Reci molim te da se šališ inače si gori od ovih nazovi dobojlija, čuje šega šega, šala.. nekoga vrijeđati i ponižavati na vjerskoj osnovi, kakav je to fazon i pjevati o ramazanu.. kakaav je to navički šuk?? samo čista mržnja zato što je neko druge vjere. Šta sad da se neko okliznuo o tu mast i slomio nogu onda bi bio problemResolute je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:49Nije bato, to je fora, dovitljivost, humor..znas, to nije primitivizam. Meni je onako, to lakrdija malo, ali to je vjerovatno zasto sto imam i godina vec. Da sam mladji, to bi mi bila bas šega. Nema ljutis, dobra fora, dobro su skontali.. msm cuj namazati gostujucu tribinu svinjskom masti.. pa jackass fazon skroz. Dohakali su im i nema ljutis.. nije da je neko u urgentnom zavrsio i to..Zeko87 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:46Pagani, to je meni cijeli život jasno .Hordas1990 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:26Ja do prije 5 minuta mislio zajebancija kad ono stvarno svinjsku mast mazali po tribini![]()
Pa nema primitivinijeg naroda u Europi, ovo su sumski ljudi![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dogovorite se molim vas, ipak je FK Borac klub koji najviše profituje dok je Vico na čelu saveza.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Humor je npr sto neko napisa sinoc kad su Fukare Robijasima stavili cvijece na tribinu za 8. mart i tako te fore. Sta je fora mazati tribinu svinjskom masti i poslije pjevati o tome na tribini?Resolute je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:49Nije bato, to je fora, dovitljivost, humor..znas, to nije primitivizam. Meni je onako, to lakrdija malo, ali to je vjerovatno zasto sto imam i godina vec. Da sam mladji, to bi mi bila bas šega. Nema ljutis, dobra fora, dobro su skontali.. msm cuj namazati gostujucu tribinu svinjskom masti.. pa jackass fazon skroz. Dohakali su im i nema ljutis.. nije da je neko u urgentnom zavrsio i to..Zeko87 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:46Pagani, to je meni cijeli život jasno .Hordas1990 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:26Ja do prije 5 minuta mislio zajebancija kad ono stvarno svinjsku mast mazali po tribini![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam sto odgovarate ovom brundeši lik ima 13g
Bice vama šega i dovitljivost kad vas ugasimo, ali tad bez plakanja ima da to muski hrabro podnesete
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Hazime imamo bingoResolute je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:49Nije bato, to je fora, dovitljivost, humor..znas, to nije primitivizam. Meni je onako, to lakrdija malo, ali to je vjerovatno zasto sto imam i godina vec. Da sam mladji, to bi mi bila bas šega. Nema ljutis, dobra fora, dobro su skontali.. msm cuj namazati gostujucu tribinu svinjskom masti.. pa jackass fazon skroz. Dohakali su im i nema ljutis.. nije da je neko u urgentnom zavrsio i to..Zeko87 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:46Pagani, to je meni cijeli život jasno .Hordas1990 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:26Ja do prije 5 minuta mislio zajebancija kad ono stvarno svinjsku mast mazali po tribini![]()
![]()
Frano i Bandic, uzp sudije koji rade vecu stetu od halkica ali eto, halkica je lakse prozivati.
Dobro jutro, raste minus u Sarajevu za prvim na tabeli 
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Morpheus je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:53Brzo gašenje želim Borcu i Zrinjskom, **** li vam sve što imate i vama i četniku Vici i retardiranom Beusu i onom genocidašu iz genocidne šatro države **** sve što ima, **** vam materina, jutro ne dočekali
Sve je ovo maslo od Borca, Zrinjskog, **** vam familiju
Kaže podržite naše u EuropiMa nabijem vas na ****, mrš u pizdu materinu

-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma sve cisto . Dobro je ovo sve elhamdulilah.Pablo11 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 03:56Pa mujkic fula i odvojena mu ruka od tijela, prvi se penal ne mora ni spominjati. Pa treba malo i realan biti.bordobijeli je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:42Ma smiješni penali da je za nas svirao ovakve isto bi rekao da je cirkus od penala .
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta kaže onaj četnik navijačka fora namazati gostujuću tribinu svinjskom masti. Sve dok se mi između sebe bijemo gdje stignemo i glumimo navijače ovako će biti. Kada je srpska grupa napala srpsku ili hrvatska hrvatsku nikad. To bez kodeksa ikakvog treba trat gdje stignemo da im ne padne na pamet ni kada upalu pluća fasuju. Pa kada oslobodimo državu gurati priču. Šta ćeš sa ovakvim majku mu guzim
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Ne znam sto se bune pitari, penali cisti ko suza? Ne znam ko im je unio taj seljacki mentalitet u klub, ali sve je pocelo kad su prosuli 20 bodova poslije korone…gora ekipa i mentalitet od Travnika nekad…uzas
Dobro jutro, je.bem mrtve Antoniju Bandiću i svima koji opravdavaju njegovo kasapljenje.
Uzdravlje!
Uzdravlje!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kazu likovi koji su pjenili mjesec dana jer im nisu priznati golovi iz metarski ofsajda.Samo se nasladjujte vidjet cemo sljedeci vikend.ultrazonfa je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:19Ne znam sto se bune pitari, penali cisti ko suza? Ne znam ko im je unio taj seljacki mentalitet u klub, ali sve je pocelo kad su prosuli 20 bodova poslije korone…gora ekipa i mentalitet od Travnika nekad…uzas
A crveni?A cist gol ponisten?Prvi penal je opravdan drugi lopta nikakav kontakt sa rukom nema.Da ga je u kitu pogodila on bi sviro penal jer je klosar skutorski Beusov pusiqurac.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma bezveze se dizu tenzije Bandic odsudio perfektnu utakmicu, bas uzas su Sarajevo i Zeljeznicar treba ih u federalnu ligu samo dizu frku a imaju najbolje sudjenje u ligi.ultrazonfa je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:19Ne znam sto se bune pitari, penali cisti ko suza? Ne znam ko im je unio taj seljacki mentalitet u klub, ali sve je pocelo kad su prosuli 20 bodova poslije korone…gora ekipa i mentalitet od Travnika nekad…uzas
To fora? To humor? Meni je iskreno žao svake osobe kojoj je to smiješno. Ne smeta mi toliko zbog vjerskih razloga, mene to ne yebe u životu, nego jer je kretenski, maloumno, dječije (na nivou osnovne škole), zaostalo, puno govori o kreatorima "šale". Nešto kao ona slika sa slaninom na Marakani pred Pazarcima, još se to ko navijačka akcija predstavlja. Ovo nit je smiješno, nit je navijački, a ako ti je stvarno to mazanje tribine zanimljivo, potraži pomoć u najbližoj psihijatrijskoj ustanovi, možda nije kasno.Resolute je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:49Nije bato, to je fora, dovitljivost, humor..znas, to nije primitivizam. Meni je onako, to lakrdija malo, ali to je vjerovatno zasto sto imam i godina vec. Da sam mladji, to bi mi bila bas šega. Nema ljutis, dobra fora, dobro su skontali.. msm cuj namazati gostujucu tribinu svinjskom masti.. pa jackass fazon skroz. Dohakali su im i nema ljutis.. nije da je neko u urgentnom zavrsio i to..Zeko87 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:46Pagani, to je meni cijeli život jasno .Hordas1990 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:26Ja do prije 5 minuta mislio zajebancija kad ono stvarno svinjsku mast mazali po tribini![]()
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kakvih crnih 20 bodova? Zaboravio si napisati da, pored toga što smo mi prosuli 13 bodova, su vama namjestili bar 15 te iste sezone.ultrazonfa je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:19Ne znam sto se bune pitari, penali cisti ko suza? Ne znam ko im je unio taj seljacki mentalitet u klub, ali sve je pocelo kad su prosuli 20 bodova poslije korone…gora ekipa i mentalitet od Travnika nekad…uzas
Ma ja, pa kad ih pukne štilo u glavu nema ljutiš.Resolute je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:49Nije bato, to je fora, dovitljivost, humor..znas, to nije primitivizam. Meni je onako, to lakrdija malo, ali to je vjerovatno zasto sto imam i godina vec. Da sam mladji, to bi mi bila bas šega. Nema ljutis, dobra fora, dobro su skontali.. msm cuj namazati gostujucu tribinu svinjskom masti.. pa jackass fazon skroz. Dohakali su im i nema ljutis.. nije da je neko u urgentnom zavrsio i to..Zeko87 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:46Pagani, to je meni cijeli život jasno .Hordas1990 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:26Ja do prije 5 minuta mislio zajebancija kad ono stvarno svinjsku mast mazali po tribini![]()
![]()
- Simpatizer
- Kontakt:
Mnogo bolja fora od svinjske masti su ucestale prijetnje na ovom forumu.
Kako se ne nasmijati
Kako se ne nasmijati
HAJ FAJV
Ti i Ramo sa sinovima na celu kolone promjena i preuzimanja kontrole nad BiHThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:16Šta kaže onaj četnik navijačka fora namazati gostujuću tribinu svinjskom masti. Sve dok se mi između sebe bijemo gdje stignemo i glumimo navijače ovako će biti. Kada je srpska grupa napala srpsku ili hrvatska hrvatsku nikad. To bez kodeksa ikakvog treba trat gdje stignemo da im ne padne na pamet ni kada upalu pluća fasuju. Pa kada oslobodimo državu gurati priču. Šta ćeš sa ovakvim majku mu guzim
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 08 mar 2026, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, dzumihz, feniksptica, primussucks, supervizor, Zaboljesutra i 29 gostiju.
.png)