Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Konacno da i LjoZe dobije
-
bordobijeli
- Kontakt:
Oni su imali dva penal mi i crveni i 8 kartona . Al nije rudar bitan u ovoj priči. Ekipa za respekt i želim im svu sreću da ostanu u ligi .svrakino1921 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:58@Zigazaga
Reci kako sam ti čestitao na pobjedi na Grbavici
A gledaj sad Pitara - imali oni imali vi penal
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Brate ne razumijes me. I nije mi jasno kako tako ograniceno razmisljaš. Ne govori ti niko da zaboraviš ili povlačiš paralele.Virtu4l je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:01labostarmomosa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:56Kako god brate, i vi ste se iz 4R povukli ili niste ni bili.
Nemoj misit da ja tebi nesto licno, ja govorim samo da se desi taj “presedan” pa da nekim cudom B komponenta bude ujedinjena.
Vrtite se u krug i jedni i drugi imate i pluseva i minusa, i u krug cete se vrtit godinama s tim prepucavanjima dok vico i beus nizu titule i igraju se sa bh fudbalom.
Ne možemo tu povlačiti paralelu onom političkom floskulom - svi su isti. Sve se zna, ništa se ne može sakriti.
Kada napišeš ovo,
Pa onda kao zadnja kurvica za deset minuta obrišeš post, nemamo mi više o čemu razgovarati.
Plus što je na kraju sve isplivalo na površinu i vidjelo se ko je čist a ko nije.
Govorim ti da na trenutak ostaviš/te lokalna prepucavanja da se izgura nešto što je puno bitnije od vašeg lokalnog. Pa kad se to riješi, nećeš imat potrebu više da tražiš sastanke jer bi nekim čudom trebalo biti sve poštenije i samim tim ne mora dolazit do bilo kakvih sastanaka.
Proširi vidike. Svađate se jer vam Vico štima da se svađate, a u svakoj svađi je on glavni zajednički sadržilac.
Pa naravno da nisu, ali ako živiš u ovoj državi, navikao si da sve što nije normalno, ovdje prolazi.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Ovo sto se uradilo u Doboju ne bih se trebalo prastati pogotovo u zadnje vrijeme sta rade retardi iz rs i sve im se prasta.
Pocevsi od leseva pa na dalje u rs ovo treba pocet bas udarati i maltretirati na svakom cosku budimo realni koliko nisko trebas pasti i koliko debil trebas biti da uradis ono u Doboju danas.
Pocevsi od leseva pa na dalje u rs ovo treba pocet bas udarati i maltretirati na svakom cosku budimo realni koliko nisko trebas pasti i koliko debil trebas biti da uradis ono u Doboju danas.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Jesi drug ,svaka čast. Nevolim ovaj cirkus. Vjerovatno jeste crveni karton dosta uticao na krajnji rezultat. Iako je bilo kontakta,pošteno ću reći da nije za drugog žutog. Ali penal čista ruka. Ali drugo me zanima,ako smo svi toliko pošteni,kako niko nespominje poništen čist gol Rudaru?!svrakino1921 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:58@Zigazaga
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
I ti si neki hurčev moderator?? I onda se cudis sto nema gledalaca na Koševu?! Evo, ti si jedan od razloga.
Kako te nije sramota da tako pišeš? Ti Sarajlija? Ti si najobicnije gowno i sramota za sve prave Sarajlije. Ja se moram stiditi zbog tebe, đubre!!!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Odavno sam ja govorio dok se "bosnjacki" klubovi nasladjuju izmedju sebe dok sudije masakriraju rivale bice sve gore i gore.Kad sudije oštete Želju navijači Sarajeva podyebavaju iste,kad sudije oštete Sarajevo navijaci želje podyebavaju ove tako isto i Velez i svi ostali klubovi. Sve dok se sve navijačke grupe iz Bošnjačkog dijela skupa sa BHF-om ne udruze stanje ce biti sve gore i gore.A naša strana nikad se neće udružiti jer mi smo takvi,sve dok je komsiji lose nema veze što je i meni.
Tapija im je cim izadju iz kuce, svjesni su i oni toga. Pa evo lesinari pokusaji srba jos se oporavili nisu. Do nedavno se medjusobno svadjali redovno sve se to vuce od kupresa.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:09Ovo sto se uradilo u Doboju ne bih se trebalo prastati pogotovo u zadnje vrijeme sta rade retardi iz rs i sve im se prasta.
