Nidal Čelik
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Nidal Čelik
Samo kažem što sam vidio. Volio bih i ja da Čelik i svi naši štoperi igraju ko Ciellini i Ramos.
Činjenica je da su dali 3 gola kad je izašao a primili 0, evo i ocjena sa Sofascore potvrđuje ono što sam ja vidio.
Al druze cemu taj hejt stav, pa frajeru je 4-5 utakmica, a ovi svi igraju od pocetka sezone.
[/quote]
Kakav hejt, o čemu pričaš. Ne gledamo svi tekmu istim očima. Pročitaj opet što sam gore napisao.
Činjenica je da su dali 3 gola kad je izašao a primili 0, evo i ocjena sa Sofascore potvrđuje ono što sam ja vidio.
Al druze cemu taj hejt stav, pa frajeru je 4-5 utakmica, a ovi svi igraju od pocetka sezone.
[/quote]
Kakav hejt, o čemu pričaš. Ne gledamo svi tekmu istim očima. Pročitaj opet što sam gore napisao.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ne igra u napadu ali igračima ispred znači puno kad je zadnja linija stabilna.Shategabri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:01Nije tačno, vodili 1-0 na poluvremenu.
Momak ne igra u napadu, svakako dati golovi nisu njegov dio posla.
Svakakve neznalice pišu po forumu.
Nemaš ti veze.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Nadam se da ne koristis istu logiku dok ides kroz zivot a ako to radis preispitaj to pod hitno. Ovo je najiskreniji savjet ..perun je napisao/la: ↑08 mar 2026, 20:57Samo kažem što sam vidio. Volio bih i ja da Čelik i svi naši štoperi igraju ko Ciellini i Ramos.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 mar 2026, 18:43„Bio je jako razočaran što mora izaći jer se dobro osjećao, a uz to je igrao i odličan meč. Rekao sam mu da je bolje da propusti 45 minuta sada, nego da ugrozi mogućnost da odigra naredna dva susreta“, pojasnio je trener.
Šta ima stručnjak![]()
![]()
- Shategabri
Vidim ti imaš, kritikuješ momka, bez da su primili gol.perun je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:19Ne igra u napadu ali igračima ispred znači puno kad je zadnja linija stabilna.Shategabri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:01Nije tačno, vodili 1-0 na poluvremenu.
Nemaš ti veze.
Uz to izmišljaš da bi potkrijepio argumentaciju.
Nije to fino.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:26Vidim ti imaš, kritikuješ momka, bez da su primili gol.perun je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:19Ne igra u napadu ali igračima ispred znači puno kad je zadnja linija stabilna.Shategabri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:01Nije tačno, vodili 1-0 na poluvremenu.
Nemaš ti veze.
Nije to fino.
Da imam nešto protiv momka ne bih čekao tekmu cijeli dan da pogledam. Samo sam napisao moje viđenje njegove partije danas. Hajde nađi jedan moj raniji post gdje sam napisao nešto kontra njega. On je naša budućnost ali to ne znači da samo trebamo pisati hvalospjeve.
https://www.rotowire.com/soccer/headlin ... eak-504404
Odgođen Baidooov povratak, trebalo bi da se ovaj Nidalov ulet u prvu postavu produži do reprezentativne pauze.
Odgođen Baidooov povratak, trebalo bi da se ovaj Nidalov ulet u prvu postavu produži do reprezentativne pauze.
- Shategabri
Treba priznati kad se pogriješi.perun je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:38Shategabri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:26Vidim ti imaš, kritikuješ momka, bez da su primili gol.
Nije to fino.
Da imam nešto protiv momka ne bih čekao tekmu cijeli dan da pogledam. Samo sam napisao moje viđenje njegove partije danas. Hajde nađi jedan moj raniji post gdje sam napisao nešto kontra njega. On je naša budućnost ali to ne znači da samo trebamo pisati hvalospjeve.
Prvo, vodili su na poluvremenu. Ti napisao dali 3 gola kad je izašao.
Drugo,zamijenio ga zbog povrede.
Treće,momak je tek počeo igrati u prvom sastavu.
Ako kad i pogriješi, nadoći će.
A ne slavodobitno, bio loš, očekivano da ga zamijeni i ta priča. Daj malo kredita na mladost i neiskustvo.
Koševo Zapad
Uglavnom nisu primili gol u drugom. Eto zamijenio ga je jer nije bio na maksimumu zbog povrede. Bit će bolje. Može on imati kredit ovdje na forumu ali u profesionalnom sportu u jakoj konkurenciji se samo pika kontinuitet i učinak.Shategabri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:56Treba priznati kad se pogriješi.perun je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:38Shategabri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:26
Vidim ti imaš, kritikuješ momka, bez da su primili gol.
Nije to fino.
Prvo, vodili su na poluvremenu. Ti napisao dali 3 gola kad je izašao.
Drugo,zamijenio ga zbog povrede.
Treće,momak je tek počeo igrati u prvom sastavu.
Ako kad i pogriješi, nadoći će.
A ne slavodobitno, bio loš, očekivano da ga zamijeni i ta priča. Daj malo kredita na mladost i neiskustvo.
Zadnja izmjena: perun, dana/u 09 mar 2026, 11:12, ukupno mijenjano 2 puta.
1. Hvala Bogu pa je napokon dobio priliku za igru. S loptom u nogama miran. Praćenje linije ofsajda, duel i skok igra - vidi se da nije imao utakmica godinu dana. Bit će to bolje vremenom.
2. Da Barišić nije otpao zbog povrede nema šanse da bi Nidal bio medju 23 pozvana. Ovako mu se otvorila prilika da uskoci na taj spisak.
3. On je mlad i neiskusan da starta utakmice baraža. Nemojte biti smiješni pojedinci s forsiranjem te price. Nemojte sami sebe degradirati takvim tvrdnjama.
Nadamo se da njegovo vrijeme dolazi i da će u budućnosti biti bitna karika u reprezentativnom dresu. A u barazu i ako dobije priliku, želimo mu da ne podlegne pritisku i da se kvalitetno nametne.
Sretno Nidale!
2. Da Barišić nije otpao zbog povrede nema šanse da bi Nidal bio medju 23 pozvana. Ovako mu se otvorila prilika da uskoci na taj spisak.
3. On je mlad i neiskusan da starta utakmice baraža. Nemojte biti smiješni pojedinci s forsiranjem te price. Nemojte sami sebe degradirati takvim tvrdnjama.
Nadamo se da njegovo vrijeme dolazi i da će u budućnosti biti bitna karika u reprezentativnom dresu. A u barazu i ako dobije priliku, želimo mu da ne podlegne pritisku i da se kvalitetno nametne.
Sretno Nidale!
Tako je, sumirao si sve u tri dijela najbolje moguće i zapravo onako kako jeste. Da se kako može, pinovati ovaj post na temu.hurem je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:431. Hvala Bogu pa je napokon dobio priliku za igru. S loptom u nogama miran. Praćenje linije ofsajda, duel i skok igra - vidi se da nije imao utakmica godinu dana. Bit će to bolje vremenom.
Sretno Nidale!
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Stvarno koji nivo moraš mržnje imat da osporavas momka koji sa 19 god igra u Lensu.
Ma i u turskoj da igra sa 19 je respect. Valjda nam je dosta ovih polovnjaka husare i slicnih “menadzera”, konacno neki igraci sa potencialom van turske
Ma i u turskoj da igra sa 19 je respect. Valjda nam je dosta ovih polovnjaka husare i slicnih “menadzera”, konacno neki igraci sa potencialom van turske
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Fazon koji mnogi sa Nidalom ne vide jeste da, ako uspije da se ustali u Lensu i postane starter iduće sezone, automatski postaje prvi/drugi stoper reprezentacije već od septembra.
Naravno da nije to još uvijek realno, ali je puno realnije nego što je bilo prije mjesec dana. U takvom razvoju snaga, uz dužno poštovanje, Katić, Radeljić i slični ne bi mu bili adekvatna konkurencija.
Naravno da nije to još uvijek realno, ali je puno realnije nego što je bilo prije mjesec dana. U takvom razvoju snaga, uz dužno poštovanje, Katić, Radeljić i slični ne bi mu bili adekvatna konkurencija.
Ne automatski, ali bi trebao zbog uigravanja sa Muharemovicem jer onda bi imali stopere za narednih minimum 10g koji bi bili uigran tandem,ja se nadam i Kospi da bude pored njih dvojice pa kada nekog nema da jedan od njih ulijece i da imaju neki kontinuitet zajedno sto znaci uigranosti,realno sada je zbog iskustva i jos drugih parametara bolji Katic i Muharemovic,a ja nesto vjerujem kada ode Barba da ce se i Anel vratit tako kao sto sam pisao imacemo vrhunskih stopera za posudit,hahaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 mar 2026, 00:06Fazon koji mnogi sa Nidalom ne vide jeste da, ako uspije da se ustali u Lensu i postane starter iduće sezone, automatski postaje prvi/drugi stoper reprezentacije već od septembra.
Bravo hurem za komentar,sve u bobu si tacno napisao,CAGarfia je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:44Tako je, sumirao si sve u tri dijela najbolje moguće i zapravo onako kako jeste. Da se kako može, pinovati ovaj post na temu.hurem je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:431. Hvala Bogu pa je napokon dobio priliku za igru. S loptom u nogama miran. Praćenje linije ofsajda, duel i skok igra - vidi se da nije imao utakmica godinu dana. Bit će to bolje vremenom.
Sretno Nidale!
Ljudi moji da mu je zastavica pored ime austrijska ili njemacka svi bi kukali I molili da ga barba pozove
- imekorisnicko
- Kontakt:
Dečko je sebi kupio sa ovih par utakmica bar par sezona ozbiljnog fudbala. Mlad je,može napredovati,ima vrhunske uslove i nevjerovatnu priliku.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 mar 2026, 00:06Fazon koji mnogi sa Nidalom ne vide jeste da, ako uspije da se ustali u Lensu i postane starter iduće sezone, automatski postaje prvi/drugi stoper reprezentacije već od septembra.
Cuj igra u drugoj bundes lige i to nije los nivo, jer se bori za ulazak u prvu bundes logu, a ovaj sto se bori da bude prvak francuske protiv PSG koji vrijedi vise od citave druge bundes lige zajedno je slab kvalitet i nije referensa za reprezentaciju u kojoj igraju 2 drzavljanina te drzave dzeko memic i kojaje 74 na fifinoj listi.Edincapitano je napisao/la: ↑08 mar 2026, 16:14Dosadan si.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 16:05Samo u prvih 11, cuj nerazbijat tandemski par katic muharemovic. Nek se Nidal ubije ako je katic bolji od njeg a da nepricam o karicu i radeljicu.
Cuj da se hoce vratit neko od stopera da Nidal neigra protiv PSG, jer eto on ce pogrijesit. Kao da je Nidalu 16 godina, on treba da igra i da nedaje pardona nikom pustite taj kukavicluk i **** strah. Igrac ako nebude imao povjerenje ismjelost po cjenu taman da ekipa izgubi sa 3/0 njegovom krivicom onda on i nece nikad bit top igrac.
Jer ja vidim faktor iznanedjenja po welsane u Nihadu, jer oni sigurno zanjeg neznaju
Katic i Tarik igraju cijeli ciklus zajedno, znaju kako jedan drugi se krece itd.
Nidal jos nije ni pozdravio se s repkom a ti bi odma u prvih 11 u barazu za SP, nigdje veze.
Katic igra u ekipi koja je prva u drugoj ligi Njemacke, nije to slab nivou.
Cuj znaju jedan drugog kako se krecu odigrali 9 utakmica zajedno u 2 godine. Nije ovo klubsko takmicenje. Ljudi u 3 mjeseca odigraju jednu utakmicu i oni uigrani. Ok da igraju za isti klub al ovako je smjesno.
Plus sto salke igra los nogomet totalno i nebi me cudilo da ne izbore povratak u bundes ligu
-
Edincapitano
- Kontakt:
Celik nece dobiti ni poziv a ti ide sanjaj o njemu u barazu, kao da ti je sin rodjeni koliko ga hvalis.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:20Cuj igra u drugoj bundes lige i to nije los nivo, jer se bori za ulazak u prvu bundes logu, a ovaj sto se bori da bude prvak francuske protiv PSG koji vrijedi vise od citave druge bundes lige zajedno je slab kvalitet i nije referensa za reprezentaciju u kojoj igraju 2 drzavljanina te drzave dzeko memic i kojaje 74 na fifinoj listi.Edincapitano je napisao/la: ↑08 mar 2026, 16:14Dosadan si.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 16:05Samo u prvih 11, cuj nerazbijat tandemski par katic muharemovic. Nek se Nidal ubije ako je katic bolji od njeg a da nepricam o karicu i radeljicu.
Cuj da se hoce vratit neko od stopera da Nidal neigra protiv PSG, jer eto on ce pogrijesit. Kao da je Nidalu 16 godina, on treba da igra i da nedaje pardona nikom pustite taj kukavicluk i **** strah. Igrac ako nebude imao povjerenje ismjelost po cjenu taman da ekipa izgubi sa 3/0 njegovom krivicom onda on i nece nikad bit top igrac.
Jer ja vidim faktor iznanedjenja po welsane u Nihadu, jer oni sigurno zanjeg neznaju
Katic i Tarik igraju cijeli ciklus zajedno, znaju kako jedan drugi se krece itd.
Nidal jos nije ni pozdravio se s repkom a ti bi odma u prvih 11 u barazu za SP, nigdje veze.
Katic igra u ekipi koja je prva u drugoj ligi Njemacke, nije to slab nivou.
Cuj znaju jedan drugog kako se krecu odigrali 9 utakmica zajedno u 2 godine. Nije ovo klubsko takmicenje. Ljudi u 3 mjeseca odigraju jednu utakmicu i oni uigrani. Ok da igraju za isti klub al ovako je smjesno.
Plus sto salke igra los nogomet totalno i nebi me cudilo da ne izbore povratak u bundes ligu
Ko bi tebe slusao 20 godina da je Edin igrao za Sarajevo umjesto Zelje..
pozvan ako su tacni moji izvori iz fks..

.jpg)