhunac prcat druge kad im Rudar uzme bod, a njima taj isti Rudar zabije 3 prije par kola, zato nas i kolju. Ljudi im svinjskom masti trbinu presli oni optereceni drugim klubom. Isto tako ima ljudi i sa druge strane prema Zelji.
Ne znam ja ko se povukao ko zadnja pizdurina, i dan danas to isto radi .
Znam bolje od tebe to, ne sekiraj se
Isto kao i to da ti je klub politicka prcija i da ce ti ga talovi sjebati za sva vremena, sjecat ce ga se po ovom sto se desava zadnjih godina, a ne zadnjih 90tak, nazalost.
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 07 mar 2026, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
rimljanin90
- Kontakt:
A ovde se pise ovdje. Seljacino s brdaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:00rimljanin90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:58Nisi ti nikakav navijac. Ti si iskompleksirani debil. Iz kuce svoje neke forice bacas. Pa sto nisi otiso u doboj navijacu?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:55Hajd sto ih Rudar qrcem po celu, al Bandic im u usta sve, rmaspe curi li curi![]()
![]()
Rmaspe rmaspe curi
Doboj je grad, pise se velikim, propalico sa Kobilje
labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:56Kako god brate, i vi ste se iz 4R povukli ili niste ni bili.
Nemoj misit da ja tebi nesto licno, ja govorim samo da se desi taj “presedan” pa da nekim cudom B komponenta bude ujedinjena.
Vrtite se u krug i jedni i drugi imate i pluseva i minusa, i u krug cete se vrtit godinama s tim prepucavanjima dok vico i beus nizu titule i igraju se sa bh fudbalom.
Ne možemo tu povlačiti paralelu onom političkom floskulom - svi su isti. Sve se zna, ništa se ne može sakriti.
Kada napišeš ovo,
Plus što je na kraju sve isplivalo na površinu i vidjelo se ko je čist a ko nije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: fks74, GrbavicaHrammm, Hajdeee, Riziko, successminator, Vanja8 i 39 gostiju.