Fk Željezničar.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
lezi vama grad Sarajevo dobro, i nekaZigazaga je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:10Jesi drug ,svaka čast. Nevolim ovaj cirkus. Vjerovatno jeste crveni karton dosta uticao na krajnji rezultat. Iako je bilo kontakta,pošteno ću reći da nije za drugog žutog. Ali penal čista ruka. Ali drugo me zanima,ako smo svi toliko pošteni,kako niko nespominje poništen čist gol Rudaru?!svrakino1921 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:58@Zigazaga
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
zamirLaganini
- Kontakt:
zamirLaganini je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:02zeljeznicar danas uzima da se izvuku iz zone ispadanja, sve dogovoreno. smijacemo se poslije utakmice sta je sudija radio XD
Sto bi pitari rekli "cista dva penala" "bio crveni" "zasluzili su da dobiju penal" cao zdravo
Pa valjda se boris da bude bolje, za pocetak ne podrzavas to. Posto smo u sportskom duhu, ovdje su se osudjivale sudijske stvari svakog kluba, a tvog kluba od strane vas navijaca, nikad. A klub ti je rekorder u negativi.
Nekad covjek nema nacin da se bori, jedino je da kaze, to nije uredu.
I da, prolazi jer narod pusta. Gdje narod pusta vise, odnosno manje, vidis po standardu i uslovima zivota. Pametnom je dovoljno to da zakljuci kako je gdje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ovaj retardirani merak izgleda nije gledao prošlo gostovanje Rudara u glavnom gradu pa ovako uživa 
Ovdje nije bio cilj pogurati Rudar i sl, već očito šiljenje k da dokažu da mogu šta hoće.
Ovdje nije bio cilj pogurati Rudar i sl, već očito šiljenje k da dokažu da mogu šta hoće.
A jeste i smorili sa tim politickim qurcima to je cudo jedno, kontam da je to zbog kompleksa koji smo vam nabili zadnjih godina, pogotovo prosle godineArgentina je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:01Znam bolje od tebe to, ne sekiraj se![]()
Isto kao i to da ti je klub politicka prcija i da ce ti ga talovi sjebati za sva vremena, sjecat ce ga se po ovom sto se desava zadnjih godina, a ne zadnjih 90tak, nazalost.
Tiho i bez velike pompe, dok je javnost zaokupljena lakrdijom na Koševu. Ovu liga je dno i ovo definitivno treba prestati pratiti.zamirLaganini je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:22zamirLaganini je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:02zeljeznicar danas uzima da se izvuku iz zone ispadanja, sve dogovoreno. smijacemo se poslije utakmice sta je sudija radio XD![]()
ma slucajno sam ubo ehehehe a nesto za borac pricaju XD hvala vico ljubim ruke XD
U Banjoj Luci igraju Borac i Široki Brijeg. Ali, da li ima neko u Bosni i Hercegovini a da voli fudbal i da mu je do ove utakmice nakon "sudijskog masakra" nad Sarajevom u duelu sa Rudarom. Antoni Bandić je imao svoj šou, pričat će se sutra o tome i idemo dalje. Sudijski ekspert iz Slovenije koji je na čelu Komiteta za sudije će tobože nekog supendovati, Vico Zeljković će govoriti da on s tim nema veze, Ivan Beus će učiniti sve da zaštiti komšiju Bandića a Bošnjaci u IO će se spremati za Vels. Biće lijepa atmosfera na utakmici reprezentacije.
Zar je moguće da se pecate na jednog ili dva debila.
Poznato je da sudije godinama zakidaju B klubove, nekad ti malo daju gdje je nepotrebno, a onda te klepe po ušima kad im zaprijetis rezultatski.
Meni je gore ovo u Doboju što je urađeno, treba prevrnut cijeli savez ako im ne zatvore tribine na par utakmica.
Poznato je da sudije godinama zakidaju B klubove, nekad ti malo daju gdje je nepotrebno, a onda te klepe po ušima kad im zaprijetis rezultatski.
Meni je gore ovo u Doboju što je urađeno, treba prevrnut cijeli savez ako im ne zatvore tribine na par utakmica.
- Maroon1946
- Kontakt:
Sta je tamo bilo, jos gore sudjenje?Herson je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:29Tiho i bez velike pompe, dok je javnost zaokupljena lakrdijom na Koševu. Ovu liga je dno i ovo definitivno treba prestati pratiti.zamirLaganini je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:22zamirLaganini je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:02zeljeznicar danas uzima da se izvuku iz zone ispadanja, sve dogovoreno. smijacemo se poslije utakmice sta je sudija radio XD![]()
ma slucajno sam ubo ehehehe a nesto za borac pricaju XD hvala vico ljubim ruke XD
Kakve pompe? Pogledaj malo sta je Jelic radio u prvom poluvremenu, onda isto kao i sa cvetom sto je bilo. Cist faul nad Hodzicu ne svira, u napadu kasnije svira najgluplji faul Dragovicu. Vjerovatno ostali bez Hodzica duzi period.Herson je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:29Tiho i bez velike pompe, dok je javnost zaokupljena lakrdijom na Koševu. Ovu liga je dno i ovo definitivno treba prestati pratiti.zamirLaganini je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:22zamirLaganini je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:02zeljeznicar danas uzima da se izvuku iz zone ispadanja, sve dogovoreno. smijacemo se poslije utakmice sta je sudija radio XD![]()
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: fks74, GrbavicaHrammm, Hordas1990, PapakIzSa, PingoFTW, Rahatlokum i 46 gostiju.