Aj ne seri. Glupost do gluposti.
S kim ja diskutujem i kome repliciram.
Aj ne seri. Glupost do gluposti.
Pa evo prosvjetli nas i reci nam sta je u pitanju.StriktnoZlo je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:27Kup nema veze sa ovim u subotu, ali hajde, sve će ti se samo kazati kroz koji dan.
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:34Sloga ubije Boga u njima na Grbavici, slome nogu Cvetanoskom. Zatim opet ubiju Boga u njima u Doboju, Hodzicu pokidaju ligamente.
I oni svejedno pristanu na odgodu zbog "viroze" kod Sloge i to iste Sloge koja redovno dobije "virozu" kad treba igrati s Borcem i ne trazi nikakve odgode.
Ali sve cisto sigurno.
Ima ovdje posla ne samo za Uefu nego i za domace istrazne organe. Cisti kriminal. Uopste me ne bi zacudilo da je Mirvic raspustio UO jer je otkrio da imaju neke kriminalne varijante. Sve je ovo povezano.
Sad ce nasi dobri Pitari nama sve da kazu. Oni uvijek sve znaju kad smo mi u pitanjuHordas1990 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:24Sta je god u pitanju nisu sigurno cista posla. Ne postoji klub na ovoj planeti koji bi izasao u susret ekipi koja ti jednom igracu slomi nogu drugom pokida ligamente u zadnje dvije medjusobne tekme. Ovo je flautanje klasicno a vidjecemo uskoro kome i zbog cega.Vorovus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:17Ma kakva viroza, ovo su sumnjiva posla.Hordas1990 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:14Tesko im povrijede dva ponajbolja igraca, oni pristanu na odgodu![]()
I ne znam kako Slogi nije prepreka viroza kad treba igrati protiv Borca, sto tad nema odgode???
Smjena uprave u Želji, viroza u Slogi, sve u istom danu...
Biće da nije ispoštovan neki dogovor za vikend pa je kup odgođen dok se ne vidi šta dalje...
Šta je ovde glupost ? To što izmišljate i volili bi da je drugačije je vaš problemVorovus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:29Aj ne seri. Glupost do gluposti.
S kim ja diskutujem i kome repliciram.![]()
Glupost je da Sloga ne može ostati u ligi (dvije pobjede mijenjaju izgled tabele).
Otkud sad to?
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 14 gostiju.