Brate ne razumijes me. I nije mi jasno kako tako ograniceno razmisljaš. Ne govori ti niko da zaboraviš ili povlačiš paralele.Virtu4l je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:01labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:56Kako god brate, i vi ste se iz 4R povukli ili niste ni bili.
Nemoj misit da ja tebi nesto licno, ja govorim samo da se desi taj “presedan” pa da nekim cudom B komponenta bude ujedinjena.
Vrtite se u krug i jedni i drugi imate i pluseva i minusa, i u krug cete se vrtit godinama s tim prepucavanjima dok vico i beus nizu titule i igraju se sa bh fudbalom.
Ne možemo tu povlačiti paralelu onom političkom floskulom - svi su isti. Sve se zna, ništa se ne može sakriti.
Kada napišeš ovo,
Pa onda kao zadnja kurvica za deset minuta obrišeš post, nemamo mi više o čemu razgovarati.
Plus što je na kraju sve isplivalo na površinu i vidjelo se ko je čist a ko nije.
Govorim ti da na trenutak ostaviš/te lokalna prepucavanja da se izgura nešto što je puno bitnije od vašeg lokalnog. Pa kad se to riješi, nećeš imat potrebu više da tražiš sastanke jer bi nekim čudom trebalo biti sve poštenije i samim tim ne mora dolazit do bilo kakvih sastanaka.
Proširi vidike. Svađate se jer vam Vico štima da se svađate, a u svakoj svađi je on glavni zajednički sadržilac.