NeSamSafetee je napisao/la: ↑08 mar 2026, 11:15
Resolute je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:49
Zeko87 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:46
Pagani, to je meni cijeli život jasno .
Nije bato, to je fora, dovitljivost, humor..znas, to nije primitivizam. Meni je onako, to lakrdija malo, ali to je vjerovatno zasto sto imam i godina vec. Da sam mladji, to bi mi bila bas šega. Nema ljutis, dobra fora, dobro su skontali.. msm cuj namazati gostujucu tribinu svinjskom masti.. pa jackass fazon skroz. Dohakali su im i nema ljutis.. nije da je neko u
urgentnom zavrsio i to..
Dabogda ti na urgentnom završio krme karavlaško.
Nemoj plakyy kmeee
Koliko se narod ovdje prima na ove gluposti, pa to je nevjerovatno. Koliko mrznje, koliko ruznih rijeci.. ebala vas svinjska mast. I meni je totalno nidje veze bilo, cuj mazati tribinu svinjskom mascu.
Ali ovdje se vidi ko je kakav, malu bubicu bacis, odmah milion citiranja i finih rijeci.
I da citiram onom shupku gore iznad, nisu smetali mudzahedini na kupresu nanu li ti tvoju, imaces prilike sigurno da pokazes opet koliki si komandos, samo ces ovaj put morati da cuvas tu glavu kockastu i transove i zastave. Gov*a raspala,hvale se kupresom koji su spremali 8 punih godina, i dosli gore svjesno u problem. Zato kad ste zastave morali braniti, svaki put ste bjezali ko čkice malene.