Znaci naplaćuju po centimetrima.
Ne valja ni kad ti je puno velik...
Moderator/ica: insider
Znaci naplaćuju po centimetrima.
Hrvatsku od sutra očekuje značajan rast cijena goriva: dizel bi trebao poskupjeti za 24 centa po litri, što znači da će pun spremnik biti skuplji za 12 eura, dok bi cijena benzina mogla porasti za 9 centi, odnosno 4.5 eura po spremniku, piše HRT.
kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2026, 08:35Znaci naplaćuju po centimetrima.
Ne valja ni kad ti je puno velik...
Znaš ko je Tucker Carlson?
Ko kaze da moras s 3 mjeseca?Sheyi je napisao/la: ↑09 mar 2026, 11:45kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2026, 08:35Znaci naplaćuju po centimetrima.
Ne valja ni kad ti je puno velik...![]()
Hvala puno, jos jedan je njih preporucio pa cu zvati.
Ne znam zasto ali vec mi muka neka kad znam da ga moram voditi s tri mjeseca, ali kazu bolje ranije.
Ne moraš s 3 mjeseca, al realno što ranije to bolje, npr. do 6. mjeseca ti je najbolje to završit, dok nije propuzao, neće ni osjetit.Sheyi je napisao/la: ↑09 mar 2026, 11:45kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2026, 08:35Znaci naplaćuju po centimetrima.
Ne valja ni kad ti je puno velik...![]()
Hvala puno, jos jedan je njih preporucio pa cu zvati.
Ne znam zasto ali vec mi muka neka kad znam da ga moram voditi s tri mjeseca, ali kazu bolje ranije.
Zna li neko kako je FederacijaBiH reagovala?Kako je regija reagovala na krizu s naftom: Hrvatska ograničava cijene goriva, Srbija suspenduje izvoz
Da,
Samo yebi, Big Poppa.Donald Trump: Kratkoročni skok cijena nafte je mala cijena za mir u svijetu
Wow, naslov, mnogo si pametan!
Kakve ti veze imaš a botuješ za njih cijelo vrijemeOldTownDistrict je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:09Wow, naslov, mnogo si pametan!
Uostalom da jeste istina kakve veze ti imas sa iranom?
Go glupan.
Prvo papak ne botujem za njih nego protiv zla. Drugo papak javi se nekad kada ti se postavlja ovo sve sto tvoja idiologija glupana ne moze da podnese a to je istina.Rosicky je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:09Kakve ti veze imaš a botuješ za njih cijelo vrijemeOldTownDistrict je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:09Wow, naslov, mnogo si pametan!
Go glupan.![]()
OldTownDistrict je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:11Prvo papak ne botujem za njih nego protiv zla. Drugo papak javi se nekad kada ti se postavlja ovo sve sto tvoja idiologija glupana ne moze da podnese a to je istina.Rosicky je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:09Kakve ti veze imaš a botuješ za njih cijelo vrijemeOldTownDistrict je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:09
Wow, naslov, mnogo si pametan!
Go glupan.![]()
Go glupan.
Da ti dodam za to editovano. Daj da vidim kakve naslove u tom rangu?
Mnogo go glupan.
Da citiraš američkog Milomira Marića.VivaLaStella je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:43Da,
preskoči odmah na poentu, ako možeš
Kako misliš ? Je li to Marić kritikuje Vučića i Rusiju ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:14Da citiraš američkog Milomira Marića.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Wilshere10 i 11 gostiju